Prijava

Ko su vam favoriti za titulu?
Ko ce ciniti top4 na kraju sezone?
Ko ce ispasti iz lige?
Najbolji strelac?
Najprijatnije i najneprijatnije iznenadjenje?
Ja sam vec pisao nesto o ovome na drugoj temi

Moja prognoza za sledecu sezonu:
1. Chelsea - Boas je dobar trener i imam osecaj da ce dovesti 2-3 top igraca, a mozda krene i Torresa. Celzi vec ima kostur ekipe za titulu, i samo su potrebna mala unapredjenja.
2. Man. Utd - Ne verujem da ce dobiti Snajdera jer ima prevelike zahteve za platu, a i Ferguson je izjavio da ot tog transfera nema nista. Veznom redu treba osvezenje, ali smo kvalitetan igrac. Oni i onako uzimaju titulu na dve godine, tako da ce da prave pauzu.
3. Liverpool - Ekipa je dobila najvece pojacanje u vidu trenera i legende kluba Kenija Dalglisa. Suarez je fenomenalan, Kerol ce proraditi uz lopte Dauninga, ocekujem i do kraja prelaznog roka unapredjenja u odbrani. Forsiraju britanske igrace i ovo bi mogla biti njihova sezona.
4. Man. City - Dosao je Aguero, ali vrlo verovatno odlazi Tevez, sto znaci da je City pao s konja na magarca. Tevez je odlican igrac i strelac (sa Berbatovim podelio titulu najboljeg strelca Premijer Lige i mnogo ce da nedostaje u igri. Aguero je odlican, ali postoji mogucnost da se ne uklopi i ne uspe da zameni Teveza.
5. Arsenal - Sve je izvesnije da ide Fabregas, sto znaci da ostaju bez vodje ekipe. I u ranijim sezonama je Arsenal uspevao da zavrsi sezonu bolje nego sto su mu predvidjali, ali ovaj put nece uspeti. Ako ode Fabregas, postoji realna mogucnost da ode i Nasri, plus su tu problemi u odbrani koja je najslabiji deo tima. Golman je prica za sebe i kostace ih nekoliko bodova.
6. Tottenham - Sesto mesto je njihova realnost. Mpguce da ostanu bez Modrica, a od dolaska napadaca svetske klase i ove sezone, po svemu sudeci, nema nista.

Da cujem/procitam i ostala misljenja.

Liverpool - Ekipa je dobila najvece pojacanje u vidu trenera i legende kluba Kenija Dalglisa. Suarez je fenomenalan, Kerol ce proraditi uz lopte Dauninga, ocekujem i do kraja prelaznog roka unapredjenja u odbrani. Forsiraju britanske igrace i ovo bi mogla biti njihova sezona.

Doveli su lijevog beka, još jedan štoper i to je to. Nakon dugo vremena, imaju dužu klupu, znači da će moći da se takmiče normalno i u kupovima i u prvenstvu bez straha od povreda. A prošlu i pretprošlu sezonu ih je bilo mnogo. Ne takmiče se u LŠ, ni u Evroligi, tako da se mogu više skoncentrisati na PL. S druge strane, to znači manje takmičarskih utakmica. Vidjećemo šta će biti. Akvilani je još u igri da ostane, iako ga traže Milan i Fiorentina. I o Miralešu se nešto pričalo da bi mogao otići, ali za sada još niko osim Laneta nije otišao. Mislim da će ovo biti tako jebeno dobra sezona, jedva čekam sutra. Samo da se ne zarati još više u Engleskoj.
EDIT: Nisam objektivan ni sekunde na ovoj temi.

Слажем се са вама двојицом што се тиче Ливерпула, и мислим да је топ 4 неки минимум који треба очекивати од њих. Има ту још да се уиграва, али са овако дугом клупом и играчима који се могу прилагодити скоро свакој комбинацији сигурно је да амбиције расту. Такође мислим да Арсенал испада из топ 4 и да ће се борити за 5. место са комшијама, наравно ако им не запале стадион. :) Вилшир би могао да се наметне као нови вођа, али ако и Насри оде + млака одбрана што рече Таули питање је како ће то функционисати нарочито пошто је конкуренција ове сезоне изузетно јака. Можда би најпријатније изненађење могао бити Квинс Парк Ренџерс, ако је веровати оној традицији да се на почетку сваке сезоне неки новајлија истакне и на крају заврши на солидној средини табеле. А чујем да су ови солидна екипа.

