Prijava

Ludogorec, Ludogorec
ima jednu manu
popušiće, popušiće
kurac Partizanu.

Vreme ja da ima vratimo za prošlu godin, ali tako da im nabijemo kompleks sa nekih 1-1 tamo i kući da pobedimo 1-0.

AJMO BRE ĆELAVI NEĆU DA GLEDAM SREĆNE LJUDE SREDOM VEĆ PARTIZANA!

Tamo 1:0 za nas , ovde 3:1 opet za nas... I to zato što gledam tekmu iz Crne Gore pa će biti samo 1:0. Akad u sledeću sredu budem direktno iz hrama gledao 3:1 i to će bugari pred kraj da ga munu. Počasni dok se mi radujemo. KOMŠO UZIMAJ KARTE ZA SREDU! :-)

Pisu novine kako se Ludokurac raspada. Znaci sad je prava prilika da pokazemo da smo dotakli dno i da opet ispusimo hehe!

Брате, не верујте новинама, бугари подмећу патку, то су курве, само мучки, само с леђа. Фазон ће да буде довели ван бујтена и још Крижита и већ их регистровали, и вечерас играју и сјебу вас. Говна.

Lol, pa oni mogu da nas sjebu i sa omladincima, ne trebaju im ta imena :D

Мислим и ја исто, мо'ш видети по тикетима које сам одиграо :)

А добро, ако буде 1:0 мислим да можете да будете јако задовољни. Објективно 'нако, то би значило да сте још у игри, и онда да мунете некако 1 па да се иде ка пеналима, и да ставите на гол радишу, иначе ништа.

A zamisli, samo zamisli, prodje Partizan.

pa jbt napravili bi od toga intergalakticki uspeh

Već vidim naslov:

"MOĆNI BUGARI NA KOLENIMA"

Beograd - Nakon šokantnog nerešenog rezultata u Razgradu, Partizan je još jednom iznenadio bugarsku legiju stranaca i odneo je pobedu u bitci za Beograd.

Izabranici Marka Nikolića pobedili su Ludogorec sa 1:0, a radost hiljadama navijača na stadionu Partizana i onima kraj malog ekrana, doneo je Nikola Gulan, odlično plasiranim udarcem sa pola metra.

Sve je delovalo da Bugari neće dozvoliti novo iznenađenje, ali Partizan je uspeo da izdrži pritisak Ludogoreca koji je trajao 90 minuta i na kraju junački odnese pobedu. Heroj susreta je golman Lukač, koji je sa desetak vrhunskih intervencija sačuvao gol srpskog vicešampiona i tako stvorio priliku igračima Partizana da kazne Bugare za mnoge promašaje u ove dve utakmice.

Drugi heroj tima iz Humske Nikola Gulan, nakon utakmice je izjavio:
"Ovo je pobeda za sve. Za navijače, Partizan i Srbiju. Kada se lopta nakon kornera odbila od bugarskog štopera i dokotrljala do mene, znao sam da moram postići gol, iako sam bio malo iskosa. Sva sreće dobro sam je potkačio unutrašnjom, nije mi prešla preko noge i sekund kasnije video sam da se mreža zatresla. Nisam mogao da verujem. Ovo mi je najveći i najdraži gol u karijeri. Dokazali smo da nije sve u parama."

Sada Partizan opušteno čeka žreb za poslednje kolo jer cilj je ispunjen, a u Humskoj se potajno nadaju da će dobiti najslabijeg protivnika i da će uspeti da ga iznenade kao što su iznenadili moćni Ludogorec.

Pa majku mu, sta to radis?! Nema Zapate, pa ti uzeo da nas sahranis skroz?

Pa mora neko da mrači, a reko ja kao večiti optimista, možda imam tu moć :)

Ebemo Bugaroe! Našo kafić koji prenosi tekmu, rezerviso sto. Sad malo na večernju u manastir pa da zamolimo igumana da se i on moli. :-)

Desna strana gde su Vuličević i Živković totalno ne postoji.

Ne postoji zato sto nemamo sredinu, nego onaj mentalac ispucava svaku loptu, pa onda dodje do skuletica koji treba da se okrece i proigrava ljude. Ocajna taktika, ne koristi se ni Ilic ni Drincic uopste. A najbolja prilika posle prednosti na sredini.

Ne nervira mene sto igraju lose, na to sam navikao, ali mi je fascinantno da jos nikoga nisam video da je potrcao, ono ful sprint. Pa jebemumater, kad gledas "evropske" ekipe, svi trce, svi hoce, samo ovi nasi nesto lelemudaju.

Ovaj Lazovic sad kad je pao sto je Skuletic pogresio pas, isamarao bih ga ko konja. Ionako me nervira padavicar, jos sad pada na prazno.

Da, deluju kao mrtvi konji. Stvarno nisam video sprint. Loše igramo, loptu duže od 20 sekundi ne držimo u svom posedu. To što kažeđ, ispucava se samo ka Škuletiću bezveze. Ovi Bugari se dodaju i trče.