Prijava

Sve u svemu pošto sam hteo da izbegnem hajp poslednjeg dana preaznog roka i da ne čitam naslove, saćekao sam mirno uz kaficu da pogledam koga smo doveli i moram priznati da je ovaj prelazni rok odrađen, eto da ocenim od 1-10, nekih -1 do -2.
Da nije Oumaru potpisao rekao bih i -4 lagano. Eto da ne grešim potpuno dušu, ne znam kakav je Leković levi bek.

Majkomila...Ovaj lik je bukvalno vrsta za sebe.

Sve u svemu, katastrofa sta su vam uradili. Ne vidim cemu tolika fama oko Zdjelara, nije on toliko dobar igrac, cini mi se da je ovaj Pazarac bolji. Stevanovic da vredi nesto, negde bi se ustalio, ali mislim da za nasu ligu moze da bude pojacanje. Ostanak Zivkovica vam je najvece pojacanje, ali po svemu sudeci, to ce do januara biti, a posle toga sledi pakao...

Nije mi samo jasno, nudili su 2 miliona za Ivanica.. Zar nisu mogli da se isprse 600-700 hiljada onda za normalno pojacanje iz inostranstva, posto za te pare ima i vise nego dobrih?

polako se i iz njegovih usta sve reči pretvaraju u grok grok grok looool

Nije mi samo jasno, nudili su 2 miliona za Ivanica.. Zar nisu mogli da se isprse 600-700 hiljada onda za normalno pojacanje iz inostranstva, posto za te pare ima i vise nego dobrih?

Danas baš to kaćem drugaru.

partizan je institucija

400 iljada evra i kaže pojačali se xD

Pa jebem im ja onu majku da im jebem naprednjačku u po centra centrifuge na centru JNA.

Bitno je da svuda provlače onu rečenicu "Naš uspeh je da smo zadržali Andriju Živkovića". Dokle? Do decembra?

Nisam uzivo gledao niti igrao na istom terenu sa boljim igracem od stevanovica. Samo ako bude bio na ti sa svojom glavom videcete koliko je dobar.

Čuo sam to za njega još odavno. Pričala su se čuda. Znam ljude koji su igrali isto sa njim i koji su pričali da je najjači. Al izgleda da je lud.

Pitaj zucu kad smo jednom prilikom igrali na nekom turniru i ja vodio alena sa nama i sad on klinac i kao pocinje na klupi jbg. I kazem ja ma jok izlazim ja nek igra mali prvu a fazon 10god mladji od nekih tu sto nije neka razlika kad je 32 i 22 ali kad je 25 i 15 onda jeste jbg. I pita me zuca jesi ti siguran za ovog malog ili da ga ispostujes sto je dosao ja mu reko samo cuti i gledaj. Mali je bukvalno 5 puta za 7-8min prosao sve igrace i dao 5 komada.

Edit: pita ga zuca posle kad smo pili pivo jeli bre mali jel igras u mancesteru nekom jebes kevu jbt a alen u fazonu ma ne igram nista posebno evo dendza igra bolje od mene. Svi koma

Stevanović je retko bolestan čovek. dobar je igrač ali neobrusiv dijamant.

Pristojno je brz, kontrola lopte i dribling vrh jednostavno a ume da se tako postavi da ga ne mozes izgurati bagerom. Bio je on totalno posvecen fudbalu ali kad ga je murinjo doveo u inter onda se opustio malo picke malo ovo ono

Pitaj zucu kad smo jednom prilikom igrali na nekom turniru

Da, sad sam se setio. Žuka mi je najvie i pričao za Alena da je ubica. Žuka i valjda je onaj Bojan, znaš ga isto kod mene iz kraja, onaj nagruvani, igrao sa njim u generaciji negde.

Eo...Mogu da biraju od ovih sto nisu u ''drim timu''...

http://www.mozzartsport.com/vesti/drim-tim-slobodnih-igraca-pijaca-je-zavrsena-ovo-najbolje-sto-je-preostalo-na-trzistu-grafika/114604

Za Vaz Tea sam cuo da pregovarate ranije, sto znaci da nije nemoguce da dodje.

Jebeni Drente je igrao u Kajzeriju i ostalim sranjima, sto se njemu ne ponudi 400 hiljada ili nekom drugom...

Ili De Zeuv da zameni Babovica. :)

Nije mi samo jasno, nudili su 2 miliona za Ivanica.. Zar nisu mogli da se isprse 600-700 hiljada onda za normalno pojacanje iz inostranstva, posto za te pare ima i vise nego dobrih?

Matori, oni da su ulozili tih 2 miliona u dva igraca , pregazili bismo onaj muceni bate ko stanoje ciganmalu i igrali bi opusteno cempionslig, al ne mozes sa svinjarskom upravom koja je pre 15 dana rekla da nemaju za leba pa traze slobodne igrace a onda nude 2 milke za igraca kome dogodine istice ugovor.
Pa nek ima i 2000 golova po sezoni, ne postoji igrac iz premijer super lige za kog FKP treba da plati 2M evra.

Alo ljudi, Podolski otisao u Tursku za fazon 3 milke. Razumem ja sve o godinama i potencijalu,al ono sto Podolski ima u malom prstu ovaj nece imati za 10 karijera

Ma to je pokušaj nekog opasnog pranja novca koji je sjebao sam igrač jer neće da igra u jebenoj Srbiji, ode čoek za 3 mjeseca vani.

ma brt prayna mu baterija bila na telefonu
ovi smartfonovi sranje teško nemož čoek ugovor da ugovori