Mrzi me da pišem zašto ali evo moje prognoze.

1. Man Utd
2. Man City
3. Liverpool
4. Chelsea
5. Tottenham
6. Arsenal

Ispadaju Svonsi, Vulverhempton i Norič.
Suarez ili Ernandez najbolji strelci.
Najprijatnije Njukasl i Kvins Park, najneprijatnije Arsenal.

Kao sto rece Dvajt, Liverpul ce biti bolji i zavrsice ispred Arsenala.
Za Siti mi se bas jebe,mogu i da ispadnu ako hoce.
Titulu dajem Mancesteru, ali samo par bodova ce odlucivati izmedju njih i Celsija.
Voleo bih da ispadne Vigan, jer su mi govnari nekako, a i sad su se izvukli k'o kurve.
Cenim da ce ispasti i Norvic ili Noric jebemliga.

Arsenal - Ne slažem se.

Krucijalno je da ostane Nasri, jer je najbolji igrač Arsenala, dok je Cesk koliko pomagao toliko i odmagao.. Za odbranu se ne slažem. Vermalen je odličan štoper, Sanja je sjajan desni bek (po meni u top 3 na svetu), drugi štoperi (Djuru, Košćelni) su bili solidni prošle sezone, preživeli su je, ove godine bi trebalo da budu bolji. Levi bek škripi, škrtica nije kupila nikog pa ostaju Gibs i Traore, ali opet sam negde rekao, ne mogu biti gori od megaultragiga kiksare Klišija.. E golman. Vojček Ščežnji je najbolji golman Arsenala još od Simena. Imao je kiks u finalu kupa, jebga. Ali taj golman je vadio Arsenal u mnogo utakmica, a to se nije dešavalo u poslednjih 6 sezona (Osim odbrane Lemana protiv Viljareala)..
Veznjaci i napad - Vela Remzi Wilšer, Nasri Song, Žervinjo, Aršavin, Walcot.. Mislim da će Vela i Remzi zablistati.. Vela je tata, još je na krilima onog uspeha Meksika.. Robi, Šamak, ako udju u formu super, ako ne valjda će neko drugi proraditi..
Wenger je rekao da će kupiti neka pojačanja spominje se Džagoev, Mata... Bem li ga, trebao je ranije ali šta je tu je.. Oooohhh to be a Gonaaahh!!!

Po meni, Čelsi prvi favorit, tu su oba Mančestera, eventualno, Liverpul. Ispadaju Norič, Fulam i Vigan. Najbolji strelac, može Suarez ili Runi. Najprijatnije Njukasl, najneprijatnije Aston Vila i Fulam.

Има Ливерпул одличан тим, али имам неки утисак да неће успети да освоји титулу. Биће они у топ 4, али не дајем им пуно шансе за освајање лиге. За титулу ће се борити Јунајтед, Сити и Челси. Е сада како ће испасти на крају, никад се не зна. Прошле године их је Челси на почетку сезоне одувао, а онда после пораза од Сандерленда, пали су тотално.
Немам нека велика очекивања за Арсенал, али можда се прикраду и направе изненађење. Жервињо и Ван Перси ми звуче као убитачан тандем.
Из лиге немам појма ко ће испасти.
Најбољи стрелац вероватно неко од наведених: Ван Перси, Џеко, Ернандез, Торес (можда и проради :D), Суарез, Руни,...
Мени се чини да ће Тотенхем ове сезоне тотално подбацити, а очекујем да ће Квинс Парк Ренџерс направити неки бољи резултат. Ту се можда убаци и Сандерленд или Стоук.

Siti nema nikakve sanse da osvoji titulu jer su mali tim, i kao takav totalno beznacajan.

Idemo bre na devetnaestu titulu, dosta je bilo dominacije bogataša, i jebenog Farsenala, sad je trenutak da se udari, ako ništa bićemo treći ispred Shitty-ja! Dokazasmo da svakom možemo da nabijemo do balčaka, samo da počnemo dobro!
Krv mi ključa kad pomislim na sutra, jebem ti leb aaaaaaaaaaaaa!
A sad objektivno: Nemam pojma, nikad neizvesnija liga!

