Prijava

Srnica sam zaboravio.

Gacinovic je preskup i da hoce, frajdeja boli penis da dodje a srnic ako dodje intelekt mu je na nivou mule.

Lari, jovovic valjda potpisao dogovorili se jos odavno da dodje na kraju sezone istice mu ugovor u valjda zeti. Jos jedan bozovicev pulen

Za Gaćinovića došli iz Man City-a i ponudili oko 2 miliona ovima iz voše, da bi im ovi saopštili da je 80 posto prava prodato Ramadanijevom fondu, tako da su se samo pokupili i vratili odakle su i došli.

Busido da li si pomenuo brezancica slucajno ili sam ja preterao sa aperitivima?

Aaa da, sad se setih. Jebali ih Crnogorci više.

Frajdej je isti kurac k'o Onjilo, tu je on pa nek ga isprobaju još malo.

Sad videh transfer listu kod Groblja, skech klasičan

Na transfer listi su golman Milan Lukač (milion evra), štoper Lazar Ćirković (750.000), vezni igrač Predrag Luka (530.000), krilni napadač Petar Grbić (800.000) i centarfor Nemanja Kojić (600.000).

Jesa, ali hteo sam ortaku da na skajpu nešto napišem i upisao ovde, pa sam editovao posle.

Frajdej je isti kurac k'o Onjilo, tu je on pa nek ga isprobaju još malo.

Ne bih se složio.

Ne bih se složio.

Možda sam preterao, ali generalno nemam poverenja u te crnce iz manjih klubova što nas jebu, htedoh reći da je tako i Onjilo bio dobar u Javoru.

Nego, krenulo renoviranje

Bosančić je sporazumno raskinuo ugovor sa crveno-belima

Inace jedna zanimljivost ako se tako moze nazvati. Da uprava nije uprava mas tim ove sezone je mogao biti rajko, stojkovic, vukasin, lazic, mijailovic, neki crnac sto trci i bije ljude, grujic, ristic, lazovic, srnic, jovic

Zarada oko 20milki odokativno nemoj me vatate za gusu odmah

EDIT: dobro 10 hehe

Misli na Jovovića Leri. Neće doći nijedan, ni ja ne bih došao na njihovom mestu. Pa očigledno je da dovode koga mogu (za džabe), za Džošuu smo "dali" 100 000e i to zato da nam tih 100 000e ne bi pojeo dug, ako nam uplate na račun.

Voleo bih da vidim svu trojicu u Zvezdi, nije mi neverovatno samo za Ezela da dođe, mada što kaže Buš i to nema teorije. Mada opet, videćemo.

Najjače od svega što će svaka uprava radije da ima na lageru 35 igrača, poluprofesionalaca, nego recimo 25, tu su uračunati npr. 3 mladjih ali dobrih, i još koji omladinac, koji bi samo trenirao sa njima. Lalatović izjavljuje "tanki smo na beku" čini mi se beku, nisam siguran, a pod tankim podrazumeva da ima samo dva iskusna igrača i jednog iz omladinskog pogona.

Bosančić je sporazumno raskinuo ugovor sa crveno-belima

Častio sam pivo kad sam čuo. To je onaj "paker" koji rešava utakmice inače, ako niste prepoznali. Xe xe

mi smo na špicu tanki 10 godina
kakve smo glave imali
onjilo
parker
BABALJ

ije mi neverovatno samo za Ezela da dođe, mada što kaže Buš i to nema teorije. Mada opet, videćemo.

Nema nikakve teorije Dio. Bolje šanse imam ja da postanem moderator.

Pa očigledno je da dovode koga mogu (za džabe), za Džošuu smo "dali" 100 000e i to zato da nam tih 100 000e ne bi pojeo dug, ako nam uplate na račun.

sta bre?

Parker je došao iz Domžala za 100 000 evra, tih 100 000 evra bi Domžale svejedno došle Zvezdi, jer je Maksimović onaj što igra za mladu repku igrao za Zvezdu u mlađim kategorijama, i na osnovu pravila da se isplaćuje onaj "FIFA fer plej" ili kako se zove već, od prve prodaje prava na igrača mora da se isplati njegovom matičnom klubu, tj. tamo gde je kao klinja počeo da trenira fudbal tipa 5% ili koliko već nisam siguran, kao refundiranje troškova. http://www.novosti.rs/upload/images/2014//05/31/sp%20maksimovic.jpg

Aha, tako kazi jbt tiltovao si mi mozak malopre

zna li neko je li ovo ŽONPI TRENER istina?

хахаха ар ме јебеш да се и жонпи помиње? хаххах.

Pizon aktivno ucestvuje u radu kluba, on je dobrano zasluzan za potpisivanje saradnje sa skolama fudbala, mozda je ko Koroman, trener mladjih selekcija, ne znam, ali je svakodnevno u klubu, tako da im je pri ruci. Mislim da je Grof otpao, da ce vrv Filet biti trener.

A Pizdra je dobio otkaz prosli put kad je bio prvi na tabeli, jeste da je to bio mucan fudbal, ali bili smo prvi.