Prijava

Samo se vi sprdajte, al da smo popušili i ove godine raspo bi se klub očas posla, otišli bismo u stečaj i ode sve u kurac

Ako ne uvaljamo Lazovica za 3 milke, otici ce i na kraju sezone. :D

Шта три? Лаза трпа 3 комада у дербију и пакује два и иде за 10 милиона, улазимо у ЛШ, спонзори, уефа, скачу цене играчима, за нову годину дуг 0.

Ја бих волео да доведемо Вијеру и Њилторда.

I Đorkaef bi nam fino legao.

Мислим да он не игра више.

Гробари не дају титулу, а Шкулетић и Лазовић нам је сами дадоше.
Ја сам поштено очекивао да ће они одиграти нерешено у Крушевцу и да ћемо имати +5 пред дерби.

Ako ne uvaljamo Lazovica za 3 milke, otici ce i na kraju sezone. :D

За толико ћемо га и уваљати, али ће клуб добити тек нешто више од половине. На Звездином форуму су нешто објашњавали око неких одбитака од целокупног трансфера, тако да ако би га продали за 3 милиона, клуб би добио око 1,7 или 1,8 милиона евра.

Faktardi sa Fokus Radija malopre pustili pesmu Rade Manojlović "Marakana", a odma za njom himnu Partizana. O sve ti jebem trula Srbijo

глеај кад киксну после дербија јебига има још доста да се игра

Песимиста до краја, дец д спирит

Dok je onaj drugi Slovenac bukvalno fus Nemac, ali to nam treba.

Мораш признати да је Сејо скроз убо са овим словенцима. Печника сам зготивио још у првом делу сезоне, а овај Келхар ме одушевљава из текме у текму. Хладан увек, зна шта му је посао и ради га ваљано. Зна кад треба да изађе, не компликује, зна кад треба да направи фаул на средини и засад то ради скроз коректно.

Јеси био на текми? Чини ми се да је онај мајмун са микрофоном на крају утакмице рекао да нема више карата за Север али да се, чини ми се, могу набавити "код њега", или тако нешто..? Нисам сконтао, ни ја ни ови моји, нешто је профрфљао себи у браду.

Nisam bio, pročitao sam i ja da nema, ali to je verovatno fora, dođite vi, ući ćete sigurno, kao i do sad. Stolica neće biti, glodari će dobiti najviše para što mogu od karata, tako da će puštati više ljudi.

RASNI ĆE NAĆI NAČIN DA TRPA GROBARE POSLE DERBIJA!!!!

Како могу да будем оптимиста после свих ових година гледања Звезде?

Ako me neko trazi na grobarskoj sam temi :)

Како могу да будем оптимиста после свих ових година гледања Звезде?

provalio sam, samo se foliraš da si pesimista, da ne izbaksuziraš

to bač ciganšturo ;)))))))))))

Дионисе, вероватно је та прича али реко да проверим, можда је неко боље разумео шта онај мумла. Ја вероватно нећу ићи без обзира на све, задњи дерби на ЈНА ми је остао у лошем сећању. Ако бих и добио карту одмах би је послао Расном, заслужио је, он је ионако више допринео титули него рецимо Оњило.

Pitaj grobare, ako su i mislili da idu...više neće...

Лакше је Милијашу одрадити дредове него ли доћи до карте за овај дерби.

Srpskom Murinju eheeeheh

ХВАЛА ТИ ЗВЕЗДО ШТО СИ НАМ ОСМЕХ НА ЛИЦЕ ВРАТИЛА!