Prijava

Znam samo da je FK "Kuća jebote rođaci" na drugom mestu.

Al ne mogu da verujem da su se musavci onoliko raskokodakali za sumljive penale... A prošlo proleće kad su svi sem nas skidali gaće da ih jebu po direktivi odozgo onda Tole bio dobar...

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/tole-jaci-i-od-ronalda-194794.html

ej ni ronaldo.

'Zvezdini navijači u velikoj meri na utakmice reprezentacije ne idu i zbog odnosa Saveza prema našem klubu'',

kakav je to odnos? poklanjanje titule ili uslovna licenca? ili davanje dozvole da igraju u evropi iako ne ispunjavaju uslove?

ne daj boze da zvezda ne pobedi sledece kolo. ili partizan ne izgubi od totenhema. pocrkace ljudi.

ae kapiram ja sve ali oni jebeno namestise pola prosle sezone, pa dal ima neko realan tamo? ej bre, pa nisu bili jebeni penali!

Potpredsednik Zvezde Slaviša Kokeza rekao je da klub ima kandidata za predsednika FSS i da će otkriti o kome se radi kada budu raspisani izbori.

Opet njihove igrice. Nameštena tekma, da bi se na "Zvezdino proleće" uzela lagana 3 boda, a onda kao nije sviran "penal" i šatro kukanje i saopštenja. Pa mi smo svako kolo bili oštećeni prošle godine osim prvog u jesenjem delu. Sramota. Cirkus iz Ljutice Bogdana.

ajde da su krenuli pricom " samo tole da ode neka dodje ko hoce" ali ovako je mnogo providno. vec imamo kandidata znaci da nije fora da ode tole vec da dodje cigan da vodi fss. mogu da zamislim terzicevog i kokezinog kandidata. ili je lopov ili neka glavurina tipa dejan stankovic.

i jos terzic kaze "podnecu ostavku posto me tole i doveo na funkciju" pa podnesi je, nzm sta se ceka.

i nikako da vidim sta je sudijska komisija rekla za utakmicu sa napretkom, nisam gledao onaj pregled jelen super lige. bas me zanima dal ce lalatovic da prestane da se bavi fudbalom.

i to prvo kolo u jesenjem nije ni smelo da se igra zbog registracije igraca novog pazara pa se opet igralo. uvek tako kad im pravis ustupke obije ti se o glavu.

Smejurija. Taj njihov paorski pritisak koji im nekažnjeno prolazi već prešao sve granice normalosti. Useri ih od kazne jednom ljudski i to je to.

http://www.mozzartsport.com/vesti/fss-odlucio-kazne-za-sudije-i-kontrolora-u-krusevcu-nije-dosudjen-penal-za-zvezdu-u-94-minutu/84824

ok samo ja vidim ruku ovde niko drugi ocigledno. ako je ono rnicevo bilo ruka ovo je 13 puta ruka pa da jebe orla.

mozda sam ja navijacki nastrojen pa propustam nesto, ne kapiram

gde si video tu ruku?

edit: kakve veze ima rnić sa ovom situacijom?

na 0:56. ista situacija, derbi, penal za zvezdu.

meni se ne čini da da je igrao rukom. čoveče to bilo pre četiri godine fazon...

Nije bila ruka nema govora pozz

Imam prijatelja koji je fubalski sudija. Inače mu pršte jaja i za nas i za musavce. Čovek golubar. :-) Juče smo verifikovali neke rezultate u Golubaskom Savezu Srbije i pustim mu ciganski sporni trenutak. JANPI AKO TI JE LAKŠE I ON JE VIDEO RUKU PRE PENALA Dakle nisi sam.. :-)

Ma da, Rnića nije pipnula po ruci, mada nekako za tu situaciju imam neki trip da nije bilo namere sudije, nego položaj je takav bio Rnićev da je moglo da deluje kao da ga je udarila u ruku. Mi ipak imamo reprizu, a sudiji se to desilo u sekundi. Greška fazon.

Prvu onu situaciju na snimku ne vidim nikako. A druga ni govora o penalu. Čak ga je i u ruku udarila.

kako god penzioner oni presudise da nije ruka i da je bio penal i sudija suspendovan. sta znam, ubedice me ovi da sam paranoican lol. poz za golubare :D

inace zbog ovoga na 1:00

https://www.youtube.com/watch?v=EvO1nd-ACBk sudija nije suspendovan. i nije bio penal. i tole nije teran iz saveza, lalat nije kukao, terza nije pretio. ne znam sto, ocigledno sudije nisu dobro obavile posao

i da se prisetimo rniceve ruke

https://www.youtube.com/watch?v=KVYT6U79mmc

ЈЕБИ ТОТНАМА ИАКО НИЈЕ РЕАЛНО

JA ZVEZDAŠ VEČERAS PUNA PODRŠKA PARTIZANU RAZBIJ OSTRVSKU GAMAD

JEBI INCESTOIDNOGA ENGLEZA!