Kontam da će ponovo Junajted da uzme. Arsenal ili Čelzi će ih pratiti kao drugi. Siti će da razočara, dok će se za četvrto mesto boriti Liverpul i Totenhem. Očekujem da ove sezone oduševe Junajtedovi mlađi igrači, Kleverli, Velbek, Obertan, Džoni Evans, Federiko Makeda i još...Gledao sam Super Kup i vidi se da će biti nešto od njih, razmontirali su Siti, Kleverli pogotovo. I ovaj golman de Gea će se privići, valjda ume dečko, kad ga je Fergi uzeo. Vidić kapiten konstantan uvek. Čelzi će kontam opet u sred sezone ući u neku krizu, će im opet nekakav Onouha predriblati celu odbranu i tako to. Drogba čovek, ne igra kao nekad,jebiga stigao je u godine, ona devojčica Tores nije u formi, i ne mislim da će se ta forma podići. Sad možda će se ovaj mladi stub Lukaku afirmisati, se dobro pokazati, svi govore kako on ima potencijala i kako će postati novi Drogba. Arsenal ima igrače svetske klase, ali uvek oni nešto ujebu. Odlazak Seska se može pokazati i kao dobra, i kao loša stvar, vreme će pokazati. Kontam takođe i da će se Ščežnji dobro pokazati. Vilšir, je sjajno odigrao prošlu sezonzu, dečko grize. Nadam se da će se Aron Remzi vratiti posle one povrede. Lepo bi im bilo da Nasri ostane, klasa je. Persi da se ne povređuje tolko jeb'o ga otac ludi, pojači povetarac bi ga osakatio, al' opet da ume da zavuče, ume, i iz svakojakih pozicija. Siti, ima para, ali dokazano je da pare ne donose titule. Imaju ekipu, ali neuigranu. Onaj Silva, je plejmejker, jedan od najboljih u PL. Kreativan je, ima dobar pregled igre. Ovaj Maćini treba da ukroti onog mentola Balotelija. Aguero je stigo, sad treba da se privikne na PL. Tu je i mladi Adam Džonson, Milner, Turei i Hart golmančina. Totenhem, će se boriti za top 4, imaju neke vrhunske igrače, Bejla koji je napravio budalu od najboljeg desnog beka sveta, van der Varta, koji se preporodio posle odlazka iz Reala. Liverpul se vraća u vrh, i lepo je videti da Dalgliš forsira domaće igrače, sad je kupio Dauninga, Čarlija Adama, tu su i mladi, Keli, Henderson, Spiring. Džerard koji je borac i igračina, će da razbije ove sezone. Suarez takođe. Mislim da će ovo biti jedna zanimljiva sezona. Iznenadiće Kjupiar sa onim muslimanom, Tarnat kako li se zove... :D

Obertan prešao u Njukasl, Makeda će na pozajmicu verovatno.

Стариџ-Торес-Лукаку то ми звучи као паклени трио. :) Има Челси добар тим, још ако би Боаш довео неког из Порта, било би свашта.
Онај де Геа ми изгледа као нека опасна киксара. Надам се да није, јер га имам на фантазију, али имам неки осећај. Да је Јунајтед довео Снајдера били би главни фаворити за титулу.
Али, ако Снајдер оде у Сити, они ће имати јебени тим. То не мора да значи ништа, али ипак...

Ma Liverpul prvi, nema priče. Smarate vi što govorite da Liverpul neće biti prvi, a da će ući u top4. Liverpul prviiiiiiiiiii(nema bre)!

Hoće ovo uopšte početi na vreme, neredi, ovo ono?

Za sada je odgođena samo jedna. Ne vjerujem da će u poslednji čas da otkazuju, ipak su to Englezi. Ali jebeš li ga, dugo su ti njihovi huligani bili u zapećku, sad je došlo njihovih 5 minuta. Kontam da će napraviti tajmaut, dok traju utakmice, pa onda opet opleti :D

Стоук ће бити изненађење ,пазите шта кажем.

Jes Laki, i njihov štoper Šaukros.

Hoće ovo uopšte početi na vreme, neredi, ovo ono?

Е, да је то Шваба... Али ово је енглеска багра, тако да ће вероватно бити одиграни мечеви ван Лондона, а можда се деси да се мечеви у Лондону откажу.