Prijava

Kažu da vam dolazi Brana, kapiten Rada. Ne mogu objektivno pričat' o njemu, pa ću reći samo "dobar je čovek"... :) I igrao je sve pozicije od špica do beka... :))))

Vrlo brzo ćemo videti kuda nas ovaj vodi. Ako legne tolka lova pa nek bude i do marta biće dobro. Al nešto imam utisak da neće. Prvo ako je NJEGOV čovek onda vam je jasno da nastavljamo ciganskim stopama do gašenja. Veliki vođa neće moći da gleda moćan Partizan. Agonija će trajati. Drugo već po timu koji će nastaviti ovu sezonu ima da nam sve bude jasno. Ako je Popović marioneta vlasti, neće nam ni +16 biti dovoljno. Vrlo brzo priča o krizi, menjaj trenera , menjaj tim...A i brate ako ne dovedu normalnog špica neće objektivno imati ko gol da da. Računam da su Škuleta i Danko već otišli.

Kleo je od vas pobego a kod nas je postao najbolji strelac, SRBIN i večiti Grobar. Neko ko je primio sindrom košarkaša . Draži mi je od 99 posto igrača koji su nastupali za PFC od 80 i neke otkad pratim fudbal. Vidiš bre gde mu je srce. Stojketu nisam tako lako oprostio ružnu prošlost. Nije me ubedio sve do utaknice na kojoj nije igrao. A onda sam ga video kraj aut linije , maskiranog nekim kačketom. Pevao je GROBARSKE pesme. Dovoljno sam kao oficir naučio da procenim te face čoveka. On stvarno VOLI PFC. E tad sam shvatio da se preobratio iskreno. Evo ti Džoni svedok. Bili smo zajedno na toj utakmici. Bio je jos jedan s Vukajlije. Zaboravih nik.

od kojih nas?pa da,odma srbenda,reprezentacija,bogotac.naucio da opsuje na srpskom i odma je carina.jos dva natpisa po dnevnoj stampi kako hoce da igra za nas i kako je srbija super i to je to.srbin,sa kosova od lazrevih je.srce mu kao i svakom,ne patetisi.ne znam sta da ti kazem za procene da on stvrano voli partizan.u nasem narodu se to zove picketina.isto je tako pevao pesme drugog brata blizanca.posebno onaj deo kada mu je preko po glave bila iscrtana kokarda slavivsi neki kurac od trofeja.
edit:nije kokarda,zvezda je.znam da je bilo nesto.

Dobro je. Kada bi utopili Danka i umesto njega zaboli Klea bilo bi do jajoa.

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/ko-je-zoran-popovic-novi-predsednik-partizana-207543.html

Aide nađi sponzora, dovedi Klea, uđi u LŠ i vrati dugove, pa da ti pevamo sa Juga.

a i glupo je prodati najboljeg igraca zimi.pametan potez.ja sve nesto kontam da ne treba nista da uzimaju sada.osvojice ligu laganeze.na leto se uzima.povuku dvojicu koji se nisu snasli u evropi,mozda nekog ko zavrsava karijeru i ako ih usere neki anonimus koji zna.nema tu lige sampiona,al liga evrope moze.

Prica se da ce Mitrovic u Milan, samim tim nama ide 20% tj. oko 3 m evra...

on ima potencijal da bude vrhunski napadaca.samo sto mislim da to nece doseci.coveku trebaju psiholozi,a ne treneri.zna on da igra dbalfu,al nema glavu.

E jebiga sad, dal će Milan da da 15m za njega.

Brate kad pogledas koliko neki igraci kostaju vredi on te pare realno

Uuuu osto Škuleta. Ovi izgleda počeli da razmišljaju u korist kluba. Ako prodaju Danka i vrate Klea...

Sanitarni taj Kleo bi poginuo u reprezentaciji Srbije. Siguran sam. Možda je pevao sa ciganima, ali mu je srce crno belo posle Partizana. I dalje tvrdim da je doktor za našu ligu a i za kvalifikacije LŠ. Ako se vrati javno pomažem klubu kupovinom njegovog dresa.

http://www.mozzartsport.com/vesti/haos-u-humskoj-rajo-bozovic-porucio-upravi-partizana-skuletic-je-potpisao-za-lil/93028

није остао, пензионеру, као што рекох, продат је он још пре но што је почела прича по новинама, само се ови праве луди мало.

а ако ико од вас поверује у ту причу од 6, 8 или 15 милиона, онда стварно јебига... као да не знате како су код нас обећавали (пратили сте јбг), мораш бити озбиљно луд човек да поверујеш у такву причу.

бојим се, биће вам ова гарнитура гора од ђурине, да обаве они своје па да се прода клуб за мале паре.

И некако ми је стварно упечатљиво да се нико од вас не осврне на избор поповића и његове речи: "зна се ко бира у овој држави", на целу ту фарсу која се одиграла око избора, на постављање оваквих људи из директоровог поста на одговорна места... немогуће да сте неупућени, само изгледа помирени са труљењем.

Uuuu osto Škuleta. Ovi izgleda počeli da razmišljaju u korist kluba.

Bezumni optimizam za koji medicina jos uvek nije nasla lek. Ko bre razmislja u korist kluba, nego nece na brzinu da prodaju, jer misle da mogu vise da zarade na leto.

jbg nisam bukmarkovao a mrzi me da jurim.

u 7 tacaka novog nam predsednika stoji i "da ce otvoriti novo kreditno sposobno preduzece u okviru partizana i uzeti kredit od 2 mil."

pa mislim mogli smo ja i pakao to isto da uradimo jbt, zar on ne bi trebalo da uleti svoj kes ako hoce da se igra predsednika?

gledao sam onaj spisak novih clanova, mnogo cigana, mnogo sns a. usrani tumbakovic govedo, nije ga sramota da se vrati.

u glavnom ocekivano, vrhovni vodja nastavlja da pisa po nama

Ovi izgleda počeli da razmišljaju u korist kluba.

Nemoj da si naivan.

Inace, zamrzavam navijanje za FK do smene SNS uprave, sad se navija samo za KK i Duleta, oni su trve - FK je sada jos veci kurac nego pod Djuricem!