Prijava

Brate onaj jevrej je posle dva treninga igrao utakmicu sta da pricamo dalje? U ozbiljnom klubu novi igrac igra po 15-20min prva tri meseca dok ne skapira sistem. Samo jevrej je imao olaksavajucu okolnost jer kod nas nema sistema jer je trener dosao pre mesec dana i radio sa osam igraca.

Parker je durunga. U kraju bi nasao tri klinca bolja od njega. Jos bi igrali za 300e mesecno.

Jebote mi u timu imamo parkera, gavrica, orlandica, cvetkovica, andjelkovica i acu tenka. I vukana koji je igrac pripremnog perioda i tridesetogodisnji talenat. Koji kurac jbt

Nikada, ali stvarno ne pamtim kada sam se jadnije osecao. A nemam sta da im zamerim. Ovaj tim, sa ovim igracima, sa Cvetkovicem, sa Andjelkovicem, sa Vukanom Savicevicem, itd itd... Jednostavno, danas je igrao drugi sastav, plan je bio verovatno da se dobije neki Dufdemunge iz Gibraltara, sto je i bila opcija, ali od 6 ekipa ti izvuces onu koja placa trenera milion ipo po sezoni. I sto je najcrnje, ovo je prosecna ekipa, koju lagano treba dobiti. Ali je pola igraca koji su istrcali na teren veceras-amateri. Petkovic i Ibanez na beku (ako ovaj uopste potpise sada), Ristic mali umesto Vukana, Jovic umesto Orlandica, ovaj Portugalac...jbg, drugi tim. Pritom, na sve to, u drugom minutu crveni. Pa ne bismo Santa Colomu onu ili kako se vec zove dobili, a ne ove. Gol iz ofsajda, jebi ga, ali su mogli jos 4 lagana da daju....

Tuzno, majke mi, eto, bar su kao trcali, videlo se da zele, ali NE MOGU, limitirani su igraci i jednostavno ne moze bolje od ovoga...

Nadam se iskreno da cemo nekako ubetiti ovog Ibaneza da potpise, mada mrka kapa sada, i to ce biti fin tim za nase prvenstvo kada se vrati Lukovic. Ovaj Izraelac mi se svidja za ovo malo sto sam video, videcemo ga u buducnosti.

Sanse su nam minimalne, ali dobro, verovatno cu za nedelju dana verovati da dobijamo.

Stvarno tuga, nemam reci. A pritom mi pukne guma kad sam se parkirao, jebem im sve.

EDIT: Jebote, koliko ste samo jadni, pa ovo je tuzno. 10 dana nema nikoga, ni na nasoj ni na franjevackoj temi ne pisu ama apsolutno nista, cute kao zaliveni svi, i sad dosli da se slade. Kakve obicne jajare. Tuznije od nase igre, zivota mi. Ali nema veze, sve se vrati, karma je cudo. Nabijem vas na kurac.

EDIT 2: sto se tice Cvetkovica... Jel realno da u omladincima ne postoji klinac koji moze da odigra tekmu? Iako je imao stvarno pola tima, lose odluke Grofa. Grujic i Ristic pre kovacevica i Savicevica uvek. I bosi.

Не каже се џабе на сиротињу и зец дрви патку. Да смо добили као што је требало неки клуб из Андоре или са Гиблартара и са Гаврићем у екипи бисмо извули минимум 3:0. Овако извукли смо борате са позамашним буџетом који су нам га увалили до балчака.

Јебено је то што ако сад испаднемо, да ћемо следеће сезоне опет почети од првог кола, опет нећемо имати времена да скрпимо тим за почетак јула, него ћемо опет играти са неким Цакијем, Гавром, Вуканом и Анђелковићем, а врло је могуће да не будемо међу носиоцима па да опет извучемо неког незгодног противника.

ЕДИТ: Заболе ме што гробље пише по нашој теми. Свеједно писаће опет овде и кад их они Грузијци одвале за две недеље, тако да и не обраћам пажњу на њихове постове.

Stvarno tuga, nemam reci. A pritom mi pukne guma kad sam se parkirao, jebem im sve.

Lol, karma batice to je za ono sto si me jednom onda bio naljutio

aj ne seri, to što se vi blamirate jako me boli kurac, ovo je dno dna, ovaj tim, ova atmosfera oko FK, ovaj jad i beda, ovo što nas se u prvenstvu ni Surdulica neće plašiti. Nemoj mi tu lažnu objektivnost sad podmetati kad svako dete zna, ceo grad to zna da si srećniji što je CZ izgubila nego što je Čuka dobila. Aj ćao s teme s tim fer plejom. Murš stoko na jug.

Polako deky, nemoj srditi se. Nije Gazo kriv sto ste pukli.
Mene iskreno zabole patka i za vosu i za cuku i za zvezdu, bacio sam oko malo na tekmu, video koliko je ono tuzno, i dosao malo da se posprdam. Valja se jbg, izgleda da se sport u srbiji samo zbog toga i igra, da bi mi sprdali jedni druge na vukajliji

Da se ponovim, ono juce nije ni B od BRUKE.

