Prijava

Seljacina klasicna al svakoj ekipi treba jedan takav.

Ne slažem se da svakoj ekipi treba takav, mada je delovalo prošle godine da je normalniji nego što je bio ranije.
U svakom slučaju je bruka da je takav lik ikada poneo kapitensku traku našeg najvećeg kluba.
Rajko Mitić se prevrće u grobu.

Ajde bre sta vam je nemoj da ste zenice jbt covek malo seljak voli da se malo buni kod sudija, da malo udari, ne zna puno fudbala al trci ko konj sta sad...

Ja npr ovoj slini lazovicu vecitom talentu nikad ne bih dao traku

Savo je mozda trebao da je nosi

Ko kupi lopte za pripreme taj je kapiten, nemoj da se zajebavamo.

A ko vozi na pripreme igra napad

Mijailović je trebao biti kapiten i kad je zajebao trebalo mu je skinuti traku tu je sve čisto, ali preskočiti Kovačevića je nebuloza... Lazović nije kapiten, čovek koji ne uspeva i nema muda da sebe proda 6 godina, nije kapiten.

Svakako su dali traku nekome ko je tu max do kraja sezone a daj boze mozda i do januara

A Lalatović je iz generacije koja je u Železniku skidala dresove. To ti je isto kao da recimo stameni Krneta Jovan postane trener zvezde za 15 god, a kako je krenulo to je neminovno.

Ali diskutabilno je koliko je pogrešio kad je napušio trenera rkg. Imaš prosek od 0.34 gola po tekmi i 340 gledaoca i igraš lasta taktiku mrš u zonu majku ti jebem! Jadranska liga i a u kurac. Bolje da imamo 4 kluba nego ovo što se igra...

Svakako treba da postuje kolegu, novinare, igrace i navijace. Nek se polije govnima posle 0:0 i nek ne kenja mnogo.

Ovo je sistem dula vujosevica jebem ih usta obojicu. Nek se ugledaju na radonju gospodina. Cak i onaj elmer nikolic smirio izjave al to verovatno jer su prvi...

Ma šta im jebem majku gledao sam roda-groningem jer nisam mogao da se usilim da gledam fudbal 3. ranga na terenu 6.

Treba Stankovic da bude kapiten, ja da vam kazem.

ristić da bude kapiten oma
on je najbolji od 1300 kadeta

A Lalatović je iz generacije koja je u Železniku skidala dresove. To ti je isto kao da recimo stameni Krneta Jovan postane trener zvezde za 15 god, a kako je krenulo to je neminovno.

Kako je krenulo, jedino što je neminovno jeste gašenje Zvezde kroz četiri do sedam godina.

ZAPAMTITE OVAJ POST PIČKE

ajd ne seri
da si vidovit ne bi ti bijo taki nik ;D

Najjače da će se Zvezda ugasiti u mandatu Vučića dok ima 40% + birača na svojoj strani, hahahahaha. Pa jesmo li "državni projekat" ili jok?

Ne bi me čudilo da dođe Škundrić matori na mesto predsednika, i da Gasprom grune onih 6 miliona obećanih godišnje. Možda i kupi Zvezdu, ali to je već wet dream. U svakom slučaju što veće pare ulažu Ruje, više će hteti da imaju sve što se dešava na stolu. A ima li boljeg načina nego staviti objektivno svog čoveka tu. Koji pritom i voli Zvezdu, i predsednik je SD.

Realnost je takva, jebiga. Poslednje tri ili četiri godine nije povučen niti jedan pozitivan poslovno-finansijski potez, a o sportskim uspesima ne vredi ni pričati OSIM prošlogodišnje titule koja nam je značila taman toliko da ostanemo još jednu godinu sa više titula od Paće. Ništa više, nit pare od Evrope, nit od transfera, nit od novih ugovora štatijaznam. Sve ide silaznom putanjom.
Meni lično je 90 posto nade u oporavak Zvezdane uništeno bravurama Bajka i Maksimovića (valjda) u poslednjim minutima revanš utakmice protiv Bordoa, a ostalih 10 posto ulaskom Kokeze i Tončeva u klub.
I ajde budi realan i reci šta može da spasi ovaj klub. Titula? Bosančić? Fudbal u Evropi (LOL)? Terza? 2344? Gasprom (LOL²)? Neko ko će da kupi klub sa brdo miliona evara duga i napravi od njega nešto ozbiljno ((LOL²)²)?

i da Gasprom grune onih 6 miliona obećanih godišnje. Možda i kupi Zvezdu, ali to je već wet dream. U svakom slučaju što veće pare ulažu Ruje, više će hteti da imaju sve što se dešava na stolu. A ima li boljeg načina nego staviti objektivno svog čoveka tu. Koji pritom i voli Zvezdu, i predsednik je SD.

Daj bože, al mislim da to može da se desi jedino u Kuriru.

EDIT: E i da, ja da se pitam, ja bi dao klub Čoviću da ga kupi za 1 evro, nek radi s njim šta zna i ume, samo nek ga vadi iz gomana.