Prijava

Realno je situacija ovakva
https://pbs.twimg.com/media/Bx465urCAAAu1he.jpg

Al posto smo debili, najebacemo jer da su bar razneli preko cele tribine da vide zidovi, nego im trebao nasin teleskop da uvecaju i nadju transparent, ko nas jebe.

Mislim da neće biti nikakva specijalna kazna, a ako bude onda nije fer.

Ja cenim jedno 100k evra i tekma pred praznim tribinama

Meni bio interesantan transparent, još kad sam čuo da su i sudije iz izraela reko' LOL, dobar fazon. Al' posle se mislim, ako im se digne kurac, ne da mogu da vas kazne, nego da vam se useru u život toliko da đura ima opravdanje da ne dovede nikog u naredna 2 prelazna roka. Koga boli kurac za malene zvezdu i partizan, nule smo i verujem da im treba neko da oštre kurac i da daju primer drugima.
Da ste još bacili koju bananu s tribina lenonu ili digli ruku kao di kanio, izbacili bi vas iz takmičenja.

blam bora drljaca? ili sinan? bolji od kebe i cece 13 puta. 0d poznatih cigana samo za ovog respekt

http://www.balkanmedia.com/slika-boban-zdravkovic-ne-pravi-od-sebe-cirkus-slike-3218-1-1.jpg

da im treba neko da oštre kurac i da daju primer drugima.

Ovo sam siguran da će se dogoditi. Samo je pitanje koliko, a verujem da će nas usrati od kazne.

Ja cenim jedno 100k evra i tekma pred praznim tribinama

Bio bi presrećan da tako bude, ali mislim da se tako lako nećemo provući.

Dionisio vidim prozivaš me ! :-)))
Prvo razumi da je ovo sajt za zajebanciju . Dođem ovde na relaks mozga. Tako (uglavnom) komentarišem i na navijačkim temama. Gledam da u svakom kometaru upotrebim dozu satire od " jevrope" do " "saće" . 5 godina to već radim i ušlo mi u naviku. I sto puta sam napisao da za Partizan navijam srcem. Reprezentacija me ne zanima mnogo ni u jednom sportu, kao ni Đoković. Ako stignem odgledam ih al bez preterano nerviranja. Partizan ie već nešto drugo.
E sad vaše SD Crvena Zvezda(eto napisah to što ti smeta) sa sve onim košarkaškim mutantom FMPCZ iz predgrađa ne mogu ni da smislim. Nisam se radovao ni Bariju (bilo mi je tad kao klincu teško) ni onom Kolo Kolu. Uvek navijam protiv vas . I radujem se svakoj pobedi vaših protivnika. Pošto ste cigani (i sami sebe tako nazivate) meni je logično da iz toga što vas ne volim- vaš klub nazivam "čergom" i "musavcima". I vi nas nazivate "glodarima" i " franjevcima". Narvno zaključujemo - nema govora o toleranciji s moje strane kad ste vi u pitanju, mada ne bih voleo da ispadnete iz lige i da ne postojite. Voleo bih da vas svuda svake sezone gazimo. E sad zadnjih desetak godina mi se te želje poprilično ostvaruju. U mladosti je bilo čupavo. :-)
NAJBITNIJA STVAR od svog ovog mog jutarnjeg proseravanja je ta što bih ja ovako sav netolerantan voleo da i sa tobom Dionisio i sa bilo kojim drugim ciganinom odem zajedno do stadiona, tamo svako kod svojih, a posle negde na piće da se rasturamo od zajebancije, svađamo ko je pokraden , prepiremo ko je bolje igrao i ko je koga razguzio...Posle odeš kući i super si ispražnjen.Nikada i nikome ne bih fizički rascopao glavu samo zato što nosi dres ili šal musavaca.

Ipak se moramo složiti da je najbolji nadimak za njih Aškalije.

Ja nešto verujem da nema od ove kazne ništa, biće nešto simbolično. Zašta kazna bre?

Морам да вас подржим овај пут, посебно кад видим овакве ствари:

http://www.blic.rs/data/print/1411161173_big.jpg

Блиц и новинарство. Баш ме интересује како су од "Jews & pussies" стигли до ФАШИЗМА, лол. Али класика на Блицу, добро је па вас нису оптужили за холокауст. Или је то остављено за следећи број.

Treba pročitati prolivčinu od članka nekog tzv. novinara koji se razume u ova sranja. Osim toga što nepismeni idioti ne umeju da razlikuju fašizam od nacizma i tako se frljaju sa pojmovima kojima ne znaju ni značenje, trebalo bi da uzmu knjige iz istorije u ruke i pročitaju da u fašističkoj Italiji Jevreje niko kao i da im je bio dozvoljen pristup Musolinijevoj partiji, čiji su članovi FAŠISTI krili Jevreji pošto su Nemci upali u Italiju.

Nema veze sa temom ali samo hoću da istaknem o kakvom se debilizmu radi. Gospodo novinari Blica, to čime se vi služite je klasična gebelskovska hajkaška nacistička propaganda a fašizam je nešto drugo. Šteta što vas vaši komunjarski profesori istorije nisu naučili da razlikujete jedno od drugog.

Mislim da je bolje da se bavimo ovim pitanjima malo... Što tako brzo zaboravljamo sve jebemti

https://www.youtube.com/watch?v=a7b5BSD6yBE

Je 'l vata neko strim neki?

u jbt totenhem izgubi od west broma kod kuce, i to sa prvom postavom, kvota na west brom 6.70 do 7 zavisno od kladionice, koji im je kurac