Prijava

Spreman je mijailović navodno, prošao komplet pripreme i igrao 4-5 utakmica u ruskoj ligi, dakle sa fizičke strane nema frke, e sad tehnički koliko može da se uhoda u ovih 7-8 dana jebemliga, gurnuti ga u tim na silu u ove dve superligaške pa koliko se snađe jbg, mada i ta pozicija zadnjeg veznog nije toliko škripava taktički kao neke druge da sad mora da se uigrava dva meseca

niko ne moze da zameni jovičića, jer je dečko gatuzo jebeni...mijailović mi je nekako tunjav skroz, premekan

Slazem se da je jovicic kidalica i da nema boga da ga zameni 100%, moze nekih 55

Каквих 55%? 23,7%, а и то је много.
Не можеш да се зовеш Мићко и да будеш Гатузо.

ЕДИТ: Анђус је

Mićko je igrač prosečne inteligencije, dao bih mu da mi vozi motor u svatovima i maše zastavom

Dobar je Micko bio kad se pojavio, sad je propo sigurno.

Jebacemo sve, bez brige, pozz za Delije sve ovoga sveta!

Да не грешим душу, имао је Мићко светле тренутке.
https://www.youtube.com/watch?v=yrwS9k2Xlvo

Hahaha ovo kao sa kasanom burazer ipak nece da igra sad

A i logicno je da ne mozes nekoga da dovedes u nedelju da igra u cetvrtak jbg

kakav je terza bog.nece se uklopiti u takticke zamisli trenera miliojevica.kao da su najsavrseniji takticki tim.klubovi do poslednjih minuta dovode igrace,samo se kod nas ne uklapaju.rekli im da odjebu.jel moze on na pozajmicu jer su srbi i rusi braca.aj mrs.e, necemo ga zbog taktike.

Crvena zvezda je ostala bez povređenog Branka Jovičića, a sličan problem zadesio je i ekipu Krasnodara.

Naime, reprezentativac Rusije i defanzivni vezni Krasnodara Jurij Gazinski doživeo je povredu u prethodnoj utakmici sa ekipom Ahmata u Groznom koju je Zvezdin rival dobio u dramatičnoj završnici sa 3-2.

On je tokom prvog poluvremena morao da napusti igru, zamenio ga je Šiškin, a prema poslednjim informacijama u pitanju je povreda zbog koje će najverovatnije propustiti obe utakmice protiv Crvene zvezde.

Uporedo sa ovim vestima, stigla je i ona o transferu brazilskog internacionalca Nalda iz Krasnodara u Espanjol. On je već promovisan u španskoj ekipi, a ovaj transfer je vredan 4.5 miliona evra.

Dodatni problem za Krasnodar jeste i to što je i njihov najbolji strelac iz prethodne dve sezone, još jedan ruski reprezentativac Fedor Smolov povređen i od početka sezone nije odigrao nijednu utakmicu. Zato je neizvesno da li će i on moći da pomogne ekipi Igora Šalimova u dvomeču sa Zvezdom.

Podsetimo, zbog povrede još od proleća u ekipi Krasnodara nema ni gruzijskog veziste Okrijašvilija...

Očigledno, sa ovoliko problema, Krasnodar nije nepremostiva prepreka, tim pre što govorimo o ključnim fudbalerima. Sada je jasno da će Zvezda definitivno imati šansu i da će rival biti značajno oslabljen.

Da, da, ogromni problemi. Prodali su rezervnog stopera espanjolu za 4,5 miliona evra i mi sad kao imamo sanse? Imamo, naravno, samo je ta sansa u procentima nekih 0,7 posto

Брт, уваљају им ове руске полуекипе сваку утакмицу по гол-два, ваљда и ми можемо ћушнути један.

Uvaljaju i oni ruskim poluekipama po 2-3, šta misliš koliko mogu uvaljati nama?

Mitke valjda kapiras da ako izgubimo obe po 4:2 svakako cemo ispasti

Е, али ми нисмо руска полуекипа. Што сте песимисти толико, ајде Марко, од њега је нормално, али сви ви... За срце сте ме ујели.

Brt pricamo o domacem fudbalu, nisam optimista od neke 17-e godine i argentine po tom pitanju osim onomad dok nam ne uvalise milan