Prijava

Popularnost Zdravka Čolića: podmukli establišmentski pokušaj sentimentalizacije stvarnosti u cilju kontrole društva i gušenja začetaka zdravih duhovnih impulsa, ili odbrambena reakcija prosečnog Srbina, bekstvo od surove i bolne stvarnosti?

ja ga licno ne varim, pesme su mu previse komunisticke, uostalom njega najvise vole i slusaju tetkice..

Možda ja prizemno razmišljam, ali to je samo pokušaj da se uzme još malo para na račun ogromne popularnosti stečene u staroj Jugoslaviji.

Није заживела тема, штета. :)
Valdemare, контам да су обе опције могуће.

Smaralo bi i mene da me već pedeset godina žene gađaju brusevima.

Idem sad da napišem neku definiciju u čast vitalne starine.

Ja njega stavljam u istim koš sa ostalim domaćim šitom (što se pojave tiče). Uglavnom, onaj ko voli Cecu, voleće i Zdravka Čolića u 95% slučajeva. Lakim notama je i dobio popularnost, kao i ostali pičkopaćenici, mada ih on šiša što se tiče vokalnih sposobnosti..

Sto neko rece za tetkice bas ahaahhaahah, inace volim Cecu, a ne nesto preterano Colu, a mislim da nas je vise od 5% takvih.

Koga boli kurac za Zdravka Čolića ? Koliko tema za zaključavanje pa to je neverovatno.

uostalom njega najvise vole i slusaju tetkice..

Si siguran? Ja volim neke njegove pesme, ali ove današnje su kičeraj naspram starijih. E jedino mi se nije svidelo što je poklanjao diskove uz prašak za veš. To je bila totalna glupost. Dobro je što nisam kupovala baš taj prašak inače ne bih znala šta ću s diskovima.

podmukli establišmentski pokušaj sentimentalizacije stvarnosti u cilju kontrole društva i gušenja začetaka zdravih duhovnih impulsa,

ovo da bi se potvrdilo ovo

odbrambena reakcija prosečnog Srbina, bekstvo od surove i bolne stvarnosti?

Politički korektna jugonostalgija se nameće na velika vrata.
Mediokritet od čoveka. Naručiti pesmu u kojoj postoji stih NE VERUJEM JA U KIPOVE I TAKVE KO TI TIPOVE je vrhunac idiotizma. Čovek je odrastao u Sarajevu i tačno zna šta to znači. Kao kad bi Bora Čorba prodao Dini Merlinu stihove NE PEREM JA MOJE GUZOVE, JA IMAM SVOJE PERFEKS DRUGOVEeeee
Ali što se zna provaljavati u intervjuima to je posebna priča.
Eto npr.mogao sam ja zaraditi pare od ekonomije, ja sam znate ekonomista, ali ljubav prema muzici je pobijedila-citat. Ma hajde?
A tek tetkice i svršavanje na očiglednog geja...Užas.

Hoću da teram kosu kao Zdravko Čolić.

Hocu da jebem kao Zdravko Colic, za kosu mi puca kurac.

Hoćeš da jebeš onu njegovu debelu glupaču od žene?

LUDI CAK
Hoćeš da jebeš onu njegovu debelu glupaču od žene?

Ko je govorio o zeni? Rasna picetina koja vlazi na njegove tekstove je moja ciljna grupa. Mislim da ni on sam ne trpa nju, a kamoli neko drugi.

Neću da budem šupak kao Zdravko Čolić.

Mislim da ni on sam ne trpa nju, a kamoli neko drugi.

To ti misliš... Veruj mi, znam ja.

Jedina stvar koju postujem kod njega kao javne licnosti je nacin na koji je svoju porodicu izuzeo od oka javnosti, nije dozvolio da mu bliznji postanu media whore kao sto se u nekim drugim seljebriti familijama dogadja.Kad krenu u wc, osvane im slika u novinama.Dzoganiji, Trzanka, NatasaDacaKole i ostala kurvinska bulumenta sa estrade.

Zero, pročitaj prvi post i kašće ti se zašto je to tako. Ono- pokušaj shvatiti.

I jedno i drugo iz prvog posta, sve po malo.U pravu si Aurora.