Prijava

Pa isto su maltene uradili i sa Leonardom prošle godine. Nije ni igrao protiv Poljaka pa je na kraju ispalo da bije skoro 40 soma mesečno za igranje domaćice.

Igraće revanš, šta.

А да је Нејмар лично, не може уваљати Олимпијакосу 3 комада да јебе рак рака.

Туку фино црнци у одбрани, отресли су Јанковића кад год им се указала прилика. Леонарда су појели у другом полувремену.

Pa niie ni trebao da uvalja tri komada ali mozda bi se, kao plejmejker kako ga najavljuju, pojavio evertonu momenat pre nego sto je poceo da drvi kurac pa je ne bi izgubio i ne bi primili gol iz prvog poseda lopte olimpijakosa. Ne mozes tako da analiziras brt fudbal je to

sada ide ono kako rezultat nije povoljan,al oni idu da daju sve od sebe i ostavice poslednju kapi krvi,znoja na terenu i svasta je moguce.lopta je okrugla.
imali smo sanse,nismo ih iskoristili,oni jesu.ne moze se tako protiv kluba evropskog renomea.ostaje nam samo da se sto bolje pripremimo za revans.neka nam je bog u pomoci.hvala navijacima na podrsci,bili su nas 12ti igrac i bodrili su nas svih 90 minuta.

Kakva crna Liga Šampiona, ne znam iskreno po meni bolje igrati slabije takmičenje (Ligu Evrope) i posle 6 kola imati između 3 i 9 bodova, jer su timovi znatno slabiji, nego igrati LŠ i nakon 6 kola imati 0 bodova s gol razlikom 2:15 fazon.

Ne znam, moje neko mišljenje

jel ide partizan u LE ili je kraj?
visestruko je veca kinta u ligi sampiona,pa kapiram da bi svi pre na 0 bodova isli tamo,nego u ligu evrope.pa makar i prosli grupu.

Ma to, samo za pare mi je generalno i jasno... e ne znam da l ako ispadnu sad beše idu u ono poslednje kolo za kvalifikacije u LE ili ne?

verovatno da je to.da idu u poslednje kola.vise ne mogu ni da upratim ko svet sta gde kako ko ide.

Hahahahah, samo znam da valjda ko u onom poslednjem, baražnom kolu kvalifikacija za LŠ ispadne, direktno ide u LE, e sad ako se ne varam za ovo treće kolo ko tu ispadne ide u poslednje kolo kvalifikacija za LE. Osim ako nešto u sistemu nije promenjenu u odnosu na prethodne godine

Ovo je trece kolo kval. za LS, ima ih 4, cetvrto = plejof, ispadne sad i ide u plejof za LE. Zvezda je igrala od prvog kola (LOL) kval. za LE, sad je na trecem, Partizan od drugog kola kval. za LS sad je na trecem. Nije neka nauka jebiga.

To da je bolje da igraju LE nego LŠ je isto kao kad bi rekao da je bolje da dodju neke debele prejadne likuse na gajbu nego neke vrh prepicke jer jebiga za te debele ne moras ni da se potrudis, vrlo verovatno jebes. Nelol spika totalno.

Generalno, ako ne mogu proći Olimpijakos znači da nisu ni približno kvalitetu za LŠ i to je najpoštenije. U LŠ i treba da idu najbolji timovi Evrope, UEFA je maksimalno oslabila kvalifikacije da se ponekad i naši invalidi nađu u eliti ali toliko nam je loš fudbal da se jedan Olimpijakos šprda. Olimpijakos jeste respektabilan evropski klub ali nije sam vrh. Partizan je daleko i od običnog kluba, kamoli od respektabilnog i opet kao takav dere u domaćem takmičenju. Toliko o srpskom fudbalu :D

To da je bolje da igraju LE nego LŠ je isto kao kad bi rekao da je bolje da dodju neke debele prejadne likuse na gajbu nego neke vrh prepicke jer jebiga za te debele ne moras ni da se potrudis, vrlo verovatno jebes. Nelol spika totalno.

HAHAHAHAHAHHA

rumuni uloze po 20-30 miliona u tim,pa kada ponekad prodju,svi ih izjebu.u ligi evrope kao nesto igraju.prodje se grupa ponekad.tesko da se moze ocekivati prolaz negde,a budzet ti se meri u milionima dinara.previse mi ocekujemo i imamo neosnovana nadanja.mi smo ona sirotinja koja je tu da popuni prostor.ukoliko ne prodaju klubove(malo verovatno)drugo kolo ce biti maksimum.

Verovatno jedan od jadnijih golova ove godine u svetu.

lol ovaj gol ko kahriman beše u derbiju pre 2 sezone

Ovaj njihov je nekih 0,85 Kljajica bio. Glupsoni

I evo krenuše priče "Da baba ima muda bila bi deda"

Kurčina su oni gola. Žao mi je samo Đukića, opet mu uvaljuju invalide i opet će ga napušavati iako je čoek legendar, vidi se tu neki kao pomak ali džaba kada je krajnji domet ovih invalida 15 minuta, posle toga zaborave šta im je trener rekao i jebiga.

Idemo na Videoton (Marko Nikolić, Šćepović, Danko Lazović)... iskreno ne znam da l je dobro ili loše.

Elem, kad videh koga bi dobili u baražu za LŠ.....