Prijava

janpi
cute ko picke, nisam gledao temu kk partizan, verovatno su tamo.

onaj aleksandar kg najveca pizduljina na vukajliji, kad izgube ne pali vuku 3 dana

Kakva degenerikčina, haha, sad listam temu, nisam stigao da odgovorim tamo.

Pratio samo tekstualno, nisam bio kući za vikend da gledam na areni, a i drago mi je zbog toga, ostao sam dosledan stavu da ne gledam zvezdine utakmice gde u startnoj igraju bosančić/despotović.

Inače, degeneriku maloumni, ukazaću ti čast da ti odgovorim, taj aleksandarkg je i tražio otvaranje teme veče pre jer nije mogao da joj prisustvuje za vikend, pa da vidi bar malo trvenja pred derbi, a to što se ne pojavljujem posle poraza je dokaz da pamtiš kao zlatna ribica, jasno mi je sad ko glasa za vučića, pozz.

Ostalim grobarima s teme pružam ruku za dobijen derbi, i, kako sam čuo, debelo bolju igru, tek ću da pogledam snimak kad arena reprizira.

ok, znaci 364 dana u godini seres po temama osim kada je derbi, ti to ne gledas.

ne gledas ni basket u regionalnoj i to bojkotujes.

u principu ti samo seres po temama, sport te i ne interesuje. ti nisi ni gledao, onaj sa neplodnim cmarom gledao samo prvo, tu ste samo da trujete i vredjate. picketino mala raspala.

мене блам тео да поједе малопре кад сам гледао оно нарикање

не знам како је код вас…

bač seljačino narikače su namontirane

a i povrh svega možemo valjda jednom-dvaput u godini da naričemo, vi naričete u ritmu sreda-subota

edit: ritam sreda-subota važi negde do pola avgusta, od tad pa nadalje je samo subota (:

не знам, малопре ми друг пустио и каже баш је добра форица ал он је овако мало тупав па сам помислио да сте стварно довели неке бабе да кукају

janpi
ok, znaci 364 dana u godini seres po temama osim kada je derbi, ti to ne gledas.

ne gledas ni basket u regionalnoj i to bojkotujes.

u principu ti samo seres po temama, sport te i ne interesuje. ti nisi ni gledao, onaj sa neplodnim cmarom gledao samo prvo, tu ste samo da trujete i vredjate. picketino mala raspala.

лол, каква нереална дедуктивна моћ, импресиониран сам.
нећу да улазим у препирку с тобом, јасно ми је ко си, не бих да каљам ову тему овде.

ne ulazis ti nikad u direktne prepirke, ti si ona picka koja stoji sa strane i trpa podmuklo, to je tvoj fazon.

нећу да улазим у препирку с тобом

to bih ti strogo savetovao. poyy

Nemojte se svađati. Idite lečite Rajkoviću prste. BANDAŽIRAJTE DEČKA BRE!

Moraće da brani sa gipsom par kola jbg lololo

Janpi, da ti objasnim ovako plastično, u kratkim crtama, možda ćeš lakše da dokučiš:
-Prozivaš me na temi na kojoj me nema da sam pičketina jer se nisam pojavio, iako sam unapred naglasio da neću biti tu. Ako je tebi glavna zanimacija vikendom da juriš decu po kraju, veruj mi, ima i nas kojima krug kretanja nije ograničen na 100m od kuće, te se smatra normalnim da s vremena na vreme otputuješ negde vikendom ili drugim slobodnim danima.
-Iz toga što ovog puta nisam tu, ti zaključiš da nikad nisam tu, da sam iznad toga da gledam derbi i da bojkotujem čak i ABA ligu, pa sine moj, divim ti se. I povrh svega toga, da ne pratim sport uopšte, nego da samo podjebavam.
-To što nikad ne ulazim u direktne prepirke i što samo podbadam sa strane je takođe tvoj maestralni zaključak, jer ne bih da se kačim s tobom, pričao mi onaj s dresom da još vuče traume, evo sad ima problema s crtanjem tehničkih radova u sedmom razredu, tresu mu se ruke.

Priznajem, pao sam na tvoju prozivku kao najgori ljaljan, iako se zna ko su janpi i rasni, pokušao da ti razjasnim neke stvari, ako i dalje budeš pokušavao s prepirkom, smatraću da si nedostojan odgovora i zaobići te.

vidis, na temi si fk partizan i seres o svemu osim o fudbalu. fudbal nisi ni gledao. idi na temu putovanja, pa me tamo prozivaj, o njima znas vise no o sportu.
nisi ti iznad gledanja derbija, nisi ni iznad rasnog koga vredjas u svakom drugom postu a za tebe je klinac. sreca pa taj rasni gleda na zivot navijacki obojeno isto kao ti pa te dosad nije 13 puta ispickarao kao sto je trebao.
voleo bi ti da si "onaj sa dresom" jer si ti izgleda prosao sa mnogo vecim traumama koje vuces iz detinjstva, zato si i izrastao u tu mizeriju od coveka. ali ja ne lecim traume, niti sam cika koji te je zlostavljao.

eto pao si opet, broj do 10 sledeci put kad vidis moj nick na vuki. rizikujes ban, ko ce posle da nas uci sportu a da ujedno ne gleda isti?

poyy

ako se već napušavate onda se bar napušavajte kako valja...ono tvoja mama, tvoja mama radi to ili tako nešto

Pseto pederu napuši se severu lololo

djoni turčine napuši se kurčine

djoni djoni jebatje te rasni
popusxisx mu kooratz slasni

momci u subotu sam na stadionu video jednog lika sa onim manceovim dresom, a izgledao je prilično novo, što znači da je skoro nabavljen. i izgledao je jako dobro odrađen, tipa nije lik našio krpu sa brojem 9 na crno belu majicu, nego sve po PS-u.

http://www.dodaj.rs/f/G/BN/qqAzIKN/mance.jpg

ovaj neki fazon. jel ima iko pojma gde to može da se nabavi?

Jebo vas lična prepirka. Imate PVT pa se tamo napušavajte do mile volje. Ovde dajte navijačke stvari i navijačka prepucavanja . Izgubih silno vreme čitajući vaše postove. I onako me prozivaju da sam koštunica na sajtu, a još i to kalo vremena na vas da gubim.

Focus pitaj onog katapult dresovi na fb, on ima odlične dresove, iako ja bar, ne kupujem dresove u Srb, al' Manceove nećeš naći u Španiji. Ako nema na strani njegovoj, pošalji mu pp, kontam da ako neko ima, on ima.

Pazi kolko je ono naše ciganče bilo iritantno kad je reagovao gospodin kapiten Ilić Sale. Em ga mrze musavci , em će sad i naši da ga pljuju na svakom koraku.