Prijava

Molba:
"Poštovani,
najljubaznije Vas molimo da se Košarkaška reprezentacija Srbije oslobodi plaćanja viška prtljaga.

Delegacija će imati oko 500 kilograma dodatnog prtljaga: sportske i medicinske opreme. Sportska oprema su lopte, patike, trenerke, dresovi, majice, duksevi, čarape... Medicinska oprema: zavojni materijal, lekovi, kreme za masažu, bandaže, sokovi (suplementacija).

U prilogu je spsisak putnika.

Hvala unapred na angažovanju i pomoći,
srdačan pozdrav,
Košarkaški savez Srbije"

Odgovor Air Srbije je glasio ovako:

"Poštovani,
obaveštavamo Vas da Vaš zahtev nije odobren.

Srdačan pozdrav".

koji shook

cudi me da nemaju logistiku gde sve to salju dan ranije kamionom... mislim da se tako nekako to radi

еее јебем ту државу, овако одјебу највећу светињу а авионима дају имена по разном олошу

Brate, setjam se kakva je situvatzija bila 2009. Isti taj neki fazon, nisu hteli da im daju pare pa su valjda ishli autobusovima na prvenstvo, a fudbalerskim govnetima se gradila kutja fudbala...

Ma tako nam i treba. Sve nam se deshava shto smo zasluzhili!

bolje da su im samo poslali
nemaže

еее јебем ту државу, овако одјебу највећу светињу а авионима дају имена по разном олошу

upravo tako! Čitava ta situacija sa imenom aviona me podseća na Studentski dom "Mitar Mirić" iz nadrealista. Al ajd da ne oftopikujemo, samo da dočekamo subotu da počne Eurobasket, pa da se ne zamajavamo Us open sranjima i kvalifikacijama ovih rijaliti starletana i Ivana Bogdanova

Baš su krenuli da nas jebu. Prvo Er srbja pa njemac.

Ne znam baš, ovo je standardna procedura u svim hotelima, gosti su tu boravili prethodnu noć, ne mogu se sobe magično spremiti za 5 minuta.
Jedino da su Nemci dan pre našeg dolaska blokirali sve sobe, kad je već EP, ali tu bi onda oni bili na gubitku, a Njemac ne voli da je na gubitku. Ili da su naši bukirali sobe za dan ranije, ali to bi naše koštalo, a Srbin ne voli kad ga košta, čak su jadni morali da izdvoje celih 1600 evra za dodatni prtljag

Ko još rezerviše sobu za dan ranije? E sada, ne dolazi im obična srpska stoka u hotel pa da ih teraju da čekaju dok se sobe ne spreme, već ipak dolazi reprezentacija jedne zemlje, i ona kao takva zaslužuje poštovanje, pa makar bila i Tunguzija, a ne Srbija, koja je vicešampion sveta. Ovo nema veze sa srpskim nedavanjem para.

Znači, ako se znao da ovi dolaze u lupam 12:00h sobe su morale biti spremne u 11:30h, i da gosti mogu da uđu po ulasku u hotel.

Pa kako sobe moraju biti spremne u 11:30, ako je gostima check out do tipa 10:00? Je l' treba da idu po sobama da bude i izbacuju ljude koji su tu platili boravak?
Svakako da je to verovatno moglo i trebalo biti bolje organizovano, ali Nemci su radili po pravilima, bez izuzetaka

Naravno da ne treba da izbacuje, ali ja ne znam kada su ovi naši rezervisali, i kada su gosti pre njih rezervisali. Ali u svakom slučaju nisu otišli u Kokezin motel, nego u hotel u Berlinu, koji verovatno ima 4 ili 5 zvezdica, i kao takav ne sme sebi da dopusti da izbacuje goste iz hotela, niti da mu gosti sa rezervacijom čekaju da uđu u sobu u koju su rezervisali, a došli su u dogovoreno vreme ili po dogovorenom vremenu. Tako da je greška hotela.

Nisam zagovornik teorija zavjere, al mislim da ni u ludilu ovo nije moglo tek slučajno da se omakne. Alo ej! Švabo organizuje prvenstvo, pa znali su prije po godine kad ko dolazi, šta jede i kad sere...Garantovano je taj isti hotel do sad ugostio masu sportskih ekipa za kojekakva takmičenja, al se tad opušteno odstupalo od politike hotela. Dal što nas oduvijek smatraju stokom ili je unaprijed dogovorena provokacija, siguran sam da ovo nije slučajno. Možda bude i stomačnih tegoba..Kako god, ne osvrtati se i jebati ljuto.

Pa ko kaže da su naši došli u dogovoreno vreme? Ako je check in u 15h, a naši došli u podne, onda svakako moraju da sačekaju.
Opet kažem, pošto je ovo veći događaj, svakako da je se morao naći neki kompromis, tipa da se te sobe ne izdaju dan ranije ili tako nešto...

Nije ni važno uopšte, mislim da se ne treba sad fokusirati na to.

JEBI GLUPE ŠPANCE

брате расправљате се цео дан због хотела јебеног, и саме играче боли курац што су сачекали пола сата сат да изују патике педесдва број и засмрде ту свилу и кадифу коју плаћају деца са косова и поплављени, шта се ви цимате око глупог наслова у новинама

Ceo hotel je napunjen reprezentacijama, Dirk npr. zakupio apartman za sebe i vamiliju, ladi jaja. Ne znam što je toliki problem da sačekaju malo, nije to ništa spec.

Ја сам увек мислио да организатор плаћа смештај, а не свака репрезентација за себе.

ajde sad realno da pricamo Spanci imaju bolju ekipu, Francuzi imaju bolju ekipu, GRCI imaju bolju ekipu njih niko ne spominje a oni ce da uzmu jednu medalju i LITVANCI imaju bolju ekipu...to je 4 mesta, mi cemo biti negde 4ti peti..

znam brate jesu jaci opet da nam je igrao bobi i lucic druga bi stvar bila ali opet ako se plasiramo na OI to je uspeh