Prijava

Imaju i svoju tekilu. Loša je, al je jeftina.

6 leva, jebe mame.

Šabalali ističe ugovor u junu 2015.

Mislim da će Šabalala tražiti platu, a to ne odgovara ovim našima.

Alivodić će nam dobro doći, odličan igrač, Stanković i Volkov odlaze, nadam se da će Škuletić ostati, Lazović može da ide a i ne mora, bitno je da zadržimo većinu igrača i smeši nam se dupla kruna.

Ode Skuntelar u Lil

Pregovara sa Lilom, ali naši će videti da ga zadrže do kraja pa onda da ode.

Samo ako vrate Klea može.

Ko ce bre da vidi, to samo ako Lil nema mesta za stranca, inace ide na keca. Kleo nema sanse da se vrati, plasirace pricu o Fofani, kako je on docekao svoju sansu, tu je i glupi Kojic da figurira kao "napadac". Nikoga dovesti nece.

Joooj pominju Andriju Delibašića... Pa taj i u najboljim godinama nije gol umeo da da...

Ako vam je za utehu ja sam vratio Klea na Football Manager 2015...

Čitam po kojekakvim portalima da su pregovori sa Kleom i Predragom Đorđevićem što je igrao za musavce. Negde pročitah i ime Vedada Ibiševića. Zna li neko direktnije nešto? Ne bih voleo da nam ta tolko najavljivana bomba bude Andrija Delibašić koji je 6 meseci bez kluba...

Ne znam ništa. Sve su to crh igrači, ali podučen prethodnim iskustvima, vidim već Betonligara Misdongarda u Crno-Belom dresu i to ako nas usere.

Vedad Ibisevic??? kakve su to bajke decko ima 100 k evra mjesecno u bundes ligi najbolje da kod nas dodje

Čekam našu skupštinu da vidim šta će ņaši da urade. Musavci vidim nabili pola SPS-a i pola SNS a i sva kriminalno uspešna preduzeća u Izvršni Odbor. S dugom od 50 miliona oni najavljuju nove spinzore i igranje u grupnim fazama evrokupova. . . A ovamo Čumetov Knez Petrol novi sponzor. Ako oćeš da te država pomiluje moraš u ciganski odbor. Ima li koga kod musavaca a da se nije provlačio po Insajderu? I ovaj naš Đura teška lopurda, al kod musavaca elita.

A kakav je to dug od 50 miliona a niko ne potražuje taj dug? Prema kome je taj dug? Ide li kamata na njega? Hoće li on doći nekada na naplatu ili šta?

Pa evo ti struktura duga - http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=11&dd=19&nav_id=661417

S tim sto se iz ovoga ne bi mogao niko izvuci, jer su toliko duboko u dugu da ne mogu ni kamatu bankama da servisiraju, a kamoli glavnicu.

Cek, ovo je bolje - http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2012&mm=12&dd=05&nav_id=666370

Istragom je takođe utvrđeno da je Dragan Džajić odlazeći sa mesta Predsednika tokom 2004. godine ostavio dug od 700 hiljada evra, uz nekoliko nenaplaćenih transfera, a već nakon kratke epizode naredne „prelazne“ vlade (od jeseni 2004. do leta 2005. godine) dug je narastao na sumu od 4 miliona.

Detaljnom analizom utvrdjeno je da su „najdomaćinskije“ poslovali Dragan Džajić i Toplica Spasojević, koji je u jednom trenutku čak i „spustio“ dug za milion i po evra, ali će tek prezentovanje podataka javnosti pokazati kako se u nekoliko navrata Crvena zvezda postepeno zaduživala, odnosno koliki je raskorak između troškova i prihoda kluba, koji su u jednom trenutku bili izuzetno visoki.

Kako saznajemo, za vreme predsednikovanja Dragana Stojkovića Crvena zvezda je stigla do duga od 14 miliona evra, ali je u tom periodu klub iz Ljutice Bogdana od transfera igrača prihodovao neto (dakle novac koji je ušao u klub i vidi se u papirima) preko 30 miliona evra.

I tokom narednih uprava bilo je popriličnih zaduživanja, posebno kroz nerealno visoke transfere pojedinih igrača, a najveći „ceh“ napravljen je u poslednje tri godine, kada se Zvezda zadužila neverovanih 26 miliona evra.

Ovo moram iščitati. Zanima me vidi li se tipa očekivana struktura prihoda i rashoda u sledećih par godina. Tj da li ovakvim tempom sledi bankrot i kada bi to bilo logično očekivati?

Jer kapiram da je nemoguće vući dug od 50 miliona večno, bez kamata i bez otplate. Jedino ako iskoče dva Nejmara iz omladinskog pogona i prodaju ih za po 25 miliona.