Prijava

Ne, stvarno, ako niste uvidjeli da je Kiza samo za Derbi apsolutno promijenio formaciju, turio Stevanovića na najbitniju poziciju u Partizanu nakon pola treninga sa ekipom, izvukao Fabrisija i stavio Ćirka jer je ovaj "povrijeđen" (inače se promjena štoperske linije pravi na najbitnijim utakmicama u sezoni, tako to treba) onda nema dalje, džaba, evo čisto za ciganiju NAJBOLJI TIM PARTIZANA IKADA JE NADIGRAN U TRENUTKU KADA JE BIO NAJUIGRANIJI I NAJSPREMNIJI. Eto, sad vam je kita porasla centimetar.

jel taj stevanovic onaj alen?

onako nas niste nadigrali u derbiju ni kad ste imali 10 puta jace timove od ovog a mi 10 puta slabiji tim od ovoga.

Pa zato što vas Zvezda nije nadigrala toliko na znanje koliko na muda i čistu inspiraciju pojedinaca, uz priznajem, i dozu sreće.

Da se igralo sutra smem da potpišem da vas ne bi dobili, ne znam da li bi izgubili ali znam da se onako dobra utakmica ne bi ponovila.

Problem je što vi tražite objašnje u nekakvoj nepostojećoj teoriji zavere i promeni Kizine taktike, koja iako se promenila nije bila promenjena jer je Vučić tako nešto naredio nego jer je vaš mag hteo da napravi neko iznenađenje ili šta već a to nije naš problem jel tako, tako je.

Čuj, taktika koja odgovara Zvezdi, daj idi bre Gazi, ja ne znam jel si ti igrao fudbal u životu..
Postavio sam pitanje koliko su Srnić i Vijeira odigrali treninga i utaknica sa ostalim igračima da bih napravio paralelu sa ovim vašim bekom i evo iskusno ga već 18h izbegavate..

Odgovor je 174 JER JE SRNIĆ IGRAO ZA OMLADINCE I TO SE RAČUNA HAH KOJE TRIK PITANJE

Samo sam hteo da vidim odgovor i da se uverim da li ste stvarno zapali u toliku kolektivnu paranoju i beznađe. Znači sere mi se od takve vaše debilne logike i traženja najbednijih i najpatetičnihih izgovora od kad čitam ovaj mutavi forum

Aj ne plačite kao pičke, primili ste karu u derbiju i tačka. U interesu vam je da se derbi što pre zaboravi.

Gazimudu zabagovale ganglije.

Хахах Сурдулица јебена.

ahahah jebem ti život

Opet Kiza mesa karte po direktivi odozgo, pravi taktike koje odgovaraju protivnicima :**

JEL TACXNO DA JE NEKO NA POLUVREMENU OTKRIO TAKTIKU STRUCNOM STABU SURDULICE I TAKO ONEMOGUĆIO KIZU DA ODNESE TRI BODA SA UVEK NEUGODNOG STADIONA NA JUGU SRBIJE?

Sramota shta se radi da se destabilizuje institucija u ovom jednom specifichnom trenutku... :o(

Za njega ni mater ne zna da je trener fazon

Hahahahahahahahahaha

Čestitam. Uzeli ste bod Surdulici.

http://www.mozzartsport.com/vesti/ivan-tomic-vodi-partizan/118085

Хахахахах гаси их Вучела мајсторе.