Prijava

Krasić bi u ponedeljak trebalo da ozvaniči dolazak u Partizan na jednogodišnju pozajmicu, a najzaslužniji za to je nekadašnji funkcioner crno-belih, ministar Rasim Ljajić

ministar Rasim Ljajić

ministar = vlada

vlada = režimski klub

DE SU PARE SA KOSOVA ?

DRŽAVNI PROJEKAT.

Dovođenje Krasića je G E N I J A L N O!
Igrača koji ima preko 2 miliona po sezoni (zato inače ni neće da ide iz Fenera), i od koga su neki Turski timovi odustali, jer nisu hteli da plaćaju tolike pare, pa nek mu plaćate samo 1/3 ugovora to je oko 700k. Niste hteli za Stojiljkovića da date toliko, al zato hoćete igrača koji nije u formi, koji nije igrao zadnje 2 godine fudbal, da dovedete na pozajmicu i platite toliko. Mada mi je nerealno da ga dovodite pre svega zbog para. On mora dobiti sve pare iz ugovora, a da vam Fener plaća igrača, ne verujem.

Po meni je presmešno šta radi ova uprava. U redu i da plati igrača mnogo, nije problem, ali dovode igrače diskutabilnog kvaliteta i forme, na pozajmice, i plaća ih debelo. Mene to podseća na Takajukija, Gžegoža i ostale.

Abou ni ne mora da se vraća, kad daje u napadu kolko petorica drugih. Eno bugarina nek trči on nazad.

A pitam za utakmicu sa ofkom jer je ofk ekipa koja je od rastanka sa CG (od 2006.) sve utakmice gubila, tačnije u zadnjih deset godina (za to imam evidenciju) partizan je svaki put dobijao ofk.

A i zato što je trener koji bi objektivno najviše motiva imao da pobedi partizan, smenjen baš pred tu utakmicu, iako je nakon ovog meča pauza zbog repke i svako normalan bi sačekao tu pauzu za smenu. A doveden trener koji je dao otkaz pred početak sezone u pazaru jer ima "privatne obaveze", šta god to značilo.

Ili gol koji bi se možda trebao svirati ofsajd? Ili dva minuta produžena, a bilo bi 6 da je recimo bilo nerešeno...samo primećujem, neću raspravu naširoko...
#vipostenimigowno

A i zato što je trener koji bi objektivno najviše motiva imao da pobedi partizan, smenjen baš pred tu utakmicu, iako je nakon ovog meča pauza zbog repke i svako normalan bi sačekao tu pauzu za smenu. A doveden trener koji je dao otkaz pred početak sezone u pazaru jer ima "privatne obaveze", šta god to značilo.

Ili gol koji bi se možda trebao svirati ofsajd? Ili dva minuta produžena, a bilo bi 6 da je recimo bilo nerešeno...samo primećujem, neću raspravu naširoko...
#vipostenimigowno

Ajde imaj bar toliko obraza i nemoj da potezes price o namestanju u avgustu 2015. Samo toliki covek budi. Ili bar nemoj da ga pominjes u mecu sa OFKom, koja je dovela Zonpija kao zvucnog trenera i koji u prvom kolu kaze JA NE MOGU DA VODIM PROTIV ZVEZDE. Samo nemoj.
A da si gledao tekmu, video bi da je FKP u prvom poluvremenu UGAZIO ofku koja je imala NULA suteva ka golu. A onda nas trenerski mag vrsi svoje izmene i posle primljenog gola vadi najboljeg igraca Brasanca a ostavlja Ilica da igra 80 minuta (iako mu u evropi ne moze da izdrzi ni 60, pa ga ostavlja do 60og na klupi)
Takodje, sudije NISU DALE DRUGI ZUTI karton igracu OFKE za povlacenje sa ledja kao poslednji igrac odbrane.
Al zato sve delije vide ofsajd Saponjica a nikako ne vide ofsajd mladoh Falkaa Jovica u trenutku kada obrcu rezlutat posle jos jednog izgubljenog poluvremena.

Krasić NE dolazi.

A Krasicu sigurno nece dati 700k, posto ce mu fener sigurno placati deo plate (kao sto si sam rekao niko drugi ga nece, a sto bi onda oni placali sve umesto pola ), tako da su mu verovatno obecali 300k i to je to.

Ja pročit'o da je cijelu platu Fener daje.

Aha a Marković ostaje, a i Savić!
NISMO PRODALI ŽIVKOVIĆA PRE 3 GOD ZA 300K!
KRASIĆU PLATA 0 NULA! FENER GUD!

E zato sam rekao da samo primećujem upravo da se ne bi pojavili ovakvi. Kao što sam rekao sto puta do sad gayimudo ima prejadno razmišljanje. Iskreno mi je žao što ima ovakvo razmišljanje.

