Prijava

Đubre malo, treba mu olupati auto i ostaviti mu karmin na sjedištu, bolje da se šminka nego digra fudbal.

Užasna utakmica, Nefči toliko jadan i ne znaju ništa, jbt, mi smo još i gori.

Đivljački fudbal, seoski, najbolji prikaz toga je kad su jednom digli loptu u vazduh i onda se napucalavi preko pola, niko da smiri, inteligencije bez. 22 idiota na terenu plus retardirane sudije.

Uefa da se dobro zapita o ovoj Ligi Evrope.

da je bilo ikakavgo kvaliteta,onakva sranja se ne bi desavala.da je bilo zanimljivo-jeste.
jedini problem je sto u nasoj ligi ni ono ne znaju,al to je vec drugo pitanje.pre 10 dina je bila fora da nam je fudbal u kurcu kada se jedva prodje mlada boleslav,sada je uspeh kada se ne obrukas protiv nekog iz azerbejdzana.

Ninković ima bruka potencijal a vi ste šabančine sa zapada idite jedite ušećerene jabuke i pametujte sa istoka a onda kad se vratite kući analize na vukajliji

ma oni osim svojih pozicija ne znaju nista na terenu. cinjenica da je sasa ilic za njih doktor fudbala sve objasnjava. sve sto ovi u partizanu znaju o fudbalu ova deca nauce do 15. godine. da nije zemunela ni tu decu ne bi imali. klub i dalje postoji samo zbog zecevica i bjekovica? smesno zar ne? i njih smo isteravali kao danas djuru

lololo podsetih se samo zbog čega više ne gledam fudbal. mada bilo je totalni treš, priznajem da sam malo uživao

Izvin'te na uletanju na temu, al' Ninković je ispušeni potencijal nivoa Ožegovića & co. On da je valjao nešto uvaljali bi ga kad i Mitrovića.

koji potencijal nema on 16 vec 20 godina. svaku sansu je usro. 115 utakmica za prvi tim i ovako igra evropsku utakmicu?

ako valjaju i ne odu pre 20te,onda se propiju po splavovima.

tada pio ispred prodavnice

jeste lari ali ozegovic je odigrao daj boze 20 a ovaj 120. nije problem kvalitet vec kurcobolja i to sto je mala picka koja posle svakog starta lezi po 5 minuta, ko zena neka.

najgori tip fudbalera su definitivno jestrovic, lazetic koroman i ona ciganska govna sto vise gledaju sa kime ce da se tuku nego da igraju fudbal. odmah posle njih su ove pickice u partizanu tipa ninkovic, lukac... ono odavno vise picaka na jednom mestu nisam video od ovog partizana.

Изгледа да је њему пара у Партизану довољна, живи живот прима паре мало трчкара по терену, народ га гледа, милина. И ја би тако лололо

Ma seljačić jedan bogatićki.

Može da bude igrač a na svakoj utakmici bira da bude seljačine i glupan.

Dosta više jebote!

Posrao se po sebi. To samo može da izjavi jedna mala prljava seljačina i govno od čoveka, koje nadam se igra svoje poslednje minute u Partizanu, posebno nakon te izjave.
Tačno se vidi da je malo, poremećeno, iskomplekisrano đubre

baš pričam s drugom, da mi je pet minuta udarati ga po faci metalnom štanglom. seljačina mala iz Klenja, sa seljačkim rumenilom, em što ga boli kurac da se trudi, em što pljuje ljude koji ga opravdano pljuju

Trude se oni, svi se trude, ali ne znaju, to je problem. Ne možeš od tikve da napraviš lubenicu.

E on se ne trudi, da jebe rak raka.

Istrči 40 metara i onda stane pa gleda. Mrš mamu ti jebem, Luka ciganin se trudi, on ne zna ništa al bar trči ko mahnit, Fofana je više pretrčao za onu šaku minuta što ga naš STRATEG UMNI ubacio nego ova mala seljačina za poluvrijeme.

Juče bilo nešto bolje navijanje, al ni približno ko nekad. Zabranjeni i dalje na istoku tako da pada u vodu priča o pomirenju. Ono što sam uspeo da vidim sa istoka:
1. Ninković go kurac. Ja bi ubo ono što je promašio. Bršanac i Voja polukapiten klasično loši. Treba Voju da poklonimo. Kakvo crno obeštećenje.
2. Nefči kurac od ekipe. I mi ni njih da dobijemo ko ljudi. Ako i prodjemo u LE ima da nas pune.
3. U upravi su govna. To smo znali. Al da su pičke koje beže to je novost.
4. Trener kerov kurac. Nemam komentar.
5. I KONDICIONOG BI MENJAO. Pojedinci su crkli na zagrevanju.