Prijava

a i teško se dolazi do BO-a

igraju neke zenetine pre nase tekme.dobar fajt
sutevi za 2 i makljanje

Zavrsise, sad smo mi. Da viš šta je makljanje kod muškaraca.

Kako dosadan sport sve ti jebem, pravila smišljena da igra bude što dinamičnija, nema stajanja, trči se non-stop i što je najvažnije dozvoljena je grublja igra, nema suđenja onih pičkastih faulova

za 3 minuta su nabole 5-6 dvojki.samo su to i radile.a sto je riba zalepila neku drugu kolenom u vugla u skoku.nokadaun.kao tong po sto se makljo po filmovima

BO klasičan bio.

ne znam da li nas ovako sere,pa smo naboli 6-7 dvojki ili smo dobri.i 10 lopti smo im oteli.

Pa ne moze momke da sere vec 5 godina jbg

Ovo je bilo i ok. Protiv Amera je bio MMA sa primesama košarke.

Al dobro, ovo je uvršteno u olimpijski sport, realno jedna medalja je sigurica, ovi momci znaju kartati šaha.

Aj bre tilmo bezi u kurac ne znas ni pravila kosarke

ne kazem da ih sere generalno,al vise od pola su naboli dvojkama.malo mi to previse.ako tako nabadaju svaku,onda su bogovi basketa.

Pseto je stručnnjak i za basket iako je pogledao 0.3 utakmice u zadnjih 5 godina.

Pseto uzeo soma na Zvezda-CSKA, sta si ti uradio u zivotu? Najbolji je na svetu, dobro, sad je 4. ali zato sto je trenirao u praznom bazenu dok su bombe padale, a ne kao onaj drogerant Nadal sto ga finansira kralj Filip i kraljica Elizabeta, mada ona finansira i Mareja i Wawrinku i Federera, znam ja pricao mi batler Sofronije kad smo bili na kriketu on, Prele, Jusufi, Ljuba Zemunac i Sejo Kalac '98 u Dizeldorfu. E moj sinko, nista ti ne znas, samo da pljujes najveceg medju nama.

Samo cekam dok listam kanale na tv-u da se pseto pojavi na TLC-u kako operacijom sužava nekoj debeloj želudac, pa 24kitchen a Pseto davi Dzejmi Olivera sto ne poliva prasetinu pivom, te na Rts-u gde u emisiji Balnkaskom Ulicom Pseto šeta Đakovicom i objašnjava albansku arhikteturu i tajne pravljenja tulumbi i reš pečenih semenki.

ne kazem da ih sere generalno,al vise od pola su naboli dvojkama.malo mi to previse.ako tako nabadaju svaku,onda su bogovi basketa.

Generalno se mnogo trojki sutira, ima logike kad pogledas, jer moras da izbacis loptu van reketa da bi mogao da sutiras na kos.

A ne, nego će pozicioni napad da igraju, da guraju loptu na centra. Ovaj basket je takav da čim imaš otvoren šut za dva, bez razmišljanja pališ

ima logike to sto kazes.
ovi nasi su danas bas bili uspesni.skroz dobar prosek.mozda stvarno tako dobro gadjaju,ne znam.
nego,jel onaj link i za finale?igraju neki sluzbenici poste trenutno

Sanitarni, imaš još minut i po do kraja finala

https://www.youtube.com/watch?v=2iy9TRutl68

do kurca.sada sam navatao.al hvala u svakom slucaju.
jebem ih.rekose u lapo 10.nisam mislio da odma pocinje.