Prijava

Ja ne gotivim to kad npr. ja navijam za Mancester i sad mrzim sve ostale jer nisu Mancester. Npr. Arsenal mi je skroz gotivan tim, kao i Totnem i Celsi. Liverpul mi je bio gotivan do jednog trenutka, a Siti me nervira ne zato sto ce sada mozda da uzmu titulu nego jer su ih kupili Arapi.

Podolski potpisao za Arsenal, još Vertongen i M'Vila i držte gaće..

Za Podolskog znam još odavno, a za ovu dvojicu sam čuo da pregovaraju s njima. Da ne znaš možda koliko traže za M'Vilu, pošto bi ga mnogi hteli i dosta je dobar? :)

Ja ne gotivim to kad npr. ja navijam za Mancester i sad mrzim sve ostale jer nisu Mancester.

Pa ne mrze ljudi sve nego samo Junajted. :D Ja, recimo, gotivim i Arsenal, jedino me ove sezone mnogo nervira Persi, ne znam koji će mu kurac onakvo ponašanje, ali 'ajde, nije niko cvećka, Totenhem i dosta timova. Među one koje ne mogu očima da gledam su Junajted i Vigan iz svima već i više nego dobro poznatih razloga. Znam da to nikako nije dobro, ali bar kod mene je takav slučaj. Na početku ove sezone mi je Junajted, verovao ili ne, bio prilično gotivan, jer su gotovo sve utakmice dobijali mnogo pre završetka utakmice i nadigravali rivale pošteno. Ukratko, igrali su jako lep fudbal i pritom ih nije kenjalo nego su na vreme završavali posao. Međutim, kasnije se i to izmenilo i sve se vratilo na staro.
http://img71.imageshack.us/img71/614/kitster29themescreensavuo1.gif

Realno, Siti je zasluzio titulu jer je u dve utakmice izobjasnjavao Junajtedu sta je fudbal.
Mada, jos nije sve gotovo.

A Mancester je izobjasnjavao Arsenalu i Celsiju koji su objasnili Sitiju.

А да ја вас нешто питам:
Зашто, коју пичку материну ова тема има 53 стране, а тема о Калчу није скупила ни 10 постова.
Ето, тамо имамо ситуацију да се за треће место које води у лигу шампиона боре Лацио, Интер, Наполи и Удинезе, са по 55 бодова.
Да ли је до тога што је људе генерално сморио италијански фудбал, или је до тога што се овде не преноси, па се самим тим слабије прати?

Да ли је до тога што је људе генерално сморио италијански фудбал

Do toga je.

Jednostavno : NA OSTRVU SE IGRA NAJLEPŠI FUDBAL U EVROPI i to su činjenice.
Italijani se bore samo kako će utakmice da nameštaju

Nadam se da će se ono crveno govno od Liverpula danas usrati i ostati nam za petama! COYB!
http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/10/18/article-0-0BA8980F000005DC-680_468x340.jpg

Papis Demba Sise.

Vaistinu Sise!

Neverovatno kako igra dečko i kakva je ekipa Njukasla..
Posle prodaje Bartona i Kerola napraviti ovakvu ekipu i kidati svaka čast treneru..
Takodje pored Sisea, Benarfa je stvarno klasa od igrača..
Teško će biti Sitiju protiv njih.. Jedina nada Junajteda :)

Ja se samo nadam da će se taj tupavi Siti dozvati pameti i dobiti taj blesavi Njukasl, iako su u fantastičnoj formi. A Ben Arfa je ultra talentovan, ali ima problem i sa povredama i kao i skoro svaki jači mladi igrač, u glavi. Doduše, pre je bio još gori, sad se i ne vidi da ima nekih takvih problema, bar ne ovako javno. Njukasl je napravio posličinu uvaljivanjem onog drveta od Kerola. Inače, jedna jaaako interesantna stvar koju smo otkrili ja i ortak dok smo igrali Menadžer, a mislim da sam je već spominjao: jeste znali da je isti agent Toresu i Kerolu? :) Jebem li mu mater, kakvih se on para nafatirao od tog dila, bruka! Ovaj Tores je makar proigrao, a ovo drvo neće ni za 1000 godina.

Ал пази што је Њукасли током целе сезоне имао одличне а јефтине нападаче у тиму, сваки се доказао као одличан. Прво на почетку сезоне Леон Бест, затим на кратко онај Сами Амеоби, па онда експлозија Демба Ба, и сад на крају Папис Демба Сисе.

а јефтине нападаче у тиму

Pa pazi, ovaj Lion Best jeste jeftin, ali u skladu sa partijama koje je pružao, tj. bio je dobar samo u jednom kratkom delu sezone. A ovaj dvojac je plaćen, koliko ja znam, prilično dobre pare. Eno, juče reče komentator da je Sise plaćen 10 miliona funti ili negde oko 12-13 miliona evra, što baš i nisu male pare, ali da se isplatio, svakako jeste. Ne verujem ni da je Demba Ba plaćen nešto manje, ali su dobili dva odlična napadača.

Сами Амеоби

Da nije Sola Ameobi, Sami nije nista vazno uradio.

Siti posle ove pobede ima mec loptu za titulu. Verujem da ce je iskoristiti.

Ma kakvi, dacemo 10 komada Sanderlendu.

Ma kakvi, dacemo 10 komada Sanderlendu.

Ma ne brini nista, namestice Tole i to ;)

Nije još osvojena titula.
Siti ima meč protiv QPR kojem očajnički treba pobeda ili nerešeno da bi opstali u ligi.
Ako izgube od Sitija a Bolton pobedi Stouk, QPR ispada.
Sitiju jedan Sise nije presudio, možda će drugi :)

Arsenal je usro motku protiv Noriča i u ugrozili su jedino sigurno preostalo mesto za ligu šampiona, jer četrvto otpada ako Čelzi osvoji LŠ..Ogroman udarac bi to bio za klub, koji već sada pravi tim za sledeću sezonu, Podolski i M'Vila su već stigli, i rekonstruiše se tim..Sad se moraju vaditi protiv VBA, mada je opet sve u njihovim rukama.
Totenhem i Njukasl vrebaju kiks i medjusobno se bore za to četvrto mesto koje vodi u ligu šampiona ako Čelzi ne osvoji istu..

jer četrvto otpada ako Čelzi osvoji LŠ.

Ne brini se ništa, zabošće se u bunker k'o što im je navika i onda će da izgube na penale. :) Jebem li im mamu ja onu mrtvu. A Šiti dobija QPR sigurno jer su mnogo kvalitetniji a i naravno, treba im za titulu. Džaba što QPR-u treba za opstanak, to im neće mnogo pomoći jer nisu ni približno onoliko jaka ekipa k'o Šiti.