Ja kažem da su otpustili trenera koji bi vrv najviše pružio protiv paće i doveli nekog "nezainteresovanog", on odma skoči ALI ON NIJE HTEO DA VODI EKIPU PROTIV ZVEZDE!
Ja kažem da u zadnjih 10 godina OFK nije nijednom ni bod uzeo paći, on skoči odma E NEMOJ O NAMEŠTANJU ŠTA STE VI RADILI AVGUSTA LETA GOSPODNJEG DVEILJADEPETNAESTE A?
Ja kažem možda je trebao da se svira ofsajd Šaponjića, E NEMOJ DA PRIČAŠ A MALI FALKAO ŠTO JE BIO U OFSAJDU PRE DVA KOLA TO NIŠTA?

I da ne pričam dalje kapirate poentu. I ko ti kaže da nisam gledao utakmicu?
Tvoj veliki problem gayi je to što ti gledaš "e a kako je Zvezdi nekad moglo ima da mora i nama sad", kao detence neko, ne možeš da razgovaraš normalno, nego sve po sistemu "ali mama on je dobio veće parče torte, kmeeeeeeeeeee".

I nisam rekao da Krasića neće Turski klubovi, opet izvrćeš, nego da niko nije lud da mu plaća tolike pare po sezoni, i hahah kako si došao do cifre 300k? Inače, Krasićev menadžer je rekao da naše novine serendaju, niko nije ni spomenuo da će u paću.

A kolko ide Rasimu?

Šalabajzer
Ja pročit'o da je cijelu platu Fener daje.

Procitao i ja da vucic uveo reforme da izvede zemlju iz krize

Zašto me mrziš što volim Vučića?

Dyo,

onako sam ti odgovrio zato sto nisi izasao iz misje rupe kad su cigani namestali tako da baba od 90godina moze da provali a sad si nasao da prosipas mudrosti sta je moglo da bude i sta je nelogicno.

Sve sto si ti rekao je tacno, isto ko sto je sve sto sam ja rekao tacno

A za pocetak bi mogli da krenemo od toga da terzic i kokeza pljuju toleta zbog namestanja rezultata, onda dobiju funkcije u FSS (kokeza za regulartnost takmicenja) i onda nakon bruke na vracaru izadju i pljuju po toletu kako je to njegova i partizanova kuhinja.

Vidis, tebi to nije nelogicno, u drzavama se za to ide u zatvor, al posto srbija nije drzava, tako isto ciganija sebi dopusta da nesto ukazuje bilo kome.

Šalabajzer
Zašto me mrziš što volim Vučića?

taman posla, i ja ga mnogo volim i mnogo sam mu zahvalan.
Jer napokon sam prelomio i ukoliko mi se ukaze prilika palim odavde bez jebemti

EDIT: Teo sam da kazem da zajebemo sta pise po novinama, pogotovo ako su izvor informacija vucic, vucelic i ostala sns govna jer ipak imamo mozga greota da ga trosimo na njih

Mi smo namestili ALI I TERZA NAMESTIJO!
Eh mladiću Terza namestio Zeki Rodžersu vi nameštate providno. Imaće te 17 bodova nanje od Zvezde - reko Bata Đora.

Da ponovim, koliko ide Rasimu?

deky bitch please, mi 2 puta prelaz u kvalifikacijama za ligu sampiona.

Kako to misliš nisam izašao iz rupe? Tačno je da sam hteo u rupu da propadnem, i da sam im jebao mamu svima, a na temi sam pisao sećam se manje više i da citiram, da je očekivano bilo da Zvezda pobedi, tj. "da me je iko pitao pre meča, rekao bih da će Zvezda sigurno pobediti jer OFK=Terza", da je bedno šta se dešavalo tamo, da verovatno nisu planirali da bude onako, tj da jesu muljali, ali da npr. nije planirano da Dražić da onaj gol u 46. minutu, da ih je on zajebao.

Druga stvar je što ne kačim slike Terzo odlazi, na šta se ti verovatno ložiš, kao što se ložiš na onaj GTR.

I ako već kažeš da je tačno to što kažem, zašto ne napišeš jest tako realno, nego "A ŠTA JE SA JOVIĆEM UŠAO U TEREN KAD JE IZVODIO AUT BREE?"

I kad god je neka sumnjiva situacija kažem kako jeste, ne kažem kako ide Zvezdi u korist. Al npr. kad kažem bila su oba penala u derbiju odma KUKU LELE AL NAMEŠTAJU DVA PENALA IM SUDE bude odgovor, i forsira se priča o ta dva penala, bez obzira dal su čista.

Rasni
Da ponovim, koliko ide Rasimu?

Nisi jos stigao u skoli do tolikih brojeva. Necemo ti reci da ti se ne pomesaju sad ovi dvocifreni i trocifreni

Dyo, deder okaci dva linka do postova u kojima si napisao nesto vezano za zvezdino namestanje, cisto da vidim nesto.