Prijava

http://www.mozzartsport.com/vesti/jovovic-sve-sam-dogovorio-sa-zvezdom-ponosan-sam-sto-cu-obuci-crvenobeli-dres/95288/komentari
Čitam i ne verujem. Za ovog mog "rodjaka" znam da je solidan igrač,jako borben, al ljudi ja sam za njega saznao tako što mi je jedan zajednički prijatelj pričao o njemu i reko mi EM SE ISTO PREZIVATE EM STE OBOJICA OKORELI GROBARI! Prošle godine bar je bilo tako. E sad možda i on ima ružnu prošlost. Videćemo. . .

boli njega kurac gde ce da igra.bice mu i cast da igra u curugu samo da kasnije moze da se proda.k'o da bas svaki igrac koji je bio u blizancima navija bas za tog brata.naravno,ima da kaze da mu je to omiljeni.dok se ne proda.posle ce i zaboraviti di je igrao.

http://www.mozzartsport.com/vesti/novi-slovenac-medju-vecitima-partizan-pregovara-sa-balazicem/95387/komentari

Ovo me podseća na KK i traženje pleja. Jebem ti klub kad sto godina jebenih štopera traže a znali su da Voja ide i da im to škripi.

http://mondo.rs/a765062/Sport/Fudbal/Lazovicu-ponuda-iz-Kine-Nikolic-nije-srecan.html
Moguće da se zajebao ćelavi, možda je hteo da kaže da će biti presrećan.

Не свиђа ми се да Лазовић оде. Користан је за ову сељолигу...

Ni meni, jer će ova vaša govna da pokušaju da prisvoje igrače koje nemaju da plate, ili će bar da obećaju pa da vrše pritisak. Bolje nek igra Dankan, bar nikome neće da se duguje lova

http://www.sr.partizan.rs/104097-partizan-cirih/ nista od titule pripremnog perioda ni ove godine

Slovenci su do jaja likovi, onako prosečni, ćute i igraju, ne palamude mnogo, često iskazuju ono kao ljubav prema klubu i to, makar se foliraju onako kulturno. OK ljudi, gotivni.

volim ove natpise kada se pominju svetski klubovi,pa igrac zavrsi u borcu.u najjacoj inostranoj varijanti u plovdivu.al to je retko.ipak je sevojno point klubcina!

Prva, realnija, je da Zvezda ne može da garantuje Nikšićanima 100.00 za obeštećenje. Druga, manje realna, je zbog navijačkog opredeljenja Jovovića, koji je navodno pristalica najvećeg Zvezdinog rivala Partizana.

Rekoh li vam ja da mi je rođa teška grobarčina a? :-) Doduše više bih voleo da upoznam "rođaku" Milu nego njega, al eto , bar za sada nije ukaljao čast prezimena koje nosi. ;-))))

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:531218-Pantic-jos-ceka-Celsi-Stankovic-nova-opcija-Partizana

Naš je Voja bolji od Pujola ... Jebote ni za dz ga niko neće. Strašno... Ova uprava će izgleda uraditi nešto što niko nije uspeo do sada. Vratiće Voju u Partizan samo par dana pošto mu je istekao ugovor s Partizanom. Oteli smo ga ispred nosa klubovima iz Kalča koji su bili zainteresovani za njega.I momak je provereni Grobar i odan klubu i najbitnije dolazi za dzabe...

A Babinja koga svi hvale smo dva puta terali motkom iz kluba...Koliko se sećam. Toliko o novoj upravi. RAZOČARAN!!!

http://www.b92.net/mobilni/sport/952531

Dakle gornja moja priča dobila potvrdu. AJ NEK MODOVI PREIMENUJU TEMU U "PENZOSOVA RAZMIŠLJANJA O VOLJENOM KLUBU". Ko da će šugu da dobijete ako ovde komentarišete.

A batice, šta da komentarišem o timu u kome nema krštenog igrača? Treće mirenje Srba sa Babovićem?

Žgadija iz SNS-a se uvalila u klub i jedino retard ne može primijetiti da je klub od tog momenta zamro. Zaleđen. Nema.
Samo se prodaje i kao DOVELI SMO BABOVIĆA. On da je valjao ne bi ga 2 puta napušavali govnima iz kluba.

A i realno FKP je primer kako tim koji ima rezultate moze da se ogadi navijacima zbog lopovske uprave.
Meni se licno smucilo da gledam kako sve sto valja ode za prve pare koje se ponude a onda se trazi nesto sto niko drugi nece da bi se dovelo za dzabe.
Koliko je miliona proslo kroz klub mogli smo da budemo opusteno na nivou Ajaxa ili bar Atletik Bilbaa a ne se mucimo sa kojekakvim zerbejdzancima, jermenima i ostalom zgadijom.

Zato stadionu ni ne prilazim, a jos vala sad kad su ova govna usla u klub, ne interesuje me ni koje rezutlate ce da imaju

Ja ću i dalje da pratim, gledam, ponekad i odem na stadion, ali su mi ubili žar razni ti mentoli u klubu. Postoji samo nešto što ne mogu da definišem, a tera me da ne iskuliram potpuno.

џони има баскет добар на ск

Postoji samo nešto što ne mogu da definišem, a tera me da ne iskuliram potpuno.

Iliti drugim rečima mrziš sebe voliš Partizan.
Kurac moj mogu da iskuliram, što se oni više trude da mi ogade FKP ja ga više volim. Majku im lopovsku kako miniraju Nikolića, besplatne igrače ne dovode, teraju Danka al neka neće ni oni doveka.

Da, to je taj fazon. Kontam da sve to prolazi, taj gnoj od ljudi, rane će da se zaleče, preuzećemo ih mi na sebe, ali ne mogu da iskuliram nikada. Idemo opet da grizemo nokte i jedemo džigericu.