Prijava

U cetvrtom osnovne sam rekao uciteljici da pusi kurac,izletelo mi. Joj kako me je cale tukao tad.

http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2013/02/Darko-Saric.jpg
A njegov hotel Patria?! E jebiga...
Ma ne jebem ja njemu mater, nije me on izbacio...a i on je dobar čo'ek, deli i šakom i kapom... ;) Ili je delio pre pešes godina, zadesi se da je u istom mestu sa mojim drugom bio u hotelu, dok je još bio sitniji mafijaš, kaže da je čašćavao samo tako...nebitno za ovu temu.
Što da neće da dođe da me bije... :)

Jednom uciteljica pitala i ja digo dvaprsta ona kaze ajde ti, ja reko mogu u WC.

xaxaxa

Jednom uciteljica pitala i ja digo dvaprsta ona kaze ajde ti, ja reko mogu u WC!

I ja sam to radio lolo.

Dionysio, opasan si smarač... Nevera je koliko tušiš svojom pojavom!

Sad se setih, ne znam ni sam zasto, da sam u 2. razredu gimnazije puna 2 meseca ulazio iskljucivo kroz prozor u skolu. Svaki odmor, svaki ulazak i izlazak, sve je moralo kroz prozor. Jednom su kroz taj isti prozor neki ludaci usred casa ubacili dete koje je tuda prolazilo. Klinja poceo da kuka "ucitelju, recite im!", a meni suze tekle u potocima koliko sam se smejao. Tesko je to docarati, ali sustina je da tad bio cas likovnog kod Mila Metra, profesora koji je imao opasan manjak autoriteta. Zato mi je ono "ucitelju" bilo smesno na vise nivoa.
Sta sam sve radio kod Mila Metra, necu ni pisati, ali je najjaca fora bila kad je keva pitala svog kolegu, inace neku familiju Mila Metra, kakav sam u skoli. Htela keva da cuje da sam fino dete, da joj bude toplo oko srca, a i koleginice da cuju. Ovaj pitao, i vratio kevi informaciju da sam ubedljivo najgori djak koga je imao u celoj skoli. Keva od blama htela d'umre na mestu. Tako joj i treba kad cacka mecku.

Imamo dosta mladih i neiskusnih (što se predavanja tiče :D) nastavnica, koje čas kad treba da pita redovno sprdam da mi nije jasno, ali merak mi je kad ih vidim da crvene pa da ne znaju da objasne, potpuno ih zbunim samo da bih oduzeo vreme, a u razredu haos, svi se savijaju od smeha.

Najteže mi je to što se svi smeju, a ja ne smem jer bi me provalile da ih zajebavam :D

Da vi vidite te majndfakove

Ja sam jednom reko dasam zaboravio svesku, a ona mi bila u torbi. Jesam manijak, al ne ponosim se time.

eh...svi ste vi sa ove teme amateri za šaljivog srednjoškolca Petra Pana i njegovu usijanu glavu...

Ај дај опет оно како си свршио у шампон оној Словакињи из Јовине

У првом основне, неки мали Цига смарач ме гађао лоптом константно, ја узео неки камен и спичио га у главу. Није му ништа било, али је мени жао цео живот због тога. Јебига.

А средња, Јовина јебига, ај ти прави срања тамо. Бојим се да ће Радивоје да ми исиса мождане ћелије ако будем причао на часу.

Како вас, бре, није срамота све?

Malo nas je, al smo govna