Prijava

Или да напише роман, објави га, и пошаље каизену, па му овај одобри да пише дефке

Па модератори би се бакћали са само једним афоризмом, а не са чак три фејсбук статуса. Мислим да би 90% упадача одустало кад би видели да мора да се пишу афоризми...

Слажем се. Са Росонеријем.

Ali morate da zaposlite Milku Canic kao moderatora ondak! :P :)

Ja sam za!

I ja sam protiv.

Ja ću sačekati da vidim šta ima da kaže Džanki na ovo.

cek, sta je tacno aforizam? daj jedan aforizam

Aforizmi su one gluposti koje pišu sredovečni papučari koji misle da su duhoviti, tipa:
Žene nose visoke štikle da im se jezik ne bi vukao po zemlji.

Е усерем ти се на главу, пичко једна распала, свако ко обрише уводни пост је пичка највећа, ето да се зна.
И треба да попије банчугу моментално, жао ми је што нисам запамтио ко је поставио...
Пу, стоко.

Предлог? Предлог? ПРОТИВ!

Zanimljiv predlog. Iako se uopšte ne slažem sa predloženim, sama ideja je ok, pa se nešto iz ovoga može izvući kao novi predlog.

Recimo, da se SAMO za prvu definiciju nekog novog autora primeni moderacija, odnosno procena da li će mu ta prva biti i jedina (i neobjavljena), ili će autor proći prijemni i nastaviti da definiše.

Mislim da je kod mnogih autora na osnovu prve definicije moguće zaključiti da li je dovoljno dobar. Naravno, ne treba biti prestrog, svakom od nas su prve definicije mnogo lošije od kasnijih, ali su opet dovoljno dobre za prvu procenu, posebno kada ih pogledamo kakve su u odnosu na 8 od 10 najnovijih definicija u svakom trenutku.

A aforizmi... ne, ovde je ipak definicija primarna stvar. Uverili smo se time što je i pokrenuta ova tema da definiciju ne može svako da napiše, kako je u prvom postu navedeno.

Toliko od mene :)

EDIT: Nestade prvi post. Uaaa!

СМаре, овај трећи одозго :)

Recimo, da se SAMO za prvu definiciju nekog novog autora primeni moderacija

Да је то правило било када сам ја написао своју прву, никад не бих био члан овог сајта :)

http://vukajlija.com/recnik/autori/82711
Овај је отворио тему...
Глуп је јер је заборавио коментар који је поставио бранећи свој предлог, а први пост је пичкасто обриса', дакле треба да се банује јер ја нећу да изгледам као идиот који је предложио ово срање само зато што ми је пост први.

Да је то правило било када сам ја написао своју прву, никад не бих био члан овог сајта :)

Исто тако :)

СМаре, овај трећи одозго :)

Виђех сад... Виђи ми пост, први је, и изгледа ка да сам ја предложио овај идиотизам :)

Да је то правило било када сам ја написао своју прву, никад не бих био члан овог сајта :)

Nije ni moja mnogo bolja, ali opet nije debilna, kao neke koje se sada pojavljuju i preplavljuju prvu stranu. Prva definicija svakog autora bi po tom mom predlogu trebala da prođe neki "debil filter", da bi autor mogao da nastavi da definiše, a ne da nas posle prve, odmah zatrpa drugom i trećom :)

Inače, zato i rekoh da ne treba biti prestrog pri moderisanju prve defke.

EDIT: E da, Faco, tvoja prva je sleng, tako da valja.

СМарко то сам сада пошао да напишем! Кренуо сам да преправим пост и изгледа да сам кликнуо на јебени икс, оно ме пита да ли си сигуран, ја гледам шта који курац? Одговорим са да кад оно оде пост. Јеби га испао сам глуп, а ти не мораш да кењаш тако унапред, ја сам поставио предлог и написаћу га опет у коментару...

Предлог је везан за филтрирање глупости на Вукајлији. Мислим да би упадачима са ФејЗбука било много напорније да напишу афоризам, него да се улогују ,дефинишу' три ФејЗбук статуса и објаве постер о Нолету, љубави или мачићима. Ако афоризам преживи модерацију аутор може да пише дефиниције, ако не онда може да проба опет. ИЗВИЊАВАМ СЕ ОСТАЛИМА ШТО САМ СЕ ЗАЈЕБО, А ТЕБИ ЧМАРКО НЕ!!!