Prijava

Red, zakon, mir.
Oni treba da ih poštuju i čuvaju.
A oni su ti koji se prvi poseru na to.

Izvinjavam se na rečniku, ali ne mogu da smislim lepe izraze kojima bih opisao ove gnusne grabljivice društva.

Situacija je sledeća:

Drug (komšija) je bio u gradu sa društvom. Ja, tog dana nisam bio u gradu, tako da nisam bio sa njima. U 4 sata se vratio sa društvom kući. Zbog preglasne muzike, policija se pojavljuje na vratima 20 minuta kasnije.
On nije imao ličnu jer ju je izgubio, a nije stigao da izvadi novu. Nisu hteli da upišu samo njegovo ime, kao stanara i organizatora te žurke, već su uzeli ličnu od drugarice i hteli nju da upišu. Ovaj to nije dao i uzeo je njenu ličnu njemu iz ruke. Ok, to nikako nije smeo. Ali problem je ovaj: nakon toga, 4 policajca, te duše od ljudi, su ga izvukli napolje i tukli i gazili ispred sopstvenog stana. Čvoruge po licu, masnice, ogrebotine, posekotine, kraste po rukama i nogama, već 2 dana ne može da hoda kako treba. Nakon toga su ga odveli u policiju, gde je bio do narednog dana, dok ga majka nije izvukla.

Grupno izvinjavanje je usledilo kada su oni saznali da postoji kamera na zgradi, koja gleda pravo na taa vrata i koja je snimila sve što se desilo.

Otišli smo kod predsednice stanara i zatražili kopiju snimka. Na šta je usledio odgovor da ona NEĆE (ne ne može ili ne zna, već neće) da nam da kopiju, iako smo mi svi platili tu kameru, kao stanari. Kao, pravio je taj komšija puno žurki, svi se žalili, bla, bla, bla i zaslužio je to.

E sad, ima lekarski nalaz, nema snimak. Da li je bolje tužiti te osobe, tražiti od suda snimak i smenu te predsednice, jer ne ispunjava svoje dužnosti i uskraćuje nam naša lična prava? Tužbom, jer ipak, ovo je Srbija, moglo bi da dođe do komplikacija i konstantne masturbacije tih policajaca nakon suđenja nad komšilukom i podjebavanja. Znate i sami u kakvoj zemlji živimo.

Vaša mišljenja, šta uraditi? I kako stati na put ovakvim primerima totalne moći i korumpcije koju veliki deo policije u Srbiji i regionu sprovodi?

Sam si dao odgovor. Pošto je ovo Srbija, bolje da ćuti i zaboravi. U suprotnom sledi drndanje, za sve moguće stvari.

bolje da ćuti i zaboravi

Čime se nastavlja tradicija ubijanja od batina bilo kog civila, samo iz razloga - jer im se može.

IDI STEFANE NAVARI SE I NE LOMI GLAVU, JER PRAVDA NE POSTOJI. možda i jesje zaslužio neki šamar kad se kurčio i uzeo ličnu panduru iz ruke. mada, i ti nis bio tu, bog zna šta su ti ispričali. a kopija snimka je davno nestala! a ako je stalno pravio žurke posle 3h ujutru trebalo je komšije da ga olome, jebem mu mater. panduri su stoka bezrepa, to je tačno, al nemoj da generalizuješ. od suda će izvući kurac, i to za 10 godina. :-)

Čime se nastavlja tradicija ubijanja od batina bilo kog civila, samo iz razloga - jer im se može.

Šta ćeš...Tu smo gde smo.

korumpcije

ispravi na korupcije... i ako nisi Romulanac ne talasaj, to nije u duhu evropeizacije Srbije.

mada, i ti nis bio tu, bog zna šta su ti ispričali

Bilo ih je petoro sa njim, plus 3 stana sa strane i komšije iz zgrade. Svi su mi rekli istu priču, a i nemaju razlog da me lažu. I svi su rekli da muzika i nije bila puno glasna.

