Prijava

Sledeći uslov za EU je da Novi Pazar osvoji titulu i uđe u ligu šampiona :)

Danas me je malo Tadic iznenadio kada je rekao da ne ocekuje nista od Evrope i da su oni trazili da uhapsimo coveka cije ni ime ne umeju da izgovore. Da li on to pokusava sada da se pomalo ogradi od Evrope i pocne da igra na kartu nacionalizma (mi smo sve ispunili, oni nas zajebali jbg nismo mi krivi) ili je to samo vesto poigravanje sa osecanjima kako bi se pridobila podrska neodlucnih i kako bi se u svakom slucaju ogradio od krivice za eventualno nedobijanje statusa kandidata, u svakom slucaju izgledao mi je poprilicno nervozan.

Svi ovi koji Tadica nazivaju picketinom i ustasom generalno nisu u pravu.
Ja sam hteo da glasam za Tomu, ali mi se zgadio sa onim gladovanjem.
Sad bih glasao za tadica.
Al' necu glasati jos nesto manje od godinu dana.

Da li on to pokusava sada da se pomalo ogradi od Evrope i pocne da igra na kartu nacionalizma

Malo se kasno setio, nije li?

Tadić je pokvaren, al' pametan čovek. Dao bi mu pičke.

Taдић изненада остао без пичке у свом табору и решио да игра на другу карту не би ли му нека из другог табора овлажила по фаци.
Снашо се човек, јбг.

Vjerica Radeta is single now.

Tadić je seronja. Nije on nikakav državnik, nego slab trgovac koji uvijek preplati sranje koje kupuje.
Svi mu se iza leđa smiju. Čak i Hrvoje (Josipović).

Vjerica Radeta is single now.

А мукица.

A jeste videli da je uhapšen u trenerci i majici koje su iste marke? Kupili mu kod Kineza ceo komplet i rekli da obuče pred slikanje za novine.

Sve "heroje" pohapsiti, pošteno im suditi OVDE i onda zrno u čelo.
Kakvi kurčevi heroji dozvoljavaju da njihov narod pati zbog vlastitih guzica? Trebalo je da prosviraju sebi mozak čim su saznali da su na poternici i onda bi mozda i bili heroji; ovako su samo tamna mrlja naše istorije.
Pu

Marko 78. šta bi ti radio sad, da se namešti situacija da su izvesni izgledi da te proglase za heroja, a niko te nije pitao. Bi li ti uzeo to zrno, pa u čelo?

Vilidžu Bruse,
Ako sam na neki način siguran da će mojom smrću mom narodu biti mnogo bolje i da moja deca neće ići u rat kao što sam ja išao, onda bih to zrno primio sa smeškom na licu, bio heroj ili ne posle toga.

А да испаднеш херој, и од тога профитира читава гарнитура политичара и тајкуна?
Дакле, сви осим твојих најмилијих и твог народа?

А чуо сам да је и овај Хаџић био ратни профитер, и то на нашу штету ! Као Аркан.

Да је само Хаџија био профитер. Идите у било коју бившу републику Југе и видећете да њихови политичари и ратни господари имају виле, кућерине, кола као из снова и да им деца бесне као луда (ако су жива, ако нису рипнула од дроге). Одакле то? Од хероја... Хрвати су своје ``хероје`` најбоље од свих одбранили и данас се понашају као да немају никакве мрље на образу. А Срби су једини осудили скоро све своје ратне оптуженике и то нике не схвата - наша је шанса да сада све лепо поређамо од комшилука и ЕУ па да тражимо правду за наше жртве. Јер злочин је злочин, чак и када се чини у ``одбрани`` од крволочних Срба.

Ја да сам био на месту Младића и Караџића, не бих се никада убио, али бих припремио екстра одбрану и целом свету објаснио шта је Сребреница, шта је био рат деведесетих и онда са 5 камиона докумената сам отишао за Хаг, добровољно.