Prijava

Ajd redom, pa da zavrsimo. Pre nego sto pocnem, hocu da pokusam da ti objasnim da smo isto mi ovako penili, ja licno, kada nam nije islo, i trazio krivca u svakom drugom, samo ne u sebi, odnosno nasem timu. Sto ne znaci da nije bilo navlacanja za vas kad je zatrebalo. Evo, primerom da ti objasnim. Partizan je u basketu imao skoro uvek jace timove, ali eto, desi se Drobnjakova trojka (da ta famozna, ali najbolja za primer), kada je trebalo da se pogura Partizan da slucajno Zvezda ne dodje u sansu da se bori za titulu.

Zato sam i napisao MOZDA, jer naravno da ste imali jace timove kada su nama igrali Slavko, Rade, Ignjatijevic i ostali, ali u momentima kada su i takvi timovi imali sansu da se priblize Partizanu, Partizanu su se sklanjali (nemoj da trazim klipove isto utakmica sa Spartakom i ostalima, kada golman sam od sebe ispusta lopte, kad se svira 333 slobodna na 20 metara da Neca Tomic izvede i ubode bar jedan, itd itd, tako u nedogled).

Slazem se da je bilo situacija kada je mogao da se svira penal, mozda bi pogresio sudija, mozda i ne bi, ali to je kao ja da kazem da je moglo da se svira jos penala za zvezdu, takodje je bilo osnova. Meni je samo jadno koliko je to vama bitna cinjenica, uhvatili ste se toga kao pijan plota, i vrtite. Kad budu svirali jednom, onda ce biti e, vama su svirali 10 a nam samo 1, pa opet pricu u krug. Ne moras da navlacis nekoga penalima, dovoljno je da Sale Ilic primera radi, u pojedinim derbijima bude zasticen kao medved, da se ne svira ofsajd, ponisiti cist gol itd. To sve spada u greske koje sudija moze da napravi, nije penal jedino merilo.

Ovo za ''unistavanje'',opet spada u teorije zavere, i to sam naveo u pocetku posta,i ne zelim da se raspravljam o tome, zasto nije zasto jeste, ti imas svoje misljenje, ja svoje. I ne branim vasu upravu, to su govedje glave kojima nije mesto tu gde jesu, ali nisu oni krivi sto vasi igraci ne znaju da daju 1 na 1, i da iskoriste sanse koje im se pruzaju. Pojacanja koja su dovedena su u tom trenutku bila verovatno najbolji izbor, moglo je da se pogodi sa njima, ali nije. Zamisli da je bilo, ej nisu platili dinara ni za koga, uzeli lovu sa svih strana, i da je takav tim u igri za titulu i dobar u evropi. I mozda i jeste, ali je forma katastrofa i trener takodje. A mozda je jednostavno liga ojacala, odnosno sve manje klubova zeli da se naguzi i nama i vama. ALi brate mili, u tih 6 godina kada ste dominirali, imali ste mnoooogo vise klubova vasih, koji su vam davali bodove u slucaju da zatreba. Sada se situacija promenila, naravno da vam ne odgovara, i pocelis te da trazite krivca. I nasli ga. U Vucicu. Ja prvi bih skinuo tog govnara sa vlasti, ali moj glas je jedan, a ostalih psihopata ima mnogo vise. Tako da, jebi ga, verovacu da je dobra igra Zvezde plod rada na treninzima i dobrih transfera, gde su kupljena dva fudbalera, a 3 glavna dovedena ZA DZABE (dakle moze i tako da se posluje), pa neka budem glup i lud, al' se neću nervirati i praviti teorije zavere. A u tom ste poslali mnogo dobrih poslednjih godina, kada je u sportu krenulo da se menja, odnosno da ide na nasu vodenicu... Razumem da biste ti i ostali voleli da se nastavila dominacija u basketu 235 godine, u fudbalu jos 40 godina, ali to ne ide tako, i nemoguce je. Jednom mora da stane, a mozda je stalo jer jednostavno nemate dovoljno dobrih ljudi i u klubu i na terenu. Samo mozda.

Namestwne su 3 utakmice, oni prelazi na pocetku sezone, vi ste namestili protiv Vozdovca i pokusali protiv Cukarickog. A izveli oslabljeni sastav protiv Pazara znaci treba vam oduzeti 4 boda.

Није тачно, ниси добро пребројао. Ај поново, утакмицу по утакмицу.

