Prijava

Biće zanimljivo, ako Zvezda povede 3:0.

Dobro, aj za Kataija i nije sporno preterano, ali Cvele i Mouče stvarno. Mouče u lošijoj kondiciji od onih starohana što pikaju fucu na Adi za svoju dušu.

Hahahahaha stativa!

Bas mi je zao sto nisam stigao.da vezem sasuolo peti dan za redom cak necu ni na tvu ispratiti
Na kom kanalu je prenos cisto da znam ako stignem na drugo :D

2.30 kvota, kakav poklon jebeni

Haha pa majku im jebem, usere ih 100% šansa, i oni omaše. Obojica.

Osecam fizicku bol gledajuci ovu utakmicu. Kosa mi trne. Podseca me na Partizan Standard Lijez kad sam napustio stadion pola sata ranije zbog bola u abdomenu

Hoćeš li opet napustiti sajt zbog bola u čmaru i grlu?

Sasuolo vam ga je sasuo(lolololololo)

KATAI BOG FUDBALA.

Ajde još samo 4.

TERAJ POLETANOVIĆA U PIČKU MATERINU VIŠE.

NIT ODBRANISTE KOSOVO NIT U EVROPU UĐOSTE

Sve ce to narod pozlatiti ja da vam kazem!

Jebi ga, bolja ekipa ide dalje, lagano je moglo biti 2-4, ili 2-5, ali kad bi sve sanse ulazile fudbal bi se zavrsavao kao vaterpolo. Ja stojim pri tome da, umesto FIbela da je igrao krsTan stoper i da nemamo Kahrimana kome iz nekog razloga lopte prolaze kroz ruke, tekme sa Sasulom bi bile egal (prosli bi oni ali nas ne bi dominantno naguzili). Sta bi bilo kad bi bilo, a sa tom dvojicom bismo i Ludogorec prosli i ne bismo pricali o Sasulu.

Ovako, ostaje prvenstvo, gde smo za koplje ispred svih, ako ne i vise, i jebi ga, pokusacemo opet dogodine.

Ono sto mi je interesantno je kolika smo govna, kao narod, jebi ga, naduva te neko 3-0, ne dodjes da gledas utakmicu, psujes Grofa, jebes majku (do pre mesec dana su tom istom lizali muda i brisali dupe jezikom), a desavalo se da te Dinamo Tbilisi dobije 2-0, pa da bude pun stadion, ili neka druga boranija.

Sve u svemu, tuzni smo svakako za Evropu i tako ce biti dokle god ne ostaje tim na okupu da se uigra, a to ce biti nikada. Preostaje da se nadamo da iz 5-6 pokusaja moze 1-2-3 puta da nas usere.

sklanjaju im se svi u prvenstvu.ocajne ekipe im se sklanjaju.zvezda je isto kurac od ekipe.gledas nasu ocaj ligu,zvezda dominira.super igraci,zovemo ih sve za reprezentaciju,dajemo pasose.ono neki mucenici koje su svi oterali.dosli vamo na rizik da li ce dobiti kintu.sledece sezone moze samo gore da bude.

Jeste sklanjaju im se svi pa i Partizan, stara izlizana prica dokle vise..

Jednostavno liga nam je ocajna, u toj ocajnoj ligi jednooki je car jer su ostali slepi i to je to, zato Zvezda napumpa ovde svakog 3:0 a u Evropi primi 3 komada za poluvreme..Zato je Partizan ovde po kvalitetu trenutno malo iza Zvezde a dozivi da ga izbaci nekakvo Zaglembjlje il kako vec..Pogledajte budzet cak i tog Sasuola, dok vamo Zvezda dovodi igrace sa 20kg viska i 2 utakmice u nogama u zadnjih 6 meseci njim se moze da odbiju Balotelija i da potrose pare na nekog krstenog spica. Nema potrebe za sklanjanjem sve je to normalno sto bi reko Muta. Bice bolje..za 2 godine

Glavni problem crvene zvezde su njeni navijaci koji od kluba teraju sopstvene legende, a podrzavaju i na pijedestal dizu lopuze i politicare.

Sklanjali su se ranije, ali sada u ligi postoje klubovi koje boli kara i za Zvezdu i za Partizan.

Daleko od toga da je zdrava situacija, ali Katai ako može ove iz Sasula i Ludogoreca da meša kad poželo, zamisli kako onda ove iz Bačke i iz Surdulice lomi. Sigurno da postoje bratski klubovi i dalje, i da se daju bodovi, ali i bez toga, Zvezda je kvalitetnija od ostalih duplo u ovom trenutku, koliko god Ruiz, Vijera, Muče i ostali izgledali kao amateri protiv Sasula, ovde prave razliku.

Za Evropu je potrebno mnogo više, recimo da se ne proda Grujić, da ostane tim na okupu, i da dovedeš samo Kangu i fazon Ruiza, i kreneš u napad. Onda bi možda imao šanse. To može samo Dinamo u regionu, i ovi Bugari i RUmuni koji su privatizovani.

TO je najveći problem, jer već oformljen tim, rasprodaš svaki put, i samo isključivo ako te usere sa pojačanjima koji će da se skapiraju istog momenta sa starosedeocima, možeš nešto da radiš.

Pa jebote, odbrana sa Cvetkovicem i Le Talekom kao stoperom, koja da dobijes u Evropi? Plus FIbel koji je promasaj i Kahriman koji ili nije u formi ili je postao slep. Odbrana je katastrofalna, i to je greška uprave, što na vreme nije dovela štopera (jeste FIbela, ali se pokazao kao očaj), jer je nama napad funkcionisao odlično tokom sezone, i sa Plavšićem, Srnićem + ovom dvojicom ili samo jednim od njih dvojice, sredina bi bila solidna.

Ja Grofu ne zameram ništa, pokušao je čovek, nije uspeo. Otići će sigurno na kraju sezone, i onda će doći neki Kosanović i jebati nam majku.