Prijava

Za sta treba da igra Brasanac ako je ovom mnogo 120k? Za dzak krompira i hladnjak za ficu?

mislim da previse omalovazavate Brasanca. decko je ovu sezonu do sad odigrao mnogo bolje od Drincica. a bolje i od npr. Ilica koji je skroz nepokretan, a posebno neupotrebljiv na levom krilu gde ga forsira Nikolic
ozbiljan sam

Opet bih volio da on isto tako 'odlično' odigra ali u drugom klubu.

Mag nikolic je Brasancu dao ulogu da bude Sale umesto Saleta, a ovaj mucenik ne moze da doda precizan pas koji je duzi od 2 metra. Nema kreaciju, ali uopste. Zato moze da bude eventualno koristan kao zadnji Gatuzo vezni, i nigde vise.

Nego da ne trujemo temu danas polufudbalerima...

3.9.1985. poginula nasa najbolja devetka - DRAGAN MANCE

https://pbs.twimg.com/media/BwmSzcSIIAAZ7_T.jpg

На коленима клизи по трави,подиже руке,голове слави..

http://www.blic.rs/data/images/2010-11-03/86861_bgd24-ulica-foto-oliver-bunic_f.jpg?ver=1298897051

https://www.youtube.com/watch?v=A37i_404Je8

Jbt kolko je na ovoj slici isti Lazar.

Da, to sam i ja pomislio. Isti Lazar potpuno.

u jebote
kako liči na ovoj

GTR

Dragan Mance. Omiljena grupa mu je bila Dire Straits, pevač Rod Stewart. Film Midnight express, glumci Džeri Luis i Nastasija Kinski.
Toliko.

Jebote nisam znao da je lik ima 22 godine kad je poginuo.

Nije mi jasno na wikipediji, sto se tice tekmi i golova, sta je tacno? Posto pise da je fazon na 117 tekmi dao 42 gola, sto mi nije nesto spec i kao gledam sto bi on bio najbolji ikada, ali posle vidim da je na 200 i nesto dao oko 170 golova, sto je do jaja. Jel zna neko tacan podatak?

P.s. Bez da vredjam, meni na toj slici lici na burazera Lazara Markovica iz Marinkove Bare. Ali taj fazon se furao tada kapiram..

42 gola je dao u prvenstvu. To je odlično s obzirom da je bio vrlo mlad napadač i da se ustalio u ekipi tek u sezoni 82/82, a '85 je poginuo sa 23 godine.

172 gola je dao ukupno, kupovi, evropa i reprezentacija.

u sezoni 82/82

DŽONI ZAUSTAVIO VREME lolo

DŽONI ZAUSTAVIO VREME lolo

KACAM MEDIJUM!

Au a taj gol stvarno je ubica.

Ne mogu da zaboravim taj dan nikako. Igrao sam se iza zgrade. Imao sam 5 godina. Sa par drugara sam bio, ono fazon od 5-8 godina smo. Ćale moj izašao i rekao nam da je Mance poginuo. Moj ćale i od drugara ćale su nas onda odvezli tamo, pošto smo svi navijali za Partazan, na mesto pogibije. Blizu mog naselja se to desilo.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/totenhemovi-stoperi-buzdovani-su-partizanova-sansa-193204.html

a ako ste skloni klađenju poslušajte Milana Živadinovića i stavite koji dinar na tačan rezultat, nemate šta da izgubite.

ae stvarno. pa njih placaju da pisu ove gluposti? kako nemam sta da izgubim pa pare sa kojima sam se kladio novinare dechko???