Или што написа Гручо:

Спорт:
НОЛЕ РАЗБИО! Победа Београђанина за пласман Србије у Дубаи
ЗВЕЗДА: НАМЕШТЕНО ЈЕ!
ПАРТИЗАН: ЈЕСТЕ!

Ali postoji jedan problem: kako ti znaš da je ta Zvezda toliko jaka i da su toliko pogodili sa pojačanjima? Derbi nije mjerilo jer je Kiza mag promijenio tim, one bi dobio i Palilulac. Mimo Derbija CZ nije odigrala ni jednu krštenu utakmicu, što je filijala, što sklanjanje. Da se ogradim, sklanjaju se i našim. Ne možeš znati da su to pojačanja kada nisu dokazali ništa. Mi znamo da ovo nisu pojačanja jer se igralo i protiv Steue i Batea i Liga Evrope i vidi se da su momci havarija.

Stvarno nemam vremena da se bakćem sad, al Skočimiše šta je promenio Kiza mag u derbiju? Jel igrao sa rezernim sastavom, šta? Evo recimo u odnosu na Augsburg, jedina razlika u timu je što je igrao Fabricio u Njemačkoj, a u Derbiju Ćirković.

U derbiju su igrali i Oumaru i Živković(i) i Brašanac i Babović, Ilić Alen Stev. Božinov od šezdesetog otp.

Reći da Zvezdina pojačanja nisu pokazali, pardon dokazali ništa je tek za priču.

Ма ко се нама склања, ко је филијала? Да ниије можда Хајдук Кула, чији су играчи давали аутоголове ГЛАВОМ са ивице свог шеснаестерца? Да није Банат, чији је председник био такође и у управи Партизана ИСТОВРЕМЕНО? Можемо овако до сутра.

Ова ваша управа је СНС, Вазуру знам са факса и дечко је цео живот велики навијач Партизана. Сад какав је, то ме боли курац искрено, што се мене тиче угасите се.

А што се тиче КИЗО ОДЛАЗИ ЊАЊА, УПРАВА ОДЛАЗИ ЊАЊА, ви сте бре показали ко сте и шта сте када вас је на скуп подршке Вујошевићу дошло ХИЉАДУ ПЕТСТО. Какав Вучић, циа, биа, ви сте га отерали.

Derbi nije mjerilo jer je Kiza mag promijenio tim, one bi dobio i Palilulac.

one bi dobio i Palilulac.

Palilulac bi dobio, Augsburg ne bi.
ZAKLJUČAK: PALILULAC BI DOBIO AUGSBURG! JUPI JUPI JUPI

AJDE HALILE TI GA PRVI BLAJVNI!

Ali postoji jedan problem: kako ti znaš da je ta Zvezda toliko jaka i da su toliko pogodili sa pojačanjima? Derbi nije mjerilo jer je Kiza mag promijenio tim, one bi dobio i Palilulac. Mimo Derbija CZ nije odigrala ni jednu krštenu utakmicu, što je filijala, što sklanjanje. Da se ogradim, sklanjaju se i našim. Ne možeš znati da su to pojačanja kada nisu dokazali ništa. Mi znamo da ovo nisu pojačanja jer se igralo i protiv Steue i Batea i Liga Evrope i vidi se da su momci havarija.

Ajde redom evo. Prvo kolo sklonila se ofka,druga nedelja KIKS metalac, treca nedelja KIKS Radnicki, 4. vozdovac-Filijala?, 5. CUka-filijala?, 6.Radnik-Filijala?, 7. Javor-Filijala?, 8. mladost-Filijala?, 9.Partizan-filijala?, 10.Jagodina-sklonili se, 11.Novi pazar-Filijala? 12. Spartak-Ne znam sta da mislim, filijala nije, a da li su u krugu bodova sa Jagodinom, Ofkom, Pazarom i ostalima, ne verujem, posto su sa Zvezdom igrali egal. Da su dobili, bilo bi Zvezda pustila, posto smo dobili oni nas pustili, i tako u krug...

Dakle, dolazimo do zakljucka kog? Da su se ofka i Jagodina sklonili, ili da su svih ovih 12 timova filijale zvezde? Za ofku i jagodinu ja licno verujem da jesu, a sta je sa ostalima?

Dakle, ta prica pada u vodu, na terenu smo apsolutno sve ekipe sem radnickog, metalca i ofke nadigrali.

