Prijava

Gledam ove njihove treninge iz Slovenije. Nije realno kakva panjčina i nemač pojma je ovaj Rakić. Daj prodajte ga za bilo kakve pare, inače ga se nikada nećemo otarasiti.

kakvi su to igraci koji odu iz kluba,pa se posle vrate jer ne mogu da nadju nigde gde bi igrali.i onaj kelhar ce se vratiti.

Vratice se i bajko dogodine.

Нека је Џони сељачина колика и јесте, нека се леши свако вече али одиграо је најбоље од свих прошлу сезону.

Nije odigrao bolje od svih. Nije odigrao bolje ni od Ninkovića, ni od Mrđe, niti je odigrao bolje od još sigurno 5 igraač - koji su takođe igrali kao kurac, jer je ekipa kurac. Pazi kad nije odigrao bolje od njih. A pritom je alkos i zivka igrače i "prijateljski ih savetuje" da oproste zvezdi dug. Jebote koje govno moras da budes da klince od 20 godina zoves i trazis im da oproste pare koje su zaradili... Pritom si igrao sa njima. Nemam reči.

Ova tvoja izjava Cokula govori koliko su se fudbalske vrednosti kod nas u klubu poremetile i koliko su nam standardi "šta je to solidan igrač" otišli u kurac.

Uzeli smo titulu jadno i na silu, kao ona govna što su uzimala pre. POTPISUJEM BEZ I JEDNOG KVALITETNOG IGRAČA. I iskreno mislim da ko god se ponosi i raduje ovoj tituli nema blage veze šta je Zvezda bila i šta je predstavljala.

Нисте узели титулу но сте је добили. Постоји разлика.

Nismo je dobili, Oteli smo je. Postoji razlika. Jedina uteha leži u tome što smo je oteli smrdljivim smeaćrima proizvedenim u Zagrebu. No, slaba je to uteha.

Бушмане нахраним те ћуном.
Слажемо се око тога да сте титулу отели без квалитетног играча. Капирам дае ово најгора циганска генерација коа је донијела титулу у историји вашег клуба.

Rasni, esi ti pravio one slike gore?

I iskreno mislim da ko god se ponosi i raduje ovoj tituli nema blage veze šta je Zvezda bila i šta je predstavljala.

šta je Zvezda bila i šta je predstavljala.

bila i predstavljala.

Ех...

serem se u zvezdu i partizan

Бушмане нахраним те ћуном.
Слажемо се око тога да сте титулу отели без квалитетног играча. Капирам дае ово најгора циганска генерација коа је донијела титулу у историји вашег клуба.

Lako je Bušmenda hraniti ćunoslavom. Teško je poslati mu neku kintu za dop. To je teško. No dobro, kurac mi poljubiš, slažemo se naravno.
Evo ja kao čeljade odraslo na sto metara od Marakane, ne pamtim da sam bosonog pretrčavao JENEA BULEVARD da bih gledao ovakve bogalje. Bosonog, reci kako to montevideoški zvuči a?

A šta da ti kažem kad smo doživeli da nam je faktor bogalj koji se posle 20 minuta protiv Černomoreca hvata za ložu jer je već posle tipa 20 minuta kiksnuo za dva gola.
Jbt još se pitam kako su pojedini zaboravili za tu blamčugu. Hvata se za ložu čovek jer ne može da istrpi da je pregaženi i sažvakani ispljuvak trećerazrednog fudbala.

Rasni, esi ti pravio one slike gore?

Ma jok, ja to dam onoj stranici sto pravi pripreme.

pseto88
peđa ni tribinu ne ume da vodi kako valja a ne klub

U bre, pseto, al si fejlovao ovde :)
Covek koji ubedljivo najvise osecaja i ritma ima za vodjenje navijanja.

Ako izuzmemo Saviju koji je cisto "srce na teren", ovi drugi koji se penju na sipku da vode navijanje mu nisu ni do kolena (bar za ovih 18 godina koliko idem na tekme)

Meni je Peđa govno vođa, komercijala :D
Najjači su momci iz bez straha na gornjoj šipci, mašu rukama i govore ajde :)

Цокула, брате, одрасти, постао си пунолетан, не приличи ти више. :D

И ДЕ МОООО
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/6788-pecnik-zvezdin-na-dve-godine.html

Нисам ни знао да је Вукашин Јовановић наш играч. Одличан је на овом мечу.

Samo da ne poče opet sa klošarenjem...