Prijava

stvar je u tome sto njima treba vise kvalitetnih igraca.za 2.6 milja mozda neki uz mnogo srece.i da nabodu nekog kastilja.jos plate njihove.nemaju oni para za to.

Ali realno, oni bi mogli sa klincima sve to da pokriju. Eventualno 2-3 dobra stranca. A umesto Mučea bukvalno da su Babunskog forsirali na desnom krilu bolje bi bilo. Bilo kod klinca od 17 godina koji igra u omladincima i voli Zvezdu bilo bi bolje.

A tog klinca možeš da uvališ slično kao i Grujića negde. Na njegovoj mladosti dobiješ na ceni. Gledaj ove u Dinamu kako rade. Ali Mamić kontroliše i puno manjih klubova i škola fudbala po Hrvatskoj i Bosni pa dovodi dobre mlade igrače.

Ma ne pomaze 300 Kastilja ko ce vratiti 50mil duga zvezde i ne znam tipa 20mil partizana nema spasa ovo nije pesimizam nego realnost

Upravo o tome pričam, ti crnci neće. Nego prodaješ klince jednostavno, da se potrude da odigraju dobro u kvalifikacijama, malo da ih vide skauti i nek prodaju svake godine po 2-3 igrača za po 4-5 miliona, bilo bi bolje. Malo još sponzori, malo na brendu da se poradi i od toga da kane neka kinta i milina.

Ма какви клинци све да покрију.... Сами клинци не могу ни Војводину да добију, а не да ће играти Европу....

Динамо то ради јер Динамо игра Европу редовно, има одличан скаутинг, има читав Загреб који стоји иза њега и заиста избацују квалитетне младе играче редовно (они по једног или два Грујића сваке године избаце), а и Динамо не може без странаца и старијих домаћих играча.... И најбитније, то је практично Мамићев клуб, политичари не краду из Динама колико из Звезде и Партизана....

Taj rad. A što se klinaca tiče, guraju pogrešne u prvi tim. Znam da ima odličnih igrača među omladincima ali ne dođu do izražaja. Što se stranaca tiče, kažem 2-4 dobra maksimum, a ne 9 traljavih. Što se starijih igrača tiče ide mi na kurac što svi zaobilaze Zvezdu. Rađe će da sede bez kluba, nego ovde da dođu.

A ove političare bi bilo do jaja i iz države izbaciti, a kamo li samo iz klubova xd

А јбг, заобилазе јер хоће да зараде обећану плату, а не да морају опраштати дугове да би добили папире како би могли отићи без одштете.... Странцу је стало да се докаже да може после ићи у бољи клуб за већу кинту, само је поента убости квалитетног (а прошле сезоне смо фино потрефили и Доналда и Вијеиру и Ле Талека и Ибањеза)....

Da, ali evo ovaj Boško Janković, ima kinte, nema klub, svi ga izbegavaju kao šugavog. Čekaj, odigraj makar i 6 meseci dobro i nađi bolji klub gde želiš, em njemu dobro, em bi i Zvezdi bilo dobro, bilo zbog igre, bilo ako ubodu neku kintu za njega, još bolje.

The Big Dipper
А јбг, заобилазе јер хоће да зараде обећану плату, а не да морају опраштати дугове да би добили папире како би могли отићи без одштете

da,ali ne treba tako da bude.dovedes igrace i ispostujes ugovor.zato i tesko da ce neko ozbiljniji doci u narednom vremenu.svodice se na to ubadanje.rusi bili puni para(i sada su)i poceli da prave ligu.uspeli da navuku par jacih igraca.ovi na dopust dosli u brazil i rekli dalje da se kinta isplacuje i da u rusiji ne jedu ljude.i krenuli i ostali.rusija kao primer.neka bolji primer bude ukrajina sto se tice brazilaca.
kod nas ce doci ailton sa 10 godina viska i 20 kila.jebe se njemu.samo da se negde igra.

Ma dal se bavite problematikom srpskog fudbala hahaha pa pre cemo postati "pravna drzava" i ne znam neki "faktor stabilnosti regiona" nego sto ce nam fudbal kurcu valjati pogledam po nekad zvezdu uverim se da bi im bilo bolje da zakace plugove na bulju nego sto bezveze setkaju terenom i miran sam par meseci. A s obzirom koliko nam traje sezona to su dve tekme godisnje taman dva derbija

to je nepresusna tema i uvek je dobro drobiti o tome.barem meni.
jeste da nema svrhe.kao i vecina stvari.posebno na forumima.
ovo ipak ima draz.ucimo gradove afrike.a i njihove fkove.mudebong odenedji iz (neki grad iz eks zaira npr.)potpisao za recimo obilic.meni to banja.
nasa liga je idealna za rekreativce koji imjau kinte.6 meseci odmora,pa 6 meseci fudbalice sa drugarima iz kraja.posle cuga,pljuga,mozda neko nesto i jebe.
sasa ilic ce jos 10 godina tako.casti one balvane koji svaki treci mesec uzmu 500-600 evra.em igra fudbal,em drugari,picke...nema bolje.

Evo mu ga sad i ortak milijas, njih dvojica popiju dve flase vinjaka i dve flase civasa kad se navataju

I sto je najgore opet su klasa tu, zamisli onda kakvi su ostali babuni. I onda cujem tako nekoga kaze e dobar ovaj mali levi spoljni pa mi dodje da mu drmnem samar, sta dobar jebem ti mater decko malo spremniji pa u 35om minutu pretrcava bekove kako oce jer beku dusa u nosu i centarsut mu svaki treci ne ode na tribine da bas je dobar e

milijas pre nekih 2 godine cirko roze.drugar mi radi u jednom restoranu.uzeli 2 puta po pola litre rozea on i žigara.
doduse,bilo je nekih 2 sata.mozda zagrevanje.malo da plahnu jetru.
al kapiram da ubijaju cugu obojica.
ne zovu ga dzaba čaša ilić
vec sam pisao o ovome.meni to presmesno,pa zato pominjem.da ljakse žigara pije vino.on mi je samo za secerusu koju mu caca spravio.

Pa ne pije vino nego spricer jbg to je sad popularno sa rozeom da se cirka
*sad=zadnjih 5-6god

Ma ne piju, to su sportisti.

Pa je l nam celu reprezentaciju nahvataše na nekom svetsjom kako puše i piju između tekmi. Sećam se da je Pantela nesto sedeo na prozoru.

I to su igrali za ozbiljne klubove, mogu da zamislim sta ovi raspadi ovde rade.

Kakvo je to sranje sa pusenjem i sportom? Gde to pise i ko je dokazao? Sta, smanjuje kapacitet pluca, ne kapiram....

Ma seru da kao sportisti treba da daju primer deci, klasicno jedenje govana. Ako im se pije nek piju ako im se puse nek puse. Zabranjeno treba da bude samo ono sto im pomaze da budu jaci, brzi, izdrzljiviji... A ne ko ono drkaju m will-a sto je duvao hahaha i to je doping? Prvi put sam tada cuo da nekome marihuana pomaze da bude bolji u sportu, bas naprotiv. I gist isto politicki sam korektan

Utice na motoricke funkcije, da,ali isto tako smiruje, opusta misice i svakako utice na performanse. Ima razlicita delovanja na razlicite ljude, to jeste doping svakako.

Ja bih zabranio bavljenje fudbalom osobama koje ne mogu da stuku flašu vinjaka. Da vidiš kako će fudbal opet da postane muški sport. Šta kurac