Prijava

свакако да. Ја сам за то да не може да се пишу дефке док се не скупи 50 поена

Razlika od prvih 50 poena ne pretstavlja nikakav dokaz kvaliteta. Ništa se ne bi dobilo time.

Ne slažem se, imaš mali milion autora koji uporno pišu kojekakva govna a zbir glasova je u minusu.. A i da si u pravu neka se onda podigne na 100 ili više..

JA sam za, što da ne? Nakupilo se đubara...

Ја сам за то да не може да се пишу дефке док се не скупи 50 поена

Elem odlična ideja.

Ја сам за то да не може да се пишу дефке док се не скупи 50 поена

E jebga sad. :D

Realno to nije ni teško izvodljivo, lakše je naći plagijat u defkama, jer je uglavnom pokupljen odavde, manje se definicija piše što znači manje posla za modove i sveukupno predlog mi je DOJAJAN!!!!

napisah ovo vec negdje, pa da ponovim,

Da se za postere trazi 100 poena i da se novima na vukajliji stavi maksimum 1 definicija dnevno - na taj nacin sajt nece biti pretrpan, a vecina debila koji su nagrnuli na vukajliju nece moci svojim debilnim definicijama da nakupi 100 poena jer su debilne i jer ce im trebati puno vremena. Naravno kada autor skupi 100 poena onda bi mu se trebao limit vratiti na 3 definicije dnevno. Smatram da dobrim autorima ne bi bio problem da skupe 100 poena a kad ih skupe moci ce sasvim normalno da koriste vukajliju.

Maggot možda bi to i valjalo ali bezveze je da se nekom novom solidnom autoru ukinu 3 defke. Ne može svako odma na početku da jebe, mora malo da se uhoda..Zato je moj predlog bolji :D

a jbg ako je novi a dobar nabice 100 pluseva brzo

ja sam za to da što više poena imamo to više defki možemo da pišemo.... tako da mi sa preko 1500 npr možemo i po 5 dnevno...

Ako se nastave razna ograničenja i smanjivanja, neće ni biti potrebe za moderatorima.
Nek pišu ljudi, niko od reči umro nije.

TO PREDRAŽE! AJDE NEMOJTE DA BUDETE GOVNA KAPITALISTIČKA NEGO VRAĆAJTE 5 DEFKI DNEVNO!

Ako se nastave razna ograničenja i smanjivanja, neće ni biti potrebe za moderatorima.

To je toliko malo ograničenje da bi bilo skoro neprimetno za autore..Taj pregled definicija bi bio kao mala priprema autora za definisanje, a sklonio bi se ogroman broj djubara..

Još da ponovim moj predlog nije na prvoj strani nego odje:
http://vukajlija.com/forum/teme/30938-predlog-novo-ogranicenje-za-definicije?strana=2#post_1508241

Dajte, ljudi, ako ćemo tako adje da stavimo "nula definicija", kao ultimejt ograničenje. Samo treba modovi više da čiste defke i to je to.

navigacija po definicijama je očajna. ne može se izbaciti toliko definicija koliko je jedan sposoban da izbrauzuje, ukoliko mu je brauzing ugodan. krstarenje sajhtom defincijewise je očaj živi, stoga i žalbe i naizgled overflou gnojiva.
problem ne postoji, samo je potrebno nešto novo, ali to je do subjektivnog poimanja svega, pojedinačne impresije sajhta. novjalijama je super, a vama koji nemate pametnija posla nego da tražite dlake u mudima uvek nešto nije po volji.
daleko od toga da je sve savršeno, ali istina je da je vama samo malo dosadno :p