Prijava

Neko je spomenuo doktora Mengelea.. Jeste lik bio monstrum i nema opravdanja za takve gnusne eksperimetne, ali opet, zahvaljujući njemu je medicina za par godina doživela neverovatan skok.

Sto se tice napada na 3 strane na Rusiju dosta smo o tome vec raspravljali na nekim prethodnim temama i neko je rekao da je to sigurno moralo biti najbolje resenje jer su Nemci ipak imali najskolovanije i najbolje generale u citavom ratu. Ja se sa tim slazem i imam volju da vam objasnim zasto je bas tako, naime oni su vodili blitzkrieg i nije im odgovoralo regrupisanje neprijatelja i stvaranje odbrambenih dzepova u zaledju, bas zbog toga oni su zeleli da udare po svim frontovima jer su mislili da ce Rusi biti nemocni da se reorganizuju jer im je vojska i ovako posle cistki obezglavljena. Malo su se samo zajebali jer nisu racunali na onovremenog Kutuzova Georgija Konstantinovica Zukova.

Pa Žukov je i spasio Ruse. A vidiš potpuno sam zaboravio na blitzkrieg. Upravu si da su im bili najškolovaniji, ali jebiga kad nisu smeli da se supostave Hitleru. Kad bi im reko da ne smeju da se povuku nisu svmeli, to je disciplina. Jedino je Romel odstupio od naredjenja pa se povuko ka Maroku.

Pa Žukov je i spasio Ruse

Pored zime i dužine fronta.

Болео Ромела курац кад је био у Африци.

Tihi i Prle su skenjali Hitlera. I Bata.

Zaboravio si Zrikia, Bobana i Mrkia. Ako su se tako zvali. :D

Ma da se Hitler nije plasio Romela i sumnjao da je bio umesan u Stafenbergov atentat dao bi mu punu komandu na zapadu i Normandija bi bila drugi Denkerk za saveznike.

JEDNA OD NAJJVEĆIH HITLEROVIH ŽELJA JE BILA OKUPACIJA SVIH EGZOTIČNIH PLAŽA NA SVIJEETU.

http://www.meh.ro/wp-content/uploads/2011/08/meh.ro8070-455x608.jpg