Prijava

nisam bas gledao tekmu,al sam uhvatio golove.gledao sam vise vaterpolo nesrecni.odlican gol kange.i kod prvog su ih izjebali ko konje.licno za mene neocekivano.ocekivao sam neresen rezultat.nisam upratio transfere.malo sam se iznenadio sto su uzeli radonjica.njega vaskrsavaju svi klubovi od njegove 12 godine.

Nisam gledao, al eto dobro je

Za mene potpuno neocekivano da posle perioda 0-10min kada nasi klubovi uvek napadnu kod kuce(nazovimo to rajko/jna faktorom npr) nismo primili gol na nacin na koji smo ga dali. Uvek nam prodaju tako neku foricu pa mi kukamo kako smo igrali viteski i dobro al eto oni pederi nam dali gol. Sad odigrali zrelo, pametno, na rezultat, bez srljanja, imali neki plan(prost ali ipak plan)...kao da nisam zvezdu gledao

Radonjic probija ko bejbl xd

Синоћња Звезда = Мурињов Интер.

Za mene potpuno neocekivano da posle perioda 0-10min kada nasi klubovi uvek napadnu kod kuce(nazovimo to rajko/jna faktorom npr) nismo primili gol na nacin na koji smo ga dali.

Е, баш ово. Кад смо дали први гол, нон-стоп сам говорио у себи да нам се не понови Динамо из Кијева.

Мене брине што је Страмаћони јер поприлично био миран после утакмице, као да очекује тамо да нас победе 10:0. Не знам шта да мислим. Од оне утакмице са Ромом нисмо овако добро играли. Гледам синоћ Ђуровског, мало ми је чудно што се наложио као неки клинац, а Милојевић миран кадо да смо ми изгубили, а не победили. Иначе, Старта је 4. по кеофицијенту у квалификацијама, иза Зенита, Фенеребахчеа и Атлетика, а испред Милана, Евертона, ПАОК-а, Динама. Нису они нимало наивни. Биће јебено у Прагу. Не сме да нам се понови ПСВ. Морамо да издржимо првих 20 минута и некако да им уваљамо гол у првом полувремени јер онда морају да дају 4 за пролаз.

Ma samo nek igraju kao sinoć, što je to toliko nemoguće. Jebote na toliko nam je niske grane spao klupski fudbal da je ogroman, iznenađujući uspeh kad pobedimo jednu prosečnu ekipu koja igra Ligu Evrope (ili pre ispodprosečnu). I ne sporim, jeste uspeh, odlično smo odigrali, naročito je iznenađujući taj mentalni aspekt, što reče Pseto.

Sve 4 hrvatske ekipe imaju pozitivne rezultate iz prvih utakmica (i to je najlošija njihova ekipa, Osijek, dobila PSV u gostima), Vardar dobija prvake Švedske i Danske, pa kad mogu Makedonci, što da ne možemo i mi.

meni je to vise veliki user nego sto su vardar i osijek dobre ekipe.raskantace ih ovi u revansima.verovatno...
inace,sparta se poprilicno pojacala ove sezone.za njihove uslove poprilicno.par dobrih(doduse starjih)igraca.janko,kaja,mavuba.igrali su jake lige i imali jacih utakmica.pise na vikipediji da im je i djakerini presao,al nema te potvrde nigde.dobra je to ekipa i zato je i cudno sto ih je zvezda dobila.

svaka čast zvezda sever

Jeste presao ali nije licenciran za LE, sto govori o tome da je moguce da nece da se jebu sa evropa ligama jebenim zbog sampionata, jer ako osvoje, sl sezone prvak im ide u LŠ direktno. Kazu da ce da se lome na to. (iako to nije Inter da ga ne interesuje LE nego jebena Sparta iz Praga)

Dobra je ekipa, ali moje skromno misljenje je da je Stramanconi degenko, i u Interu i u Udineu i sad, i zanavek. Jeste da je u Interu dobio razjebanu ekipu ne bi se ni GROF BOZOVIC snasao s njom xd

Boakye nazalost prepustio prvo mesto najboljih strelaca LE, cvrsto drzi drugu poziciju, ali bi bio najboji da se racunaju i asistencije...Boakye BOG FUDBALA!!!1

Ал је судија пустио клање, јебем му критеријум...

То је прави судија.

Него, ЈЕБЕМО КАРАМО

Јесте курац, тукао нас онај Штетина нон стоп. Сад се смирио мало како смо им га метнули. Јако дисциплиновано играмо.

Igramo jako hladno. Rutinski. Maltene se ne troše naši. Dugo nisam video ovako disciplinovanu Zvezdu kao u ovom dvomeču.

3 фаула. Нећемо да изађемо из бонуса.

Prelagano. I Partizan će biti nosilac kod žrebanja, ajmo Dinamo - Zvezda i Partizan - Hajduk.

Inače svi Hrvati prođoše, Rijeka u poslednje kolo kvalifikacija za LŠ, a Dinamo, Hajduk i Osijek za LE.