Prijava

imam u selu komsiju koji je sinovima kupio zvezdine dresove, skrenuta mu je paznja da se to ne tolerise mnogo (inace komsija fin covek, dobrica, uvek se javi) al kad nisam ja za 28 godina obukao dres i paradirao po kraju bogami nece ni taj tvoj usranko

Čekaj, ti si komšiji skrenuo pažnju da njegova deca ne mogu da nose dreseve svog tima do prodavnice i slično?

I imas 28 godina i radis to? A i mi budale ulazimo u raspravu sa tobom...

koje je selo i koja je godina tamo?

Pa jebem ti sunce axaxaxaxa

Znao sam šta će biti čim je okačio sliku...al jebiga. Meni je glup postupak rasnog, manje više očekivan, ali je glup, mislim šuk jeste više nego dobar, ali ovde se to ne radi. Više se radi na Puji, ili sl. ali dobro jePenzioner je i do sad držao sliku s ćerkom, dobro nije se videla ni faca ni ime ni sl. ali nebitno.

Čoveku ispade problem džabe, spuštanje što kaže janpi jeste do jaja, ali penzioner nije trebao da kači sliku deteta. Nego, Džoni, koliko bi banovao Penzionera da je Rasnom (hipotetički) za ćerku napisao ovo? Znam da ne bi napisao, inače je do jaja penzioner i autor i lik (mislim da je do jaja, ne znam ga). 60 dana je po meni previše, pa bilo je i do sad vređanja i jebanja svega živog i sve pa se završavalo na 2-3 dana bana. Pezos (koji genijalne uvrede i psovke ima) je ceo prvi red psovao, pa ništa. Ne kažem da bi trebao da se banuje, nego da si prestrogo banovao rasnog (koliko god je čistiji sajt sad). A i što si pitao Penzionera da li da brišeš post rasnog ako je toliko uvredljiv da zaslužuje 60 dana? Ako se dobro sećam, a sećam se, pitao si penzionera "da obrišem ovaj post" kad je prikačio "U", ili nisi smatrao da je previše uvredljivo, ili si čekao da ti on kaže šta da radiš.

P.S. Nemoj da misliš da imam nešto protiv tebe, što se prepiremo, mislim meni ovo ni nije svađa, al ono...

Dobio je onoliko koliko smatram da je trebao da dobije. Stojim iza svoje odluke i odguliće svih 60, a još da peva što nije trajni. Na nekim prethodnim postovima, a i u obrazloženju bana sam sve lepo napisao. Smatram da nemam šta da dodam tu više. Inače ovo nije tema "Da li je rasni dobio pravedan ban?" ili "Šta bi bilo kad bi bilo" već tema FK Partizan.
Super ako vam je do jaja fora, taman da vas drži dok ne dođe opet međ' vas.

Smatram da je ovim postom sva priča oko ovog slučaja završena. Neću svakome pojedinačno da obrazlažem svoje odluke.

I'm just talkin'.
Zabole me za rasnog znaš kol'ko, što kaže, ko je već rek'o zaslužio je već 3 put trajni. Al interesovala me druga strana medalje, mada vidim nisi raspoložen...ništa onda samo da vam poručim...
http://www.dodaj.rs/f/1j/2Q/GL9aege/images.jpg

I da, šta da vas odigram sutra, da me opet izjebete? Za vikend sam vas igr'o 2-3 istrgoste mi 15 000 iz ruku...

a u tom selu zivi 99 posto srpskog stanovnistva. ima jedna kuca u kojoj zive cigani i koji ne skupljaju marinije i ne prose, normalni ljudi. nemamo turaka, siptara i ostalih sranja, normalni srbi. ne setaju se majice tipa nusknvp i "cetnici sever". mogu da se zakunem da nema ni jednog natpisa ni na jednom zidu tipa mi cekamo vi ne date titulu. i mnogo je bolje tako.

i da, imam 28 jebenih godina, isto ko sto ne tolerisem turske, i pederske tako ne tolerisem ni ciganske boje. ako dete nema sta da obuce ne mora ni to.

