Prijava

Па добро, мора да се испоштује спонзор.

POSTUJEMO MI I PREVISE

Hahaha oće da vrate onu kurvu Babinja što se nutko musavcima... Pa ovo je blagi užas... Ja se zajebavap a oni stvarno vraćaju vezaru. Mene bi bilo sramota da obučem dres kluba a nutko se musavcima i to zbog pičke, pošto znamo da u rupi odavno para nema...

ma opet novinari lazu, izgleda da im je to posao

gazi nevdi se slika, reši taj link nekako

drincic prima 120k i trazi jos 50? za sta tacno samo mi nije jasno. dal se oni razumeju u pare mamu im jebem nepismenu. hoces 170 hiljada da bi ispadao od ludogoreca?

AHAHHAHAHAHAHHAH ĐURA OJEBO SA IZJAVOM

hoces 170 hiljada da bi ispadao od ludogoreca?

Ne, covek hoce 170k da bi bio najbolji zadnji vezni u poslednjih 10ak godina, da daje golove i krade lopte.

Za sta treba da igra Brasanac ako je ovom mnogo 120k? Za dzak krompira i hladnjak za ficu?

sa ovim "uspesima" koje ostvaruju iz godine u godinu i 100 je mnogo. a posebno mi ide na kurac to "igram koliko sam placen" a tu foru primenjuje sad, prosle sezone najbolji a ove ga nema nigde.

u nasoj ligi i dalje vlada misljenje da ce onaj koji zna igrati za 3 obroka dnevno i markicu za prevoz.sasvim normalan stvar je da onaj ko moze da zaradi- pobegne odavde.a i drincic je taj tip igraca koji ce za pare igrati i za drugu reprezentaciju.doduse,ne bi ovde imao mesta.

ma ovo vucaranje po terenu se ne tolerise nigde. ili igraj ili idi iz kluba. ovo je neki moreira fazon. a kad mu das pare on kurac, van forme, povredi se i sl. bedno je to kurvanje.

kapiram ja da nece da igraju "iz ljubavi" pa kad neces sto se onda guras u parizan cim nemas gde drugde? tipa vukic. pa zavrsis karijeru hoces da budes trener partizana, hoces stolicu u upravi. pa idi onda treniraj krasnodar. ne moze? pazi kurca mu.

Zato što nećemo da plaćamo igrače više od 100k zato nam je liga kurčina. Rusi bili raspad uložili pare i vidi sad. Njihov tim što se bori za opstanak bi nas nakantao lagano.
TO razmišljanje nas je i dovelo ovde. Mogli su 170 k onom mrtvom Eduardu da daju a ne mogu Drinčiću.
U košarci makad imaš da im ponudiš da napreduju, da rade sa vrh trenerom šta im koj kurac nudimo u fudbalu pa da oni dolaze da igraju za 100 k? Njive umesto terena, kostolomce iz raznih pripizdina, nakantavanje u Evropi i pritom kašnjenje plata.
Nije Drina klinac nego čovek koji ima porodicu, koji ima ponudu dupllo veću od naše i traži malo povećanje, neko fa ga ispoštuje al ne.
Samo pljujte igrače, a Đuru podržavajte pa posle gledajte Baboviće, Miljkoviće, Ostojiće i Stankoviće, Aksentijeviće, Ninkoviće i ostale i kako nas trpa ko stigne jer mi kvalitet nećemo da platimo čak ni kad hoće da igra kod nas.

ma das mu lepo 50 posto od prodaje njegovih dresova i gotova prica.

popularan igrac, virtouz kapiram veliki je to novac. trazi ga makabi haifa

traze ljudi premije za plasman u ligu uefa koji donosi 2miliona evra. ludnica.

Milan Tarot u dresu Klea! :-) Sad na b92 bio neki prilog onom eks-žutaću Tadiću pa mu ovaj prorokovao..:-) Ja i dalje sanjam Klea u špicu...