Prijava

Ovde prijavljute ako primetite da nešto ne funkcioniše kako treba. Sad sam video da ne radi pogled teme koja ima znak pitanja(pa sam privremeno preimenovao temu), tako da to ne mora. :)

U pretrazi mislim da nikako ne možeš da pristupiš smajlijima i onome što počinje sa : ; () i tome slično . ..

Hteo sam da kažem: ne može direktno preko ovih slova ispod pretrage, ali sam ujedno otkrio i bag: kada hoću ovde da obrišem post traži mi da se prijavim, a onda mi kaže page doesn't exist. . .

I više nemaš onu carsku stranu ČETIRI STOTINE ČETIRI !!

"kada hoću ovde da obrišem post traži mi da se prijavim, a onda mi kaže page doesn't exist..."
ok, srediću to

"ne može direktno preko ovih slova ispod pretrage"
aha, da, srediću i to - dodaću "?" i tu prikazati sve sto nije slovo ni broj. a i brojeve bih mogao da grupišem pošto tu nema puno definicija...

"I više nemaš onu carsku stranu ČETIRI STOTINE ČETIRI !!"
hehe, da legendarna 404, vraticu je :)

404 zakon!!!!!

e, ako je bitno uopšte i kao može da se "opravi", ima dve nanosekunde u najboljim...
(da ne bude potpuni oftopik)

Svaka upotreba karaktera /\*?"| u nazivu definicije rezultuje greskom 404. To se desava ili ili zato sto imena fajlova ne mogu da sadrze ove karaktere, ili posto linkovi i pretraga bivaju stripovani u HTML kod ili URI-je, a stvarna lokacija ne ili obrnuto, a mozda i kombinacija bilo cega od navedenog. Ne znam, morao bih da zavirim u kod, a inace siguran sam da to moze da se sredi...

ok, hvala, biće sređeno.

ne nego je fora što to postoji:
http://vukajlija.com/chuck%20norris
i
http://vukajlija.com/cak%20noris

to treba da resim tako sto ce sve biti na istoj stranici(a ta stranica će biti dostupna sa obe adrese).

inače ovu tvoju definiciju je obrisao neko od moderatora, namerno ili slučajno ne znam. Ako je bila ista kao ova nova što si napisao, po meni nije bilo razloga za brisanje, ali moderatori imaju pravo na svoj sud(bilo bi samo dobro da ga ovde obrazlože, pošto definicija nije prekršila nijedno pravilo).

pozdrav.

Bila je ista u svakom slucaju hvala...

Sto je font za najnovije definicije onako blentav? Nis ne vidim...
Evo -> http://img87.imageshack.us/img87/552/sicabw8.gif

To za velicinu i bold je na prvi pogled dobra ideja,ali ako se desi da prvi glas bude "protiv",pa se definicija naprasno smanji,sledeci korisnici koji bi mozda i glasali "za" previdece je ili preskociti kao odbachenu u startu,a sve to samo zbog jednog ili dva glasa koji ce je smanjiti na velicinu na kojoj ne moze ni da se procita.
Mozda bi bilo bolje da se umesto velicine kao indikator ubace boje.

Није лоша идеја само има људи који не разликују боје... Нисам један од њих али би онда требало направити бар два скина за вукајлију. Тако да се умањује фонт (или увећа) тек када је више од 2-3 човека гласало без обзира како. Дакле докле год има један глас, да буде као што јесте, а после промена величине.

Ali pazi sad ovo: definicija ima odnos glasova 0 za 4 protiv a definicija je među novima napisana većim slovima.

Kao na primer ova: http://vukajlija.com/definicije/14652/%20Chuck%20Norris

Pa dobro,ako racunamo da ima i daltonista,ima,ali njih je veoma malo.Opet,to sto ih ima malo ne znaci da treba da budu zanemareni,mozda si i u pravu.
Definitivno ne bi trebalo da se smanjuje odmah,ili treba staviti da smanjivanje krece tek posle -2,ili da se postavi vremenski period pre koga definicija ne moze da se smanji bez obzira na glasove,pa kad taj period prodje,da se racuna da je "vidjena" i ocenjena i onda moze da se smanjuje ili povecava.Rekao bih da je ova druga opcija malo bolja.

Jasno je meni sta ti pricas,ok je to,kvalitetnije definicije ce biti vece i to je odmah reklama za njih,ali ako pogledas i najbolje definicije imaju po nekoliko glasova protiv.E sad,ako ti u startu dobijes recimo par takvih glasova definicija ce se momentalno smanjiti na skoro neprimetnu velicinu,tako da ce se smanjiti sansa da je jos neko vidi i mozda oceni i dobro.To prakticno znaci da sudbinu definicija odredjuje samo prvih nekoliko glasova,to je poenta.

да не спамујемо овде ко будале, отварам тему. ај да причамо ко људи

HM...
1. čini mi se da ne postoji način da vidim sve klipove ili sve slike, ili definicije, osim da se "pretpostavlja" da znam, pa da kliknem na neku od slika, ili definicija ili klipova, pa da skrolujem skroz do dna, pa da tako saznam da na taj način mogu da vidim sve slike.... problem je malo blaži kod definicija pošto postoji pretraga po slovima itd, ali opet bilo bi lepo da postoje još tri dugmeta negde koja bi bila linkovaa za sve definicije, sve slike i sve klipove, sortirane po datumu...

2. takođe mi se dopadala i ona stavka "vrh", znam da sada ponovo ima onog"najbolje definicije", ali tu ih je premalo, bilo je lepo gledati sve definicije sortirane po rangu, i ići unazad, u nedogled...

ovo nisu bagovi, čisto primedbe...

To se dešava kad se ne koristi space-bar.

http://vukajlija.com/srecom%20pa%20%C5%A1i%C5%A1anje%20ne%20napla%C4%87uju%20po%20metru%20kvadratnom?order=time
ovo je valjda bag...
kada je definicija duža od jednog reda, palacgore/dole upadne u opis definicije....