Ma samo da cujem jos jednog grobara da pominje filijale. Pa kad je BSK bio u jsl i kad su igrali protiv vas spiker na stadionu je rekao 2:0 za naše ili tako nešto kad ste vi vodili. Isto Hajduk kriminal Kula, svaka utakmica je mutljavina bila. Da je prevde, a nije i vama bi oduzeli 4 boda zbog kombinovanog sastava.

Šta je sa kupom protiv Vojvodine? To ste zaboravili?

Dosta prepucavanja zaključili smo da ste godinama mutne utakmice igrali a sad možete samo nekoliko pa plačete kao pičke. A SAD JE VREME DA JEBEMO ŠIPTARIMA MAJKU SVI SMO MI ISTI SAMO NAS BOJE DELE
OOOOO JEBI ŠIPTARE

12. Spartak-Ne znam sta da mislim

ovo nije bilo namesteno 1000000%
ofka prosle godine pustila spartak da bi spartak pustio zvezdu
cak se znalo da ce jovic dati gol da bi ga lakse uvaljali
ove godine spartak pustio ofku ali su protiv zvezde isli sa prvim sastavom nisu pustili 10000000%

jebiga meni je to izvor iz prve ruke e sada vi verujte kolko hocete
ja sam tebi bvdlgasdgsg slao pvt jos ranije pa ti vidi

SPARTAK DAO 3 BODA OFKI DA BI KASNIJE DAO 3 ZVEZDI, KLASIČNA 3 ZA 3 NAMEŠTALJKA!

Stvarno nemam vremena da se bakćem sad, al Skočimiše šta je promenio Kiza mag u derbiju? Jel igrao sa rezernim sastavom, šta? Evo recimo u odnosu na Augsburg, jedina razlika u timu je što je igrao Fabricio u Njemačkoj, a u Derbiju Ćirković.

Ma ne vredi, sta se mucis, i ti i blajvaga i kapun....cuj Kiza promenio tim aahah

E da je Fabricio igrao 0:3 na poluvremenu sig

posto se namerno pravite blesavi evo ja cu vam odgovoriti

igrali su levi bek i stevanovic koji su imali DVA treninga sa ekipom, igrao je na sredini sa samo jednim igracem kao zadnjim veznim (mada cini mi se da to efektivno nije bio nijedan) umesto standardna dva koja je furao tokom cele sezone, i na kraju, igrao mu je saponjic od starta iako mu sansu daje na kasicicu.

a da ne pricamo o postavci igre koja je umesto da pritisne poluretarde iz vaseg zadnjeg reda, pustala da se dobacuju, a zatim bunarili na PREOGROMNOG saponjica koji je padao ko pickica

i sve to, prvi i jedini put u sezoni.

Sad na vestima, intervjuišu neke albance povodom utakmice, kad će jedan đedo aljbanski,

"ja sam navijač Partizan Beograd" ahahahahhahahahahah
hahahahahahahahahhahaha

Koliko nepoznavanja fudbala strasno...

Dzanki Kiza inace vazi za dobrog takticara, ali isto tako i za nenadmasnog pusaca kurca bez postavljenih pitanja. Taj se nikad nece mesati u svoj posao ako mu gazda ne naredi drugacije. Inace je trenirao klubove sa teskim bitangama na celu istih, oduvek je radio kako mu se kaze da treba. Da u PartiSNSzanu "odlicno" radi svoj posao govori i cinjenica da uprava apsolutno ne razmislja o njegovoj smeni posle rezultata zbog kojih bi trenera menjali timovi tipa Cesterfild ili Sodertalje.

Sta se razlikovalo u utakmici protiv Zvezde i u Evropi? Ako to neko nije video nema potrebe da mu se objasnjava, potrajalo bi 7 dana.

Koliko treninga sa ekipom su imali Srnic i jos par igraca koji su se odjednom nagomilali i imaju samo nekoliko utakmica u Zvezdi, tipa Vijera itd?

Ne moze biti gluplje opravdanje.

Da li si upravo naveo postavku igre Partizana (kao i taktiku " pustanja da se dobacuju") kao jedan od razloga zasto derbi nije merilo?

Izgleda da ipak moze.

naveo sam postavku Partizana i taktiku koja je vise odgovarala zvezdi nego partizanu i to zna jebeni deda ispred prodavnice sa pivom u ruci a ne neki ne daj boze trener.

onako nas niste nadigrali u derbiju ni kad ste imali 10 puta jace timove od ovog a mi 10 puta slabiji tim od ovoga.