Fantasy Vukajlija Premier Liga Sezona 2

Thumb_417880_367573946677217_2033880929_n

Shomy23

Aj salji mi kod :) Serbian Warriors

Thumb_seljak

Negroidno Govedo

Sad ću da pošaljem kodove djolepopu, Devetaru i Shomiu tek sadm sad video...slobodno me pripožurite ako kasnim.

Thumb_oasis.jpg

bvdlga

Hocu i ja digram!!

Thumb_200px-jstalin_secretary_general_cccp_1942

djolepop

е а шифра за додавање слика на форум, јел то она класична са img или има нека друга?

Thumb_seljak

Negroidno Govedo

ma jok Đolepop, samo klikni na desni pa COPY IMAGE URL i onda ga paste-uj ovde, nešto slično.

Hocu i ja digram!!

Odma dođe!

Thumb_aavatar_superman_l_kix_xxl

L@ki

Колико дуго ће бити повређени Вилшер и Ђерард?

Thumb_seljak

Negroidno Govedo

Joj, ne znam Bogo mi :)

idi na goal.com ako nema informacija na samom sajtu gde igramo...obično kod profila igrača ima neki "i" za infoorramcije

djolepop

Преселио сам живот на менаџер, знам сваког анонимуса из премијера :)

Shomy23

е а како да поставим слику овде ?

Thumb_16685

Лупус фром купус

Шта мислите о убацивању Раће Петровића у тим? Код мене је као везни који је на клупи а кошта само 5.5 милиона, то ми отворило места за Реину на голу...

Shomy23

Пошто ми је ово прва сезона имам неких нејасноћа... ове играче што су ми у замени мењам у току меча? И шта се дешава ако ми неки играч не буде у првих 11 а одигра добро ?

Thumb_16685

Лупус фром купус

Не мењаш ништа. Одређујеш 11 играча који ће играти у твом тиму током једног кола ПЛ. 3 која су на клупи ти доносе поене само ако је неки од ових 11 повређен или не игра...

djolepop

Не мењаш никога у току меча, пре него што почну утакмице изабереш тим на основу тога шта мислиш да ли ће играти и да ли ће играти добро. А ако ти неко одигра добро а ниси га ставио у тим издувао си га :)

Thumb_hank-moody-californicatioin_1_

Dub

A jebem ti. Promijenio sam pola tima, sad ovaj Vilšer povrijeđen. I još četvorica su sumnjiva.

Thumb_seljak

Negroidno Govedo

Преселио сам живот на менаџер, знам сваког анонимуса из премијера :)

ahahahaha...zipa Stefan Savić :)

е а како да поставим слику овде ?

Desni klik na sliku, onda COPY IMAGE URL, pa onda "paste" ovde na temu.

Raća je misterija...Ja ga ne bi stavio u prvu postavu, možda ko zamena da ko što kažeš oslobodi mesto za nekog skupljeg na drugoj poziciji.

Shomy23, ne menjaš ništa u toku meča, bolje da kažem u toku celog kola. Tvoj posao je da postaviš formaciju i tim pre utakmice i da eventualno makneš nekog igrača, a kupiš drugog. Kad se završi celo kolo, bodove ti osvajaju prvih jedanaest igrača koji su igrali....znači PAZI kako raspoređuješ zamene, ta tri lika u zameni (ne računajući gošu) se automatski menjaju i to ako dozvoli formacija*, pa ako iz prve postave ne igraju trojica, ulaze sva trojica sa klupe ako su igrali automatski, ako ne igraju dvojica, ulaze samo prva dvojica iz zamene i tako dalje. Drugi golman automatski ulazi ako prvi ne provede ni minut na terenu.

Pitaj slobodno ako ti još nešto ne bude bilo jasno.

* nedozvoljene su ti formacije koje su nerealne...npr 10-0-0 7-1-2 i tako dalje...što znači da će automatske zamene raditi ako formacija ostaje realna

Shomy23

Е тооо ме занимало...хвала :)

Thumb_img_0019

Пеки д џем

Ја сам узео оног Клеверлија што је опасно играо у утакмици против Ситија у Комјунити Шилду, видео сам нахвалили га, а и Сколс се пензионисао, тако да, можда се исплати.

Shomy23

Hill iz QPR je moj pik...preniska mu je cena a stena je u odbrani...plus sto su sad usli u PL ima da grizu :) Rodallega ili Gyan...to me muci O.o

Thumb_img_0019

Пеки д џем

Hill iz QPR je moj pik...preniska mu je cena a stena je u odbrani...

За одбрамбене играче ти је најбитније да играју у тимовима који иначе не примају много голова... Квинс Парк ће се напримати голова, зато не иде да стављаш много играча из слабијих екипа.