Prijava

Dakle, šta postižemo ovime?

1) neredovni članovi (fejzbuk klinčadija) dolaze na sajt u većini slučajeva kad vide da je neko lajkovao neku defku/poster. To bismo izbegli kao prvo.

2) kad tako dođu na taj način, oni lupe 3 defke, pa poster, i tako opet sutra i prekosutra i eto ti pretrpanosti na novim definicijama. Kada dođe dobra defka, za 15 minuta je zatrpa krdo sranje definicija.

3) izbeći ćemo prekopotrebno izlaganje javnosti i nadrkanim klincima koji će da potpaljuju vatre i spemuju. (jes da nećemo imati više najgluplji konkurs ali jebiga nešto mora da se žrtvuje...)

Šta dobijamo?

1)kvalitetniji sadržaj na sajtu
2)manje spema (jer nema toliko mnogo sranje defki koje ćemo trolovati i spemovati)
3)manji publicitet, a opet svi koji hoće da dođu, pa jebiga www.vukajlija.com nije teško zapamtiti valjda?

Kolateralna šteta: dovla98 i njegovo odeljenje neće dolaziti na sajt

Нисам ни читао, против.
Зто што каизену много ваљају ти лајкови, а и циљ неког сајта је посјећеност.

А, па не може ово, вукајлија група на фејсу има преко 100 хиљада чланова, шта би се десило кад би Кајзен нпр постовао тамо нешто, а нико не може да лајкује? А капирам да има још доста разлога, мада сам и ја потпуно за тај твој предлог иако је теоретски немогуће да очекујемо да се испуни. Јбг.

Postiže se to da Vuka ima više posetilaca, a Kaizen više pare. Ovo je njegov i samo njegov sajt, iako to mnogi zaboravljaju i tripuju da je vuka društvena imovina.

Postiže se to da Vuka ima više posetilaca, a Kaizen više pare. Ovo je njegov i samo njegov sajt, iako to mnogi zaboravljaju i tripuju da je vuka društvena imovina.

Lepo je rekao.

Od ovog predloga znaj da u startu nema ništa.

Gazda oće pare, jebiga.

I ja sam verovao u ovakve ideale dok nisam shvatio da je gazda kaptalista.

Сумњам да газда намерава да укине то, ово је као да га терамо да себи отфикари руку.

Неће се такој десити.

Ima realnijih načina da se stvari reše, banovanje, brisanje, još modova itd. A za ovo nema šanse, danas bez fejsbuk dugmeta nijedan sajt više ne može. Još malo će početi da ga stavljaju na wc-šolje...