Prijava

Овај сајт мора да буде такмичарски да би изродијо бар 10 дефиниција које ваљају дневно. Просто сви желе да читају добре ствари или пак сварљиве. Имам план како то да се одради ако оћете да слушате.

Овако:

ставка 1: Увести велико дугме које ће да се зове најпопуларније данас, као што је то некада било. Да стоји између "дефиниције" и "постери". Уместо да буде у календару који по мојим сазнањима једино Минг кликће :)

ставка 2: Да овај пут за сврставање буде заслужан количник као што је то било у оном малом такмичењу које је организовао Пеки д Џем. Значи ако дефка има 0 минуса множи се са 1.5 и то је то, остало је ок.

ставка 3: Да се укину пратиоци јер је то довело до тога да онај који је најбогатији буде најбогатији па чак и ако продаје говна. ТО НЕ ВАЉА. Укинимо пратиоце, будимо срећни

ставка 4: Направимо сајт да гледамо мање гована и фејзбук срања јер та поменута срања никад неће бити на овој листи најпопуларнијих. Тиме ћемо моћи да изаберемо шта ћемо да гледамо и читамо ако нагрне нека велика нужда дефиниција.

Е сад, појашњење зашто је ово боље. Ако неко напише дефку која је говно, и онда после тога види да је његова говно а нечија која није говно буде на листи међу првима он ће следећи пут да се потруди да напише нешто што није говно. Ако пак из пар десетина покушаја не успе он ће одустати. Просто нико не жели да га посипају говнима за оно што је урадијо. Ја бар имам такво мишљење.

ДОДАТАК: Ово није враћање дефиниције дана, само најбоља дефка ће бити изабрана за насловну, а ако. чак и кад је најбоље оцењена не испуњава услове не мора бити изабрана, јер модови одлучују о томе.

Е сад, пљујте ме јејте говна како би се јебо за поене и шта већ али ја сматрам да је ово најбољи начин да се говна смање. Раније није било оволико гована и тако...
Удрите... ил немојте, боли ме курац, ја сам своје рекао

Апсолутно подржавам!

Шта знам, није лош предлог, али би увођење те листе довело до много већег (само)лајковања дефиниција. Као што је пре био случај, лупиш са неколико дуплака омиљено и испливаш на врх, а онда раја даје плусеве махинално на те дефке. Било би ту доста малверзација.

млато то је и тад био проблем биће и сад, ал за то се банује. Кад тад се све то сазна и онда ти педери који су се лајковали запале са сајта. Просто

ti za precednika! kupio si me već kod tačke 3!
ponekad kad udjem da čitam defke pomislim da je neki spem...msm nisam ni ja tamo neki čampijon u pisanju ali doživim transfer blama i batalim čitanje.

Mlata je u pravu, moralo bi to da se kvalitetno odradi da bi uspelo.

Банини пусти ПВТ да се договоримо око кампање ллололо

само најбоља дефка ће бити изабрана за насловну, а ако. чак и кад је најбоље оцењена не испуњава услове не мора бити изабрана, јер модови одлучују о томе.

ovo je dovoljno da se podstakne takmicenje, a ostalo sto si napisao je nebuloza zato sto vec postoji "Najpopulrnanije definicije za taj i taj datum", a extra je tvoj problem sto ne klikces ko i Ming, ovo sto si naveo samo komplijuje.

Pratioce podrzavam da se ukinu, ne znam da l sam dvaput otisao na tu opciju.

kapiram da je ovo okej. u svakom slucaju govna moraju nekako da se smanje

Као што је пре био случај, лупиш са неколико дуплака омиљено и испливаш на врх, а онда раја даје плусеве махинално на те дефке. Било би ту доста малверзација.

Tu su moderatori da prate eventualne malverzacije. Ako su mogli iskopati ono lajkovanje što je odvelo na stub srama onolike autore, ovo će im biti pičji kašalj.

Iako ovaj Fejz uglavnom mlatara niđevezice, ovaj put je ubo. Previše je govana na sajtu, treba nešto uraditi. ZA!

Гилиптерчино да ли ти схваташ да људима треба да се удари на психу јебену, ДА ПОСТОЈИ ТО ДУГМЕ А НЕ КАЛЕНДАР СВИ БИ КЛИКТАЛИ НА ЊЕГА! колико пута да то поновим

Ne može. Ti dečko samo teraš kontru. Kad je bila definicija dana i kad su bile te najomiljenije bio si najglasniji za njihovo ukidanje. Borili ste se onom protiv takmičara. Sad ti ni ovo ne valja. E kurac! Ništa od toga, sad moraš da pojedeš sva govna koja si izasrao dečko i da pitaš ima li još ololo. ♥

Гилиптерчино да ли ти схваташ да људима треба да се удари на психу јебену, ДА ПОСТОЈИ ТО ДУГМЕ А НЕ КАЛЕНДАР СВИ БИ КЛИКТАЛИ НА ЊЕГА! колико пута да то поновим

U pravu je Fejz, malo ljudi koristi taj kalendar, pogotovo novih članova. Ali nije praćenje loše, možeš da počneš da pratiš nekog čija ti se definicija svidi, iako je početnik.

Дуни га френки ♥♥ никад реч нисам рекао против Дефке дана, а и сад не желим да се она врати, чак и да сам рекао. Тиме сам се оградијо :)) САмо да малко помери календар на видљиво место и да му да нови назив. Толико се тражи од Кајзена

А ја сам срао против одабраних, пре 10 месеци и био сам у праву, сад кад видим каква говна су тамо, одем па читам најновије дефиниције да се малко детоксикујем

Њаааа...и онако ме заболе за дефиниције

Slažem se. Samo nisam siguran da bi mogao ostvariti četvrtu tačku. I naravno možemo se mi slagati koliko hoćemo, al kaizen ako te opet iskulira, kao što je za ono dugme nepročitane definicije, opet si palamudio u prazno...

http://vukajlija.com/forum/teme/24418-da-vratimo-temu-definicije-dana-obavezno-procitati-pravila#post_1443728

Mogla bi npr da se vrati trka za defku dana kao kombinacija sa sadasnjim sistemom. Te defke dana bi bile automatski ubacivane medju odabrane, bila bi samo jedna defka dnevno vise, sto ne bi smanjilo kvalitet, a povecalo bi se citanje novih defki.

Procenat minuseva koje sam dao od druge polovine 2009. do juna 2011. - 22,4% (25594-7388)
Procenat minuseva koje sam dao u periodu jun-jul 2011 - 62,4% (664-1104)
Procenat minuseva koje sam dao od druge polovine 2009. do avgusta 2011. -24,4% (26258/8492)
U proseku svaka četvrta definicija dobije minus, ali u zadnjih par meseci svaka treća dobije plus. Delimično posledica strožijeg ocenjivanja, a delimično posledica velikog pada kvaliteta definicija.

Ja sam citao kvalitetnije defke dok je postojala trka za defku dana. I po meni je bio kvalitetniji sistem, bilo je dovoljno da par njih neku defku omiljenuje i da drugi "saznaju" da je ona dobra. Ovako ja procitam na stotine defki dnevno, od toga 5% odlične, 15% dobre, 20% prosečne, 50% glupe, a 10% plagijati. Ovde na Vukajliji puno starijih članova smatra da je trka za najbolju defku greh. Pa kad odete na basket, da li vam je cilj da pobedite ili nije iako nemate ništa od te pobede? Kada imamo trku, onda je zanimljivije,
Ja sam za vraćanje trke (ne mora defka dana, može samo kombinacija sa prethodnim sistemom, kao što sma predložio), a vi kako hoćete.