Prijava

Да ли си ти икад био за нешто?

Nisam ja Dzanki dechko!

Gamby je podlegao manifestu Andreja Brevića.

ево. да се банује углаву. за стално.
п.с. селте, дај линк те нове теме за бањавања, ако је отворена, да не качим овде.

Ma kakav trajni ban odmah, gdje će ti duša, Aleksandarkge? :)
Naučiće. Možda. :)

E a dovoljne su ti one 2 teme koje već postoje.

Ma kakav trajni ban odmah, gdje će ti duša, Aleksandarkge? :)

ovaj je od trajnog bana udaljen za jos jednu tupavu definiciju. to bi trebalo da je otprilike kriterijum.
napisao 3 obrisane 3. ako ne nauci do sutra, nek otvori nalog pa nek ocenjuje. nije za pisanje.

Да се уведе опција самобановање, то је права ствар.
Шалим се, подржавам ово, чим на гробљу има 3, 4 дефке а живу ниједну, још уз то све плагијати и којекакве глупости, трајни бан па се пуши.

Ovo je sad ozbiljan predlog i ako se neko koga ne mrzi toliko da misli, kao mene, prihvati da smišlja sistem, možda i upali...stvarno.

Jel' ste videli kako se dobijaju rangovi na onom Konkvistadoru ili kako se ono već zvaše? Nekom matematikom gde se množe pobede, snaga protivnika, itd, itd...

Možda ovde treba nešto tako. Recimo prosek definicija, pa broj, pa još nešto(jebem li ga šta), itd, itd...i onda da se dobije rang. Tako onda nema lupanja gluposti, moraš da "pobediš" da bi išao nagore, a nema ni pomaganja kvantitetom zato što tako samo možeš nadole ili da stojiš na nuli.

Sećam se nekog Kaizenovog predloga od pre tri godine...neki da se dodeljuju značke za rangove. To bi ovde sada, u ovim uslovima stvarno radilo. Ima dovoljno članova sada za tako nešto. Kada je ta ideja bila data tada, nas je bilo malo i mrzelo nas je da mislimo...:-) Možda je sada vreme?

Nisam čitao prethodne postove, ali me je Kurdov post naveo da se ulogujem i napišem sledeće.
Moje mišljenje je da zbir glasova za definicije (razlika pluseva i minusa) kao sam, nije dovoljan kriterijum za određivanje ranga autora. Trebalo bi da participiraju sledeći parametri:
(1) Zbir glasova za definicije - kao i do sada najbitniji,
(2) Ukupan broj definicija - da se nagrade autori koji su ostavili dublji trag na sajtu,
(3) Ukupan broj pročitanih definicija - zbir svih pluseva i minusa datih na tuđe definicije, čime bi se povećalo čitanje definicija (malverzacije oko lajka i hejta i brzog (ne)čitanja rešavati rigoroznijim banom).
Sistem rangiranja autora je potrebno odrediti po nekom jednostavnom ključu (linearna funkcija), na primer:
UKUPAN BROJ POENA (merodavan za rang) = 0,8(1) + 4(2) + 0,2*(3)
Vrednosti parametara su uzete orijentaciono, a za tačnije određivanje parametra (optimalne vrednosti) bilo bi potrebno odraditi neku skromniju statističku analizu, što bih i ja mogao kad uhvatim vremena.

Toliko od mene.

značke do groba, ačivmenti su jedina zabavna stvar u trenutku, a i moderni su.

acivmenti? au brate :)

Slažem se sa Surovim. Arčivmenti su odlična ideja.

problem je što da bi se nešto na osnovu proseka računalo, moraju da se čiste sranje definicije iz novih definicija da bi ove dobre imale neku šansu... A ne da neko napiše dobru definiciju, i za 7 minuta završi na 4 strani (ko čita četvrtu stranu jebote???) posle 2947 sranje defki....

Lullaby
Ma kakav trajni ban odmah, gdje će ti duša, Aleksandarkge? :)
Naučiće. Možda. :)

E a dovoljne su ti one 2 teme koje već postoje.

у праву си, наступиЈо сам у афекту, али ми се учинило да сам, док сам читао најновије дефиниције, натрчао на једно 4-5 његових гоФнета, и о'ма сам баталиЈо да читам даље.

Predlog za Pekija, ako ćeš praviti kup, bolje bi bilo da napraviš više tih kupova, pa onda pobjednici tih pojedinacnih kupova sastaju se u jednom velikom, sigurno će biti mnogo kvalitetniji defki.

'Alo! Gde je onaj irski doktor nauka da sad osmisli nekakvu 'vormulu kako ja da budem ustvari prvi, moram, navikao sam se. :-)
'Alo Celt, dolazi ovamo i davaj ideju kako da ubedimo Kaizena da sebi usere nekoliko dana života smišljajući program za nešto što uopšte ništa neće da promeni na sajtu! :-)

DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!
STOP GOVNJIVIM DEFKAMA I POSTERIMA!!

tako je!

taj što je ukrao ili pozajmio takmičarski duh da ga lepo vrati...ili oni, ako ih ima više....lepo, nije u redu da kradu takvu stvar, nije...nije ni pošteno...

ja to nisam ukrao, uzeo, pozajmio tako da od mene ne očekujte da vam ga vratim...ja to više ne radim, ne kradem evo već 15 godina....