Prijava

Pošto sam prekopao ceo podforum i nisam našao temu o Bir Festu, reko' da otvorim.
Ko će doći za Bg tokom festivala, ko će ići na festival, koga bole kurac za Bir fest i tako dalje.
Ovde dajte i informacije o programu ako saznate ranije, zatim ponudite pomoć ljudima oko smeštaja, klope, ili tako nečega, dajte savete.

Za sada su dolazak potvrdili Simple Minds i Marky Ramone.

Ne znam, ali mislim da će ovaj Bir Fest biti muzički jači od prethodnih, kapiram da će i poseta biti još veća, da redovi za wc biti veći i da će svako drvo biti zauzeto. Po meni Bir Fest prerasta u ozbiljan festival, što u suštini možda i smara, jer su sve veće gužve tamo, ali ko ga jebe, svakako je to nešto što treba videti. Pored Exita, naš najveći muzički festival u svakom slučaju.

Ако поново буде музике најебали смо.

bir fest,or ber fist? lolo

ja cu doci da popijem i pojebem nesto kapirate?

Ја бих волео да одем на бир фест и да слушам тај Симпл мајндс, делују ми као геј бенд што је тотално мој фах! О јеа!

Иначе волео бих само Рундека да видим јопет!

Иначе начух негде да је и Ладно пиво на биру ове дине

Ликит гуд ево мене појеби!

neka suvise si hot cak i za mene.

Имам разлог да опет будем пијана, а да ме не смарају због тога, тако да вуху.

boga mi,tamo pun pimpek smarača.

Ne propuštam, ići ću i ove godine da se uroljam kao svinja i onako baljezgav da smaram pičke dok me po običaju sve i jedna ne odjebe...

Oću didem na Bir Fest da slušam Ortodoks Keltse ko i svake godine! Oni su mi talični!

idem na bir fest da se uroljam kao pička i da smaram pijane ribe. jebo muziku

Ne propuštam, ići ću i ove godine da se uroljam kao svinja i onako baljezgav da smaram pičke dok me po običaju sve i jedna ne odjebe...

+ 184
Samo kapiram da bih trebao pre odlaska da se uradim nekom rakijestinom, cisto da bih imao kinte da se napijem bar 3 dana.

Da podelim događaj koji mi je ostao u pamćenju od prošle godine. Petak veče oko pola šest, stižemo dva druga i ja, svirali su Santos Braders bend čini mi se, ustvari pre njih su bili neki RATM tribjut. Dolazimo pravo iz onog parkića na Banovom brdu, iznad Ponča gde smo šikali pivo dva sata i neke supstance domaće i malo južnije proizvodnje. Stižemo i uzimamo po pivo, nema puno ljudi jer većina bleji ispod onih šatorčića na štandovima i taman negde na pola svirke onih Santosovaca sam morao u WC ali kao i uvek svi zauzeti. Ne lezi vraže uzmem ja da zapišam ono kamionče što je stojalo sa desne strane blizu vajfertovog štanda (ako ste okrenuti leđima ka bini) jer nisam više mogao da izdržim. U tom okreću se SVI ispod jebenog šatora i počinju da mi skandiraju "to majstoreeeee" "otvori sezonu" "potpiši se" itd. Da nisam bio pijan umro bih od sramote, ovako sam podigao ruke da ih otpozdravim, izgubio kontrolu nad muricom i potpisao se malo na šorts.

A da jel spazio neko onu sisatu plavu što je radila na štandu nekog češkog svežeg nepasterizovanog piva? Zamal njen dečko bilder sivonja da mi olomi druga.

idemo prvo obidjemo sve one ludorije u luna parku i pravac pivo

Beer fest u srrrcu, za vjek i vjekova! <3
jedva čekam ^.^
i kakav crni muzički program.. to postoji? o.0

Прошле године сам ишао. И то се лоше одразило на моје јурење буџета, тако да ћу ове године вероватно тешка срца да пропустим ову манифестацију...

Jebo luna park.

prvo se dobro izvrtis na onim ludorijama a onda mozes baciti peglu pre nego sto krenes da pijes...vise ces popiti

ko dolazi od bendova? kad je to? dajte neki link