Brate sa takvim ponašanjem u random normalnoj okolini u Srbiji bi ti osekli noge sekirom, eto u najmanju ruku bi ti klinci polupali kola ako voziš, ti isti od 12 godina u Zvedinom ili Partizanovom dresu u zavisnosti na koga si se nameračio. Koji si ti kurčev faktor da određuješ kako će ko da se oblači. Dal si realan.

u random "normalnoj" okolini kakvu ti svoju nazivas verovatno i dalje klincima skidate patike i gazite u autobusima kada vidite da je neko obukao dres i sl. u mojoj ne. pa ti razmisli ko je kriv sto se klinci od 12 godina izivljavaju na tebi boksere

ne znam sto ti odgovaram uopste, ima vas dosta govnara na vukajliji ne mogu sve da vas pohvatam ko je ko. sad se setih zbog slike. ti si od onih ljudi koji pisu samo da nesto protivrece i teraju uz kurac. odjebi od mene, ignorisi postove posto si suvise pglu da shvatis neke stvari.

Da li si ti pročitao šta sam ja napisao? Čoveče ko još obraća pažnju kakve dreseve nose deca od 12 godina? Dal si lud bre? Ja krenem na derbi u Zvezdinom dresu i normalno prolazim pored grupica Partizanovih navijača niko nikad nije ništa dobacio. I obrnuto. Koji si ti fakotr deci da određuješ šta će da nosi? Koji si Huligan bokte.

Šta ako dođe čika janpi i skine nam dresove i šorceve?
http://www.mojaprvautakmica.rs/public_files/images_media/gallery_images/491_img.jpg
MA, MOŽE DA NAS UVATI ZA CIGU

kazem ti ne kapiras, necu da ti crtam.

Čekaj kad nisi u pravu počinješ da vređaš ili? Nemoj se srditi, nemam na sebi Zvezdin dres trenutno.

ВИДИ ПЕТАКЕ СА ДРЕСОМ СУПАРНИЧКОГ КЛУБА
http://x.vukajlija.com/var/uploads/avatars/201003/19974/medium_aku.jpg
УБИЈЕ БОГА У ЊИМА, СКИНЕ ИМ ДРЕСОВЕ, ОРТАЦИ У ФАЗОНУ ТО ЦАРЕ ДРЖИ ПЉУГЕ, ЕВО НЕ ВАЈСРОЈ, ДАВИДОВ ЈЕ ЗА ТЕБЕ КИМИ

kazem ti ne kapiras, necu da ti crtam.

Nema tu šta da se kapira. Da neko dođe i da ti određuje kako ćeš decu da oblačiš zavučeš mu šamar da mu ispadnu sline iz četvrtog osnovne. Kraj priče. Kad vidiš da žena vodi dete za ruku od 4 godine sa bojama drugog kluba kreneš da histerišeš na ženu da svuče dete golo?
Ja ne verujem još šta sam pročitao, čuj skrenuo komšiji pažnju da deca ne rade to više. Sunce ti
Edit: Kimi axaxaxaxaxa.
Nije mi za cilj da spemujem po temi ovo bi morao da napišem i da je neko napisao na Ženski kutak

Skida klincima dresove
http://s4.postimg.org/o8c98fta5/Kerefest.jpg

Deca plaču, kaže im: jebiga, ovde živi 99 % srba

kako nisam u pravu? hoces da kazes da je normalno da covek okaci sliku svog zenskog deteta i bulazni o tome kako ono nekom ne da titulu? to je novi nivo navijacke retardiranosti.

kad krenes na utakmicu obuces dres ili sta vec imas u bojama svog kluba naravno, navijacki rekviziti, odes sa drustvom, navijas, vratis se kuci ziv i zdrav. to je normalno.

istetoviras pola svoje debele mesine nekim sranjima tipa nusknvp i kosovo je srbia , uzmes sprej i isaras pola grada, oblacis se u red star shopu i tuces ljude po autobusima, to je covece bolest! navijacka sranja ostavite za stadion, van stadiona naucite da se ponasate.

Ми имамо глупог трола Расног, а ви имате Јанпија, а Јанпи није трол.

kako nisam u pravu? hoces da kazes da je normalno da covek okaci sliku svog zenskog deteta i bulazni o tome kako ono nekom ne da titulu? to je novi nivo navijacke retardiranosti.

Ovo rešite vi Grobari međusobno ne bih da se mešam.

istetoviras pola svoje debele mesine nekim sranjima tipa nusknvp i kosovo je srbia , uzmes sprej i isaras pola grada, oblacis se u red star shopu i tuces ljude po autobusima, to je covece bolest! navijacka sranja ostavite za stadion, van stadiona naucite da se ponasate.

Ovo nikako ne možeš u isti koš sa bezazlenim detetom koje ide u prodavnicu u Zvezdinom dresu. Ti si extremista čoveče. Kako ne shvataš šta govoriš. Nisi za huliganstvo a zapravo si gori od svih kad se izživljavaš nad decom.