1. У 4 сата је баханалисао док су људи покушавали да спавају.
2. Курчио се и отимао личну карту из руке полицајцу док је легитимисао друге.

Ко га јебе.

Ко га јебе.

Molim?

Zar je time zaslužio ovakav tretman?

Ajde sad, idem ja gradom i majka ošamari dete jer je palo i isprljalo se. I ja sad treba da joj priđem, lupim šamarčinu, bacim na pod, jebem joj majku milosnu i na kraju je bacim u žbun, jer, ko nju jebe i ko jebe njena prava.

Ne kontam samo zašta on nije hteo da da da legitimišu tu devojku? Kad imaju prava da legitimišu svaku, ali bukvalno svaku osobu koju vide. A i on nije imao ličnu, morali su nekog da zapišu. E sad, s druge strane to što su ga istukli nisu imali bukvalno nikakva prava za to. mogli su da ga privedu samo ko što su i uradili posle prebijanja.

Ко га јебе.

+1

U ovoj zemlji su tučeni od strane policije i za mnogo manje stvari.

Пази, ја нимало не сумњам да су они бахата стока која уме и воли да претера. Само ми не пада на памет да се нервирам због накурченог клинца који отима личне карте из руке пандурима да би испао фаца пред друштвом. Да су га налупали без икаквог разлога, па ајде. Овако, ко га јебе.

Поређење ти није на месту јер ти немаш монопол силе, док држава има.

DVAJT, DOĐI DA TE LJUBI KOMŠIJA U KURAC. :* .!.
jebeno si u pravu, mene dirali jer sam pio pivo ispred zgrade, sa ortakom. on bi u 4h ujutru žurku narkoman, a neko treba da spava... ma daj, stavite se u situejšn tih ljudi.

DVAJT, TI MI NISI KOMŠIJA, NEGO DEJS. nema ništa od poljubca, al jesi u pravu

1. У 4 сата је баханалисао док су људи покушавали да спавају.
2. Курчио се и отимао личну карту из руке полицајцу док је легитимисао друге.

Ко га јебе.

Baš to.
Znate kako moj drug kaže " JEDINI JEZIK KOJI STOKA RAZUMIIJE SU BATINE".
Ko se kurči i dobije.
Uopšte ne branim muriju, svi smo mi stoka. Ali kada neko dobije batine od murije u 90% slučajeva traži te iste batine, naravno desi se da naiđe neki izdrkan drot i opali te par puta bez razloga, ali inače je sve po zasluzi.

Šta će mu snimak, postoje svedoci nemilog događaja i gotovo. Postoji zapisnik s privođenja i evidentiranje uhapšenog. Nema od tog doduše ništa jer je bilo tu i neke gurke, sto posto a na to su alergični i tretiraće se kao opiranje privođenju i ometanje službenog lica u vršenju radnje, čak mu mogu prikačiti u tom slučaju i napad na službeno lice. Može da ih tuži lolo, neće da ih dobije. Ali može pokušati...

AURORA KOBJASNIJO. sigurno imaš iskustva sa time, a? šta si radila, govori!

:) Ne moraš ti baš sve znati Murinjo

Dobro, kako ti kažeš. :-)
mene su par puta maltretirali jer sam maloletan, al ništa strašno. prvi put mi uzeli ime i prezime a ja budala reko pravo i nisu mi ništa rekli jer mi stric pandur. posle me bilo sramota da me pitaju za strica i zbog tnga me ne diraju, pa sam govorio komšijino ime, njegove informacije Znam sve. inače i ja mrzim kapse, to nisam reko, mada bih voleo da budem saobraćajac, ako ne uspem u životu.

Decxo odakle mu pravo da se pravi pametan i otima panduru LK iz ruke? + Narušavanje javnog reda i mira i ometanje službenog lica ili kako se već zove.
Sam je prizvao pandurske pendreke ko mu je kriv!
Što se za vreme Tita niste pravili pametni i kalimerisali veliki dušebrižnici?

UDRI MILICIJO GVOZDENA PESNICO JER JE NAROD STOKA.