Prijava

btw ja sam prilično zadovoljan timom. što reko zapata, nije to neki kvalitet al jebote vidiš da se trude, meni dovoljno.

i ne razumem što svi pljuju po nikoliću, meni je on sasvim dobar trener. recimo ono što sam primetio za ovih 15 godina koliko pratim fudbal: partizan je uvek bio ekipa prepuna mediokriteta koji nemaju pojma šta će s loptom kad je drže u svojim nogama, što će reći ne mogu dva pasa da povežu kako treba. kad protiv takve ekipe igra bilo koja jača evropska ekipa, udare nam presing, tako nam otmu jedno 10-15 lopti, iz toga naprave 6-7 kontri, daju 2-3-4 gola i zdravo đaci. e upravo to je ono što smo mi juče nefčiju uradili, udarili smo im presing na njihovoj polovini i nisu znali šta će s loptom, negde posle 60. minuta su skoro samo duge lopte igrali jer nisu mogli da pređu pola. i još jedna stvar: otišli smo u azerbejdžan sa (relativno) povoljnim rezultatom, u takvoj situaciji već vidim vermeza i rašovića kako igraju na nulu, a nikolić je juče napao i pobedio, bili smo bolji u kompletnom dvomeču, izuzimajući prvih 20 minuta u beogradu.

ne prštimo nešto od individualnog kvaliteta, ali vidi se nekakva ideja, fina neka koncepcija, igra se dosta preko krila što je po mom mišljenju najlepši fudbal

Гледајући распоред заиста не видим зашто не бисмо у прве три утакмице забележили 9 бодова.

Партизан-Тотенхем; Моје надање: Тврда текма, око 56-ог минута искоришћавамо 45 секунди дугу теренску иницијативу и из карамбола испред гола Вулићевић дупетом даје гол. Лукач скинуо 16 зицера. Реалност: 1-4, с тим што ће у једном тренутку (три минута) можда бити 1-1 што је сасвим легитиман разлог да се палимо ко стока и напијемо.

Астерас-Партизан Моје надање: 0-2, Реалност: Најдосаднија текма универзуму пробија просторвреме, гол линија постаје ивент хорајзон, све остаје у домену астрофизике.

Партизан- Бешикташ Моје надање: 2-1, Нинковић у 90' даје гол, скида дрес, обелодањује мајицу где се извињава, сви срећни певамо СВАКИ ТУРЧИН ЗНА СВАКА БУЛА ЗНА. Реалност: 0-1, Демба Ба ударио главом Воју у дуелу, сјеб'о му и тих четрнаест сивих ћелија.

Hahahahahaha oplakah poslednje

Fokuse, može to kad je Nefči tim tipa 'OZRENSKI SOKOLOVI, BOLJANIĆ'.

u pravu si skočko, ne zanosim se ja da je partizan dobar tim, ali je činjenica da se vidi nekakav trud i odsustvo bola u kurcu koje je krasilo ranije generacije :D

narodski rečeno - grizemo

edit: o ovome pričam kao o istoj pojavi koju imamo sa našim košarkašima, bezuslovno ih podržavamo zato što grizu. činjenica je da smo svih ovih godina protiv retko kog protivnika bili izraziti favorit, i da smo svake godine strepeli za plasman u recimo top16 (da ne pričam o daljem takmičenju), ali kad ih vidiš kako se trude, ne može da ti ne bude milo. kakvi su takvi su - naši su, samo nek daju sve od sebe

Šta god bude, drago mi je što smo jebali onu odvratnu azerbejdžansku seljanu od ekipe. Dva puta.

Mi smo jedini tim na planeti koji se pojacava prodajom svojih igraca bez da se za dobijene pare kupi neki igrac. Prodamo jos 4 komada i DOGODINE U LIGI SAMPIONA!

Ima li naznaka pojačanjima ili ćemo i asterasu služiti za gol razliku?

Za to smo specijalisti

Ode Drina. Sad da vratimo Smiljanića i još Miljkovića i Lazevskog i Šćepakadabre i da vidiš kako igra tim s iljadu prekaljenih internacionalaca... Idem na utakmice samo da bih se drao UPRAVA NAPOLJE.

ma danko lagano daje golove. radu do duse ali jbg bolje ikom nego nikom sto kaze nas narod

https://www.youtube.com/watch?v=Jo2dDwNQtbg

LOL. Mada imajući u vidu da Rad u istoriji praktično nijedan bod nije uzeo...

s obzirom da su golmani u nasoj ligi smejurija, to uopste nije nista cudno.

btw u ovoj tekmi se potvrdilo ono što sam pričao o igri preko krila, tri gola smo tako dali. istina rad je kurčina od ekipe, al makar mi je drago da pokušavamo da igramo lepo

Rad je kurčina. pozz

Kakva blokada, jbt, pa moram doooobro da guglam da bih našao ijednu vijest o današnjoj utakmici Partizana.

e a najjaca vest na b92 "najbolji pocetak sezone za zvezdu ikada" a oni drugi.

nisam stigao da gledam, ali neobican pocetak sezone za partizan definitivno.

prvo 4 autogola protivnika u 3 utakmice, navikao sam da ih mi dajemo.
nikad manje pojacanja, pa ni odlazaka, ne secam se mirnijeg prelaznog roka.
ogromnu vecinu golova daju napadaci (danas 4od 4)
2 puta smo stigli 2 gola minusa, obicno mi damo 2 laciu ili feneru pa nas useru.
bez poraza u evropi, zapanjujuce. nije bitan rival gubili smo svasta.