ЕДИТ: Заболе ме што гробље пише по нашој теми. Свеједно писаће опет овде и кад их они Грузијци одвале за две недеље, тако да и не обраћам пажњу на њихове постове.

Aleluja jbt. Jbt ovo je klupski fudbal, mi se sad radujemo samo jer ste igrali nedelju dana pre nas. Koliko vec sledece nedelje nasi pacijenti ce da igraju 0:0 sa selo gori, a onda ce tamo da puknu i onda ono cuveno "teske noge, dug put, svi igraju fudbal"

Jel realno da se i dalje cimate oko fudbala u srbiji, tj nasim klubovima u evropi?

lol ja ne znam dal je realno to sto su prsli zbog 3 posta a 3 meseca ne silaze sa nase kk teme.

a vec vidim postove kad pobede mladost lucani kuci sa 2:1 "e da nam je ceo tim bio uigran i na okupu kao sad kaki kurac kairati dajte milan da se igramo"

inace ako neka tema zasluzuje redovno zalivanje urinom to je ova. vise transfer blamova od "transfer blama"

Gledaj janpija debila što se javlja. Pazi ovo:
-Osnovani ste u Zagrebu
-Osvojili smo LŠ 1991.
-Imamo više pobeda u derbijima
-Dali smo više golova u derbijima
-Legenda kluba vam je Fadilj Vokri
-Uzeli smo vam 250 zastava kroz istoriju
-Pao je HH

Iako je svadjanje sa Rasnim poput specijalne olimpijade, mozes pobediti, ali si i dalje retard, ipak dete zasluzuje odgovor jer je krajnje neupuceno. Raslo unesreceno zbog pogresne odluke u izboru kluba. Pa da krenemo:

-Osnovani ste u Zagrebu

Partizan was founded by young high officers of the Yugoslav People's Army (JNA) in 1945 in Belgrade, as part of the Yugoslav Sports Association Partizan.5 Their home ground is the Partizan Stadium in Belgrade, where they have played since 1949.1 Partizan holds records such as playing in the first European Champions Cup match in 1955,6 as well as becoming the first Balkan and Eastern European football club to reach the European Champions Cup final, when it did so in 1966.7 Partizan is the only Serbian club to make it to the UEFA Champions League group stage.

-Osvojili smo LŠ 1991.

Osvojili ste KŠ 1991, takmicenje koje vise ne postoji

-Imamo više pobeda u derbijima

Jos jedna od "znacajnih" titula poput sampiona pripremnog perioda, najveceg broja navijaca i najjeftinijih semenki kod Aziza Keljmendija sa severne tribine.

-Dali smo više golova u derbijima

Pogledaj gore

-Legenda kluba vam je Fadilj Vokri

Ne samo legenda, moze se reci i jedini razlog postojanja Zvezde je covek koji je doveden na vlast kako bi rasparcao Srbiju, prodao Kosovo i posrao se na grobove bezbrojnih junaka i stradalnika. Covek za ciju je sudbinu usko vezana sudbina Zvezde, postojace Zvezda ukoliko postoji i on. Samim tim Zvezda ce postojati ukoliko Srbija propadne. Verujem da delije nece imati dilemu kada dodje do izbora.

-Uzeli smo vam 250 zastava kroz istoriju

Jos jedan od pouzdanih podataka iz licne arhive Cesida, Dragoljuba Vukadinovica i Informer Vucicevica. Sjajno je da ovi validni podaci postoje za istoriju i generacije, u excel formatu naravno.

-Pao je HH

Vazduplohov

evo malo podataka koji su za članove forume pojedine potpuna nepoznanica
http://int.soccerway.com/matches/2014/07/06/kazakhstan/premier-league/fc-kairat-almaty/fk-aktobe-lento/1638941/
kairat je u velikom derbiju kazahstanske lige sa 6 golova razlike nadigrao aktobe
mi 7 golova više ni sremu ne možemo da uvaljamo tako da je faktički priznati inferiornost zvezde u sinoćnjem duelu. ja sam vrlo zadovoljan, imali smo neke svoje akcije i to sve sa igračem manje + nisu igrali lazić,, lazović, bosančić i gavrić, zadovoljan sam

naporno mi je gledati tvoju glavu i van tema na kojima postujem.

Osvojili ste KŠ 1991, takmicenje koje vise ne postoji

Naravno da postoji, samo se drukčije zove i izmjenjen je sistem takmičenja. Al znaš ti ovo, provjerio si sigurno jer te boli, nego namjerno debilišeš. Svejedno, na ti.
https://sr.wikipedia.org/sr/%D0%A3%D0%95%D0%A4%D0%90_%D0%9B%D0%B8%D0%B3%D0%B0_%D1%88%D0%B0%D0%BC%D0%BF%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%B0

Оно што ме више нервира од гробарских прозивки је нерелани оптимизам многих Звездиних навијача. Да л' је реално надати се пролазу даље кад у екипи немаш другу опцију нпр. за једног Анђелковића? Неки људи стварно и даље живе, а и уче децу да живе у '91. години.

ЕДИТ: Абубакар ће за годину дана отићи тамо негде у Израел, одиграће сезону тамо, па ће за две године да дође у Чукарички.