Prijava

Možda je nepristojno pitati, ali dobro... Za koga glasate na predstojećim izborima? Ja pravo glasa na izborima stičem krajem ove godine, tako da ću glasati, što da ne, za dobro Srbije ( onih koji dođu na vlast ). Troumim se između stranaka koje imaju male šanse za Vladu. U tome je i draž glasanja.

Na kojoj je listi Dodik?

Раде Лацковић, мој избор.

Ja čuo da je ranije bila neka stranka koja se zalagala za leteće wc šolje ZA NJIH ĆU DA GLASAM

Шешељ кад се врати и направи коалицију са Јоги летачима !

Remac Srbija je u pitanju, a ne Republika Srpska.

Za Đokovića i Marjana Vajdu

Когод склопи коалицију жџедајима- зна се, заокружујем.

Bora Drljača za mandatara!Biće hasa cele godine

Ja ću da metnem moj glas na limundo, pa kojoj stranci treba, nek se javi, ionako su svi ista govna, bar ja da uzmem neki dinar...

Vi nemate Dodika.

Ја ћу да гласам за цигане, ал не за оне што им је вођа онај здепасти без зуба, него за оне друге.

И ако неко од вас карта кладионицу, нек уплати све паре што има осмог јула 2014. на Бразил - Немачка, тачан резултат 1:7.

Za Nikolića. Ne nisam poludeo, razlog je sledeći:

Od dolaska DOS-a na vlast, a u toj priči je gospodin Tadić od samog početka, Srbija je dobila preko 40 milijardi evra pomoći i raznih donacija, u tom periodu se zadužila za oko 30 milijardi evra, a rasprodala je državnu imovinu i akcije koje su objektivno vredele oko 50 milijardi evra!

Uzeto odavde: http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=235&cl=05

Jebe mi se kakav je Nikolić, želeo bih samo što pre da sklonim ove trenutne, pa posle da se jebavam s novima. Drugi izbor ne vidim.

edit: zajebava link

Ja ću za Dačića ili Tadića....

Za one za koje budem radio na kutiji, na izborima.
Znači za one koji mi budu dali 2.000 - 2.500 dinara.

Za Ljajića, jedino ako ne pojede govna da se udruži sa Dinkićem.

Mada ako sam pijan taj dan mogu da zaokružim i Čedu i Tomu :)

Što je pomak za mene, jer na prošlim predsedničkim izborima sam glasao za Murinja (posle sam shvatio da to izbornoj komisijii uopšte nije smešno), a na prošlim parlamentarnim za Vuka, da mu vrnem što nisam mogo devedesetih jer sam bio jako mali.

U ovo ni malo ne sumnjam, lik mi zaista ostavlja utisak psihopate.
Za lenje:

“Борис Тадић је недавно, „на затвореном делу седнице Главног одбора Демократске странке, одржаној у Смедереву… најозбиљнијим гласом са говорнице поручио:
„Идите од куће до куће и врбујте младе да гласају за нас. Они ће натерати и своје родитеље да их следе. Обећавајте им све што желе да чују, обећавајте им новац, посао, стипендије, државну службу, јер ако изгубимо изборе и одемо са власти, сви ћемо завршити у затвору, а неки од нас ће бити и убијени. Зато се борите да не предамо власт!““