Prijava

jer to su stvari neke koje nisu jednostavne

Pa u principu i jesu jednostavne. Svodi se na to ko uzima koliko para od uprave/dilovanja gudre/prodaje rekvizita itd.
Ne treba biti Stiven Hoking da se skapira. Cak je i on onako iskrivljen ko saksija sa vilicom 621348237423 puta manji retard od "vodja".

A inace sav problem sa nasim huliganizmom proizlazi iz cinjenice da imamo vodje NAVIJACA a ne vodje NAVIJANJA. Promenis tu jednu stvar i imas vatrene navijace, pun stadion, minimalan broj incidenata i pune klupske kase.

Ali centarsut Vulicevica (morao sam da pogledam izvestaj da vidim ko je centrirao) je nevera za nasu ligu, kao BekaN u najboljim godinama!

Inace evo vam dobar stream za ubuduce: http://tvboxuzivo.blogspot.com/2013/11/arena-sport-1-srbija_9.html

mislim da je bitnije sto nisu pogresili u pravopisu od toga da li slova stoje dovoljno blizu jedna drugima.

hogare nisi navijac ni zvezde ni partizana? pa sta te onda boli kurac dal ce da preimenuje ili nece? isterujes neku pravdu?

http://rlv.zcache.com.au/my_work_here_is_done_poster-r89a3d08aa20546ca8c29fdb3e93ca11e_wad_8byvr_512.jpg?bg=0xffffff

Sada Napredak moramo da tučemo. Dobro, idiotska je ekipa. Biće motivisani, al su gori čak i od ovih što nam nisu prešli pola danas.

Brate Napredak je ciganski klub, njihova filijala od kad je sveta i veka i izginuće protiv nas. Moramo da ih bijemo da vratimo za prvi deo sezone, ne igra Vulićević zbog kartona pa će biti jebeno jer ima paklen centaršut. Suđenje opet očekujem na nož al smo bolji i nadam se da ćemo to da iskoristimo.

Vulićević

Znači Obradović će beka igrati, na štoperima opet Stanković i Trajković....dobro, ali opet nekako mnogo smo išli po toj desnoj danas i Vuličević je vrh....Obradović neće biti toliko upotrebljiv u tom smislu. Možda je odbrambeno bolji, ali nama će trebati napad. Ovi će da igraju za sve pare na bod.

Ili Obrad ili Aksentijević. Problem je što se mi mnogo oslanjamo na centaršut Vulićevića. Tolike godine nismo imali beka koji ume da centrira i sad sve ide preko njega lolo
Moram da ponovim da su on i Drinčić nerealni igrači za našu ligu.
Valjda se Danko vraća u Kruševcu, pa je to veliki plus za nas.

Stvarno sam oduševljen Drinčićem. Baš je onako igrač....onaj izraz peške igra fudbal. Pas precizan, pravovremen, duga lopta odlična, šut iz kolena onako jako dobar. On i Saša Marković na primer igraju istu poziciju. Juče se jasno videla razlika šta je dobar igrač, šta je budala.

I ja mislim da je odsustvo Vuličevića problem. Povratak Danka bi bio odlična stvar. Ipak on ume.

Sada Napredak moramo da tučemo. Dobro, idiotska je ekipa. Biće motivisani, al su gori čak i od ovih što nam nisu prešli pola danas.

хаха ахаха ахаххх хахах

хаха ахаха ахаххх хахах

AHAHAHAHAHA HAHAHAHA HAHA

Ogrejaće, obasjaće...

.........sunce iznad HUMSKE ulice....

za pobede, za miran san

ZA TITULE, ZA PARTIZAN!

Како је само јебено лепо навијати за Партизан!

by Zapata

To je samo jedna utakmica gde je rezultat ne bitan, bitno je da pobedimo na kraju....