Prijava

Optimista sam da nam saleta i ekipu zarazi zika virus i da ne odigramo ni jednu utakmicu i da moz se lažemo kako bi uzeli medalju al jbg.

koji bre kalates bio konstantan cele sezone? pa dečko nije mogao da se sastavi na 50 posto evroligaških tekmi, je l sam đorđević javno pričao kako ne zna u čemu je problem

ekipa koja je bila selektirana je užasna, pao nikad više neće biti onako loš

igra dream team sa kinezima u 00 40 ko voli da gleda

Pao ne može da se sastavi od kako se stari Janakopulos povukao i ostavio tim sinovima koji su diletanti. Plata od 2 miliona najvećem kamenjaru na pleju u Evropi to i dokazuje. Sva pojačanja su im bila promašaj, a za dovođenje Raduljice, Kuzmića i Pavlovića jedini razumljiv razlog mi je ugrađivanje Saletovo.

dosta dobro nepoznavanje kosarke pokazujete ovde

nemaju pojma jako

хахахах гледам шта ради џордан и замишљам штимца како је зинуо и цури му слина из уста
https://www.youtube.com/watch?v=S6AeiZItu_A

Bobi bi se nakupio blokada, al ga onaj peder nije zvao...

Tačno. Džordan bi mu lupio bar pet.

fino kresivo šalabe, al kontam da se ljudima jebe da i dalje raspravljaju o odnosu sale-bobi... što se mene tiče, prejsano je da klubovi iz nba mogu ucjenjivati neameričke igrače osim ako nisu glavne poluge kluba... divac, dražen, gasol, parker, novicki, stojaković, đinobili i tako te jače face nikad nisu imali problem da odu na bilo koje takmičenje s repkom jer mogu klubu reći ko vas jebe, naćiću sutra nov ugovor.. dok igrači koji su klupa i još nisu napravili nba karijeru moraju da ližu muda tamo... posebna šarada mi je ovo s bjelicom, čitam danima, oporavlja se, individualno trenira, priključiće se reprezentaciji na kopu, blabla..onda ode u ameriku "po konačno da" i prc...dobro je i ovako, kontam da možemo u polufinale, dosta..

kako se izdrkavaju ove picke crnacke nad kinezima....to je kao da ja igram pleja, na dvojci da bude bohor, trojku da igra pazl, na cetvorci olanik i centar debeli shomi, i onda dodju irving, derozan, dzordz, durantula i dzordan da se izivljavaju nad shomijem i da kucaju preko njega...

Ja oću da budem Majk Bibi na kojoj poziciji on igrao je?

Onda sam ja dag kristi boli me kurac

Hej bavilju jamo cnave

Dibu dibu veku ćnasre