Prijava

Браво Црна Звездо, гомила северно-европских Шиптара те разгузила(да не буде забуне, Ирци су Шиптари Западне Европе)! Иако не идем одавно на текме, увек им желим све најбоље, игру, трофеје и нелоповску управу, али сваке године иста прича и наставиће се како видим и у наредним годинама. Ове ће можда проћи, али за следеће коло нисам сигуран. РОби ми делује к'о неки стари Вукајлијаш који је заслужено стекао славу у најранијим данима, а сад дође и просерава се горе него фејзбукајлије на сајту. Бојим се да се не обрука, жао ми га јер је Жути ипак момак чију сам "седмицу" набавио још као клинац почетком деведесетих, један од најбољих фудбалера икада овде, а плашим се да као тренер у овом пропалом клубу не доживи срамоту, а народ ко народ, више памти неуспехе него успехе.

Најсветлија тачка као и претходних милијун година су и на овој текми били навијачи. Објаснили како се навија, држали ове манекенчиће гласовима на терену, да њих није било, ови би се иовако распаднути распали још више. И на крају последњих 10 минута са трибине за чисту десетку, за разлику од фудбалера који су били за јаких 1+. "Спаси Србију и убиј се, Борисе" и остали сличан асортиман скандираа ког се радо сећам са краја деведесетих, и који ме је определио да за седам дана изађем из пензије и дођем на Север још једном. Обичан народ и њихов глас више не може да се чује, гледам синоћ РТС и извештаје о овом срању са Косова, све пресликано ко код мртвих комуњара. А није ни чудо кад су и сад на власти у виду Министра полиције. Тако је било и пре 10-15 година, тако изгледа мора и сад. Ићићи не због манекена, не због мртве игре и прпалих гаравих плаћеника из Еквадора, или којекаквих КарлеушаТошића или Вешовића који се потписују крстом и даље... Не толико ни због Жутог, али сетим се Колхетија, тотално небитне текме, небитног ривала а Север препун са све Лео Леринцем са нама... Није могло другачије да се изрази незадовољство него да се јебе мртва мајка оном српском изроду, свињи са Дедиња, него на пуном северу. Револт против њега и његових "слуга режима" кулминирао је на тој небитној текми, а убрзо затим успели смо и да га сви заједно срушимо. Осећам исти набој и сад, иако нисам више толико млад, али једноставно морам отићи на Север на реванш и надати се да ће уместо навијања за клуб бити исказан револт против ове хипи диктатуре. Ја мрзим хипике, мрзим хипи комуну, а држава ми се претворила у њу. Ко јебени Исус се понаша наш лепи преЦедник, они нас нек туку, а ми њима д'окренемо и други образ, да се извињавамо, да славимо Ђовакове победе као да од њих леба једемо, да дајемо педерима права, као да од тога леба једемо, да мрзимо своје, поготово још неосуђене хашке оптуженике, као да од тога леба једемо. Јебена хипи комуна без приоритета у решавању проблема, не треба да оду треба и да цркну! За пар година даћемо свима и гузе. Није битно коме, нудићемо се сами. Најнеспособнија власт у историји земље(више и не сумњам да су они склонили Ђинђу јер је био за три класе испред њих) треба да оде, а надам се да ће Север и навијачи уопште поново бити покретач револуције. Надам се мирне, јер ми ови из садашње власти колико толико делују цивилизованије од свињиног режима.

И ово је искрени аплауз, не онај саркастичан. Један од ретких дугачких постова које сам прочитао и веома ми се свиђа, осим пар делова око којих не бих сад да улазим у раправу...

Контам, земо. Знам и због чега :).

ja baš ne bih znao šta da dodam ovde. niti o čemu da polemišem, jer je dankan objasnijo skroz. nikakve zamerke nemam. dankana za preCednika!

Лоше.

Имали смо среће.

Одбрана ће бити боља повратком Вилотића (само што не знам кад ће то бити), Ћосића и Михајловића. Везни ред је био у најјачем саставу, а нису били на задовољавајућем нивоу. Могу они боље. Крила морају да буду конкретнија, Борха баш нема идеју шта ће са лоптом. Калуђеровић једино уме да остане сам, да побегне, па да одмах шутира. Са лоптом не може скоро ништа. Надам се да је овај Бразилац бољи од њега. Позитивно је то што ћемо бити продорнији на левој страни кад се Тошић идиот врати на бека.

Шта ћемо да урадимо у следећем колу највише зависи од жреба. Ако нас усере да добијемо неког лакшег противника, можда се и провучемо до ЛЕ. Нажалост, мислим да су нам са већином потенцијалних противника доста мале шансе за пролаз. На Маракани очекујем да добијемо ове са 3:0.

"Спаси Србију и убиј се, Борисе" и остали сличан асортиман скандираа ког се радо сећам са краја деведесетих

U principu ne vidim kakve veze ovo ima sa sportom i desavanjima na terenu (osim ako neces to da repliciras kao uzrecno-posledicna desavanja)...

Ја мрзим хипике, мрзим хипи комуну, а држава ми се претворила у њу. Ко јебени Исус се понаша наш лепи преЦедник, они нас нек туку, а ми њима д'окренемо и други образ, да се извињавамо, да славимо Ђовакове победе као да од њих леба једемо, да дајемо педерима права, као да од тога леба једемо, да мрзимо своје, поготово још неосуђене хашке оптуженике, као да од тога леба једемо.

Sto mrzis? Nema potrebe da mrzis.
Sto stavljas proslavu Djovakovih pobeda u ekvivalent sa pederskim pravima?
Sto si ljut toliko? ;)

Nema ovo sto si ti napisao veze sa temom, iako svakako ima stvari na polju politickog stanja gde se slazem sa tobom.

Ако прође Звезда, да ли је следеће коло уједно и последње коло пред групну фазу?

Јел може неко да стави листу потенцијалних противника или бар линк. Знам да су зајебани противници у питању, Севиља, Атлетико, Брага...

Kolega Cane, kapiram da je zadnje pred glavni zreb...mislim da je totenhem najozbiljniji potencijalni protivnik

Тотенхем? Тачно замишљам како би Карлеуша чувао Арона Ленона који трчи к'о просечни спринтер.

Јашта Бушидо, ти си 100% у праву. Понело ме мало, други тео коментара није за ову тему, признајем, али шта је ту је, маторца дрма носталгија за прошлим временом :).

А што се тиче тих победа, и тих нељудских права, ставио сам их у исти кош само и разлога који сам навео, дакле ми, обичан народ не једемо од тога леба. Леба који је скупљи него у земљама које немају оранице. Иначе нисам баш толико глуп да не правим разлику, ако ме разумеш.

А што сам љут??? Паааа, мислим да сам то већ објаснио. Наставите даље о фузбалу :)

Kad prodjemo ove idemo u zadnje kolo. A jel postoji mogucnost da igramo sa komsijama u zadnjem kolu, ako oni ispadnu od Genka?

Znam , Dankane, samo ti kazem malo rileks jbt :) Ne trosi energiju na stvari koje ne mozes da menjas (osim ako neces da organizujemo neku revoluciju, u tom slucaju sam za) ... Mislim kada to kazem ja , znam da ne deluje kao neki savet koji bi ti dala neka uravnotezena osoba koja je meni suprotnost, no zaista...uzivaj u lepom vremenu iako je kisa! :)

A sto se fudbala tice...odigrali smo kao prosecne seoske kurve i treba da nas je sramota. Vaistinu, navijaci jedina svetla tacka. Indolentno, bez agresivnosti, bez ideje...sivilo totalno. Nadam se da je ovo samo problem tih pocetaka sezone i prve zvanicne tekme, no videcemo na Marakani.

"Спаси Србију и убиј се, Борисе" и остали сличан асортиман скандираа ког се радо сећам са краја деведесетих

Ti si Zvezdin četnik Putine

I još par stvari su razlog zbog kojeg više ne idem na sever. Sa istoka navijam i ćao.

unnamed89
Kad prodjemo ove idemo u zadnje kolo. A jel postoji mogucnost da igramo sa komsijama u zadnjem kolu, ako oni ispadnu od Genka?

Не могу тимови из истих земаља да се падну међусобно. Мислим да не могу ни у групној фази, тек после тога.

Viš to sam zaboravio. Al' kakve bi to bile utakmice. :)

Dakle....o igri, presingu, kontroli lopte KAO i o sansama ne vredi raspravljati, ali avaj imam poverenja u neke igrace za sledecu tekmu.
PRE SVEGA: kadu ne sme nikako igrati, tosica vratiti na levog beka gde i treba da stoji, vilotica da stopuje i MOZDA li adija, mezenga obavezno uz ak-99 i mislim da imamo velike sanse sa ovom ekipom kad prodjemo ove jadnike...Pa jebo te stadion im prima 3000....

Robi kod mene uziva maksimalno poverenje..

Ne mozemo sa glodarima da igramo. Sto rece Canetov mali, ne mogu timovi iz iste zemlje do nokaut faze zavrsnice da igraju.

Испарагвајисали су тотално, виђао сам агилније пензионере. Стиче се утисак да их боли курац да мисле и нападају, нарочито везњаке. Онај Рељић оставља тужан утисак, ваљда ће се довести и та одбрана у ред.

Јел зна неко каква је ситуација са Адијем?