Prijava

Nedostaje mu? Pa nek se strpi jos 15-ak dana jbt

Недовић пропушта Еп, мјесец дана паузе.

Znaci ide branko opaaa

1. Јовић, Мицић, Теодосић
2. Богдановић, Гудурић, Лазић, Милосављевић
3. Лучић, Калинић
4. Бирчевић, Мачван
5. Кузмић, Марјановић, Радуљица, Штимац

Отпали Симон и Недовић. Прецртајте још тројицу.

Micic i birca. Treci neznam i nemogu da komentarisem

Ne pipaj Bircevica. Raduljica, Micic i Milosavljevic mogu da idu kuci komotno.

Јбг, и ја мислим да није баш Бирча најсрећније рјешење, али немамо кога на 4.

Nije da sam neki vrsni stručnjak, ali sam kroz ove dve utakmice primetio par stvar : 1) Micić je dosta nesiguran sa loptom, konstantno u grču nekom. 2) Lučić se gubi i ispada u odbrani, dosta nesiguran u napadu. 3) Saradnja bekova i centara je loša, pogotovu sinoć, gde su naša 3 centra zbirno imala mislim 16 ili 18 poena. 4) Način na koji trenutno igra Bobi i nije od neke koristi, realno. Loše postavke u napadu i loša kretnja u odbrani. 5)Bírča pokazuje izvesnu dozu napretka u napadu, ali je zato u odbrani idalje panj. 6) Laza se trudi, bori, ali mislim da ipak ili nema pravu ulogu ili je sagoreo u želji.
7)Bogdan ističe kandidaturu za MVP EP jer je u brutalnoj formi i koliko god da su prijateljske utakmice, momak igra sa takvom lakoćom da je to čudo. 3 igrača koja po meni ispadaju su: Lučić, Laza i Micić.

micic bi na nekoj jacoj tekmi izgubio 10ak lopti minimum.

митке, ове што су жути си ти прецртао? како може да не иде радуљица? такав потез би нам сјебао карму за наредних десет година, па таман да имамо НБА 12 играча.

Труће, узео сам у обзир то да тренутно кубури са повредом кољена и да је има баш танку сезону, па не знам колико је могуће да буде у форми за првенство. Ја бих највише волио да буде то онај Радуља из Шпаније са светског, али мислим да је тренутно најтањи од центара.

добро, јака је конкуренција, али са неким стварима се не треба зајебавати.

Ја бих водио Бобија и Кузмића сигурно, ипак би то био највиши центарски тандем на првенству убједљиво. Док се још мало уходају и ускладе у одбрани, њих двојица ће нам доносити 20 скокова у одбрани сваку утакмицу, плус неколико блокада. У нападу уз сарадњу са плејевима могу чудо да направе. За трећег центра опет треба добро размислити. Стварно је без везе што не може да се пријави 13 или 14 играча за првенство.

Ако отпадне Бирча, може да води сва четири. Нпр. Мицић, Лазић и Бирчевић да отпадну.

Slažem se za ovo prvo, a što se Simona/Dangube tiče, mislim da je tu Simon zabetoniran kao putnik, više mi se čini da će se lomiti između Milosava i Dangube, mada ako ga nije precrtao do sada, mislim da neće i dalje, osim ako ne počne da daje autokoševe na ove četiri utakmice.

Mislim da ova povreda zbog koje nije trenirao sa ekipom nije strašna, tj da mu nije uticala na formu, nigde se nije moglo pročitati šta je u pitanju, ali da je bila iole ozbiljnija povreda ne bi taj ni počinjao pripreme, isto kao i sa Gudurićem.

Мислим да грешите у вези Штимца. Није Сале врана па да води маскоту кад на његово место може да поведе лика који ће да да макар 10 поена по текми. Ок и љубав и све то ал Јбг

Што брате маскота, човјек имао одличну сезону у Турској лиги, можда најбољој лиги у Европи послије шпанске.

Нереално је да имамо само једну праву четворку, а да крила крпе ту позицију да бисмо могли повести 4 центра. Поготово што нам је и тројка релативно танка. Да је богдо Бјелица здрав, не бисмо о Бирчи паламудили уопште.

Ni ja ne bih vodio Raduljicu ali kontam da je on siguran bar zbog atmosfere. Milosav/Lučić i Micić mislim da sigurno otpadaju, za trećeg stvarno ne znam, sumnjam da će se Sale tek tako odreći Brančila.

ма смислиће сале нешто! како је смислио онај цајпер, тако ће и овде нешто да искомбинује!

Moraće da rotira mnogo na četvorci