Prijava

Jel vama Brašanac liči na Šćepoviće?

Terze i Cokija? Grdno se varas ako mislis da su oni tako veliki igraci, ovo se namesta za neke "zasluznije" radikale.

Da, liče. Nikako da naučimo te sa uskim glavama da ne puštamo da igraju. Gulan isto.
http://www.sr.partizan.rs/wp-content/uploads/2013/06/gulan_0001.jpg

E, jel istina da sad samo šampioni kupa i lige igraju od drugog kola, ili samo jedu govna?

Šampioni kupa i lige ne igraju uopšte.

PRičali su nešto od sl. sezone da šampioni kupa i lige igraju kvalifikacije od drugog kola a ostali sa čamotinjom kojoj pripadamo od prvog kola.

Zavisi to od koeficijenata liga. Ako partizan prođe Ludogorec i ukenja nas LE onda nećemo upasti u taj čemer, ako izduvamo od Bugara i posle od nekih jadnika kao od Tuna prošle godine, onda nam ne gine prvo kolo svima iz Srbije.

Lol ja te razumeo za ligu, i mislio o čemu ti pričaš... :)
Ako se ne desi čudo, i Parzizan ne osvoji LŠ, biće tako. Prvak 2. kolo kval. za LŠ, osvajač kupa 2. kolo kval. za LE, ostali od prvog kola.

Mada to i nije tako loše. Bar nekoga da izbacimo.

Ako se ne desi čudo, i Parzizan ne osvoji LŠ, biće tako.

Mislim da je ulazak u LE dovoljno da nas malo čupne, ali moramo sledeće godine da zapnemo svi da se malo isčupamo. Jebote Ludogorec jebeni je bio povlašćen i favorit.

http://images.kurir-info.rs/slika-620x419/petar-grbic-1384040753-394953.jpg

MIRNO SPAVAM KADA ZNAM DA JE SUDBINA SRBSKOG FUDBALA U GRBINIM NOGAMA!

Sad malo kopao po tekstovima. Ciganskim. Pošto svi pišu o njima ko o ne znam kakvom timu. Nejc Pečnik prvo hteo da ih tuži. Posle im oprosti sve dugove al za čiste papire i da mu nađuvnov klub. Ode iz čerge i posle priprema se vrati, šatro čerga je super, strava i ko slobodan igrač potpiše za musavce na 2 godine?!? Oćel meni neko ovo da pojasni?!? Il neko mulja il je ovaj Pečnik retard il su svi iz onog predhodnog lopovskog tima tolki očaj da ih niko neće?!?

Ma ko im jebe mater, jebaće ih Grba snažno metodom kurac u dupe, kao Koja u 90. minutu.

Sad malo kopao po tekstovima. Ciganskim. Pošto svi pišu o njima ko o ne znam kakvom timu. Nejc Pečnik prvo hteo da ih tuži. Posle im oprosti sve dugove al za čiste papire i da mu nađuvnov klub. Ode iz čerge i posle priprema se vrati, šatro čerga je super, strava i ko slobodan igrač potpiše za musavce na 2 godine?!? Oćel meni neko ovo da pojasni?!?

Evo ja ću. Nije hteo da tuži, odakle ti to? Hteo je da ostane, dok nismo izvisili za Evropu. Kad smo izvisili, bio je dogovor da ide uz neko bilo kakvo obeštećenje, ili da se otpišu dugovi. Nije niko hteo da da novaca za njega, pa ajde, da se čiste računi. A pošto su ponude bile uglavnom iz nekih pripizdina, tipa Japan rešio da ostane.
http://cdn.yourepeat.com/media/gif/000/674/631/871cbf4c51454452fe5a5977fb91550f.gif
E da, dve godine, jer je to Terzićeva politika, mladi moraju na tri, ovi "iskusniji" na minimum dve godine, da ne bi igrali godinu dana i odlazili za dž.

Dionisijo, ozbiljno pitam, nisam pratio, koliki je sada dug Zvezde?

Ni ne pričaju više. Pre mesec, mesec ipo Čović rekao da je 45 miliona, tj da su skinuli sa 50 na 37, ali da je došlo još 8 miliona na naplatu. Kako kaže "sav dug Zvezde je 45 miliona evra". A kontam da je u međuvremenu rastao i da će sve više rasti...

Jebote, je l' dao neko objašnjenje kako su skinuli?

Mislim da budemo realni ne postoji način da je skinut nikako.

Mene trenutno daleko vise kopka ODAKLE pare za platu sto su isplatili, i odakle im 7 miliona koji su im falili? Bice da je uplovio neki kapital po naredbi iz SNS-a, ali ne sme niko da zucne o cemu se radi. Nije ni cudo da su Terzica ubacili u klub, zar postoji bolji covek za takve poslove?

Veliki deo je oprošten, tipa da su redom išli, i pitali može li to da se smanji, da se oprosti, da ovo da ono, recimo da su od tih 13, platili 6, ajd nek bude tako...

Ček bre, šta kako, dobio Tončev na pokeru... :)