Prijava

Gledam emisiju secanja na SOS-u, pricali o finalu Partizanovih beba iz 1966 godine, koja je to podvala bila da se razbije tim sunce ti jebem. Pricaju Soskic, Galic i Kovacevic. Optuzili Milana Galica, Vladicu Kovacevica, Vasovica i Soskica da su retrograadne snage, da su previse obrazovani i drzava sve uradila da rasturi ekipu. Trazili igraci upravi po 10 hiljada dolara da ostanu u Partizanu i da potpisu da ce bar jos 3 puta igrati finale Kupa Sampiona i nisu im dali. Nisu hteli nikakve premije da im daju, nista. Mater im jebem u picku, ova Srbija je golo govno i treba svi grobari da uzmemo albansko drzavljanstvo kad smo strano telo. Mater im jebem na kamaru.

I evo gledam prica Jusufi sad, pred finale Vasovic i Vladica dovedu Adidas i Puma daju 2000 dolara da igraju u patikama finale da uzmu nesto para, pa pola tima nece da menja i onda doveli molera pa farbaju patike sa tri crte svaki igrac dobio 100 dolara... pola sata pred finale guzva u svlacionici farbaju patike... ajoj sve im jebem u picku.

Pantici su baksuzi.

Leonardo 43% Leonarda

ako 43% leonarda jednako 70% tima, koliko je ceo leonardo procenata tima?

Samo da prestanu da se glupiraju i lagano dupla kruna opet i bar polufinale lige sampiona. Mada i dupla kruna ce biti dovoljna.

Sta je sa ovom degencinom leonardom, sta se desava?

sve nesto kapiram da ce leonardo od boga oca i ljudine da ispadne na kraju peder koji se hefta u bulju za pare.
eventualno dopingovani sektas.

Leonardo mučenik božiji čovek ne igra on za pare i on bi išao iz Partizana, ali ne može zbog navijača koje mnogo voli i koji njega mnogo vole, a hoće da ga ubiju, a uprava kluba ga zadržava i "fuck them" što bi on rekao pokazujući na njihovu ložu nakon sinoćne utakmice, da barem hoće decidirano da mu kažu šta hoće od njega, jer njemu pare nisu najbtnije fudbal je i ljubav i strast, i sam bog zna da njemu nisu najbitnije pare, i da voli ovaj klub i navijače.....

Dobar je igrac ali jrbo ja takvog igraca koji se srdi na instagram komentare.
Mislim zamislite ronalda da cita non stop komentare mesijevih fanova, pa lik bi ocelavio minimalno.

boli ga kurac da igra ovde za kiki riki.normalno je da hoce da se unovci.svaki sere da nije do kinte.to je vec standardna pojava.navijaci u srcu,ne treba kinta,ljubim grb posle gola...
ovde se svi jebavaju oko tih tvitera.od ozbiljnijih vesti bude sta je dara bubamara napisala na tviteru.onaj mongoloid se svadjao sa svima preko skajpa ili tako necega.ima onaj snimak.
ne daj boze da te srbi vole.

Rekao je nesto tipa ako uprava nastavi da sere po meni otvoricu usta i reci o cemu se sve radi. A i nije nemoguce da je neko hteo da ga utopi sada da uzme neku lovu sa strane a on lik hteo da udje u ls sa partizanom(na stranu to sto svi znamo da oce da se unovci, mozda lik misli da ce se vise unovciti ako udju u ls pa pokaze sta zna)

Sanitarni čvor
http://sport.blic.rs/fudbal/domaci-fudbal/majstor-lopte-i-instagrama-ko-je-sejduba-suma-najskuplje-pojacanje-partizana/lbd8k7l
i majstor instagrama
meni ovo nerealno.ne verujem da ovaj hoce za male pare da igra.

Mislim da je bolje reći da ovaj hoće za malu SUMU da igra

xDxDxD

http://www.kurir.rs/sport/fudbal/2880127/olimpijakos-seltik-ludogorec-evo-ko-sve-moze-da-ceka-partizan-u-3-kolu-kvalifikacija-za-ls
realno, svi su jaci od njih.od ovh koji ce proci.nazire se vec.iznenadjenje ludogorec sto je popusio od zalgirisa,al mislim da ce u revansu